Tricouri de 24 lei după 2 ani

Tricoul verde și tricoul roșu au fost cumpărate acum doi ani de la Decatlon cu 24 lei, aveau imprimeul ăla cu “elements of fitness”. După doi ani de purtat (nu zi de zi, leprelor) arată de parcă sunt cu două numere mai mari, s-au lărgit și la corp, și la gât. Am pus tricoul gri pentru a exemplifica măsura, toate 3 sunt M.

Decathlon e mișto atâta timp cât înțelegem că prețul reflectă întocmai calitatea.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

  1. Dacă nu ne asculţi şi nu-ţi iei tricouri de lână :)

    00
    • Am fost saptamana trecuta la Pull & Bear, tricourile M ziceai ca au fost modelate dupa un fan McDonalds, multe haine erau la fel asa ca mi-am cumparat o bluza tip S. Am fost apoi la New Yorker, am gasit o bluza asemanatoare ca si model dar este de format normal M si cu 30 Ron mai ieftina, sunt curios cum se va comporta dupa prima spalare.

      00
  2. Tricoul e facut pentru oamenii care beau 2 litri de Cola pe zi si se vede. Nu pentru tine :D

    00
  3. Decathlon au schimbat marimile fata de anii trecuti, si nu doar la tricouri. Acelasi tip de incaltaminte, 45 de anul asta ma strange, 45 de anul trecut nu ( si nu ma strangeau cand i-am luat).

    00
    • Asa este. Si la haine. Au devenit scurte si largi. Intra doi oameni intr-un tricou. Un XXL de la ei imi venea perfect la cei 1.90m ai mei, acum stau buricul afara.

      00
  4. Poate le mai poarta cineva ocazional

    00
  5. nu mai pot sa port altceva pentru miscare in afara de UA si Iceberg…am alergie la saracie.

    00
  6. Bine ca mi-ai adus aminte, sa-mi reinnoiesc „lotul” de tricouri:
    17 lei, „Premium”. :) Si se simte ca-s mai bune decat „Valueweight”.

    Cred ca fac 7-8 ani de cat am cumparat un „lot” 10 de tricouri din astea si le tot rulez… Le -as schimba doar pentru ca s-au „prafuit”, putin scamosate…

    00
  7. Regula asta se aplica peste tot, si tricourile ieftine din P&C la fel se comporta.

    00
  8. tricoul ala fox se poarta doar la evenimente(nunta botez blogerparti) si cu camesha in carouri pe deasupra. daca-l porti casual se uita lumea lung la tine

    00
  9. Daltoniștii se vor întrista după ce vor citi acest articol :(

    00
  10. Sunt tricouri pt sport. Si daca iti iei unul scump de 150 de lei daca faci sport in el in 2 ani e praf. :)

    00
  11. Eu am observat altceva: la unele haine de copil, bumbacul se degradeaza dupa prima spalare de zici ca l-a purtat 1 an asa ca m-am reorientat spre alte firme. N-ai cum sa n-o patesti macar o data in viata asta :(

    00
  12. Din cauza faptului ca s-a produs o extorsiune a unui degajament de… apa!

    00
  13. E un pic obositoare obsesia asta cu ‘pretul reflecta calitatea’. E valabila in unele chestii, nu mereu.

    1. tricouri luate cu 2 dolari juma’ de la un Wallmart, acum 8 ani. Le-am purtat de le-a luat dracu’ si au tinut muuult mai mult decat tricouri pe care am dat 30 de dolari, ca o tampita, ca scrie Hard Rock Cafe. Ultimul m-a costat 32 de euro in Muntenegru (ca nu aveam la ‘colectie’ si dupa o spalare s-a facut ca o carpa).

    2. luat haine Lee Cooper (ca ma manca in dos sa o imbrac pe fie-mea mai sexy). Bluzele s-au dus naibii dupa 2-3 spalari. Culmea, zdrentele de la Lidl (Lupilu) tin la zeci de spalari si le donez ca noi. Zara? A avut cateva chestii de acolo, s-au facut muci dupa prima spalare.

    3. Am dat averi pe tot felul de pantofi ‘de fite’, mai nou iau de la CCC. O suta si ceva de lei, tin la tavaleala, arata impecabil dupa mai multe purtari etc. De 3 ani nu iau bocanci pentru fie-mea decat de acolo, ii donez primavara ca noi, desi ii trambaleaza prin zapada/noroi de-i ia frasu’.

    4. Am cutite luate cu 40 de lei setul (tot Lidl), care taie bine merci de 2 ani si chiar le folosesc des.

    E clar ca nu tot timpul un pret mic inseamna si calitate, dar am obsrvat in ultima perioada, de cand mi-am mai scos fumurile de vedeta din cap, ca un lucru de calitate poate costa mult sau putin, fara a avea legatura cu firma neaparat.

    Pentru copii, mi se par de calitate decenta cele de la Lidl (Lupilu). Gama Esmara pentru dame este cam plina de gherle, m-am cam lecuit. Asa cum mi-am tras-o cu Terranova, ca nu am gasit inca o haina acolo care sa nu se duca dracu’ dupa o spalare. Am avut o mica revelatie cu linia Amisu de la New Yorker, momentan multumita de ce au acolo.

  14. Salut Vali!

    Sa stii ca, atunci cand le speli, mai intra putin la apa si poate vor reveni la masura initiala!

    Numai bine!

    00
  15. pai daca si astea scumpe fac asa….

    00
  16. În sfârșit cineva care înțelege că nu trebuie să dai 100-200 de lei pe un tricou bun. Mai sunt și tricouri la fel de bune la 20-30 de lei.

    00
  17. Tricourile Decathlon erau la cumpărare la fel de strâmte la gât ca celălalt? Acolo văd că s-au lărgit, la umeri și la trunchi nu-mi dau seama din poză.

    00
  18. Off-topic si scuze: ce manusi folosesti la condus cand vin frigul? Ai vreo recomandare a.i. sa nu alunece mana in manusa cand controlezi volanul?thanks.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube