Nu pot să înțeleg pedofilia…

Nu știu voi cum sunteți, dar eu mă oripilez de fiecare dată când văd știri de genul ăsta:

Profesorul de la Şcoala Generală ”Nicolae Tonitza” din Constanţa care a postat pe pagina sa de Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere ale şcolii cu eleve care se schimbau pentru ora de sport este şi călugăr, iar Arhiepiscopia Tomisului i-a interzis să mai slujească. (sursa)

Pur și simplu tipului i s-a părut OK să facă asta. OK, ăla de și-a violat propria fiică făcută cu sor-sa e bolnav psihic, e puțin altceva, eu sunt curios ce naiba văd unii sexual la copii. Aș pune o poză să compar două corpuri, adult și minor, dar nu vreau să ajungă la închisoare, dar gândiți-vă la tipul ăsta și la ce a fost în mintea lui: neah, tipele 18+ sunt nasoale toate, am văzut milioane de poze și filmulețe pe net, sunt grețoase cu corpurile alea dezvoltate, astea de clasa a cincea sunt ce trebuie. Asta i-a trecut prin minte? Lipsa fundului și a sânilor e ceva atrăgător sexual?

În mintea mea, singurii care și-o trag cu tipe mai mici de 18 ani sunt ăia care nu pot să și-o tragă cu alea de 18+. Serios. Daca un puțoi de 14 ani ar putea să umble cu una de 19 ani, s-ar uita cu silă la colegele lui de clasă.

OK, înțeleg că ăia care nu pot fi vânători se fac culegători, de asta profesorii și alte joburi de autoritate sunt atrăgători pentru acest gen de impotenți, dar tot nu pot (și aleg să nu) mă gândesc la un copil ca la un posibil partener sexual. E plin internetul de anunțuri pentru escorte, chiar și ăia care n-au internet pot găsi cu ajutorul prietenilor și vecinilor locația curvelor din oraș. OK, nu toate sunt reușite fizic, asta depinde și de câți bani ai, dar brr…

 

 

 

 

julianne_hough_2

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

99 comentarii

  1. Pe tine lipsa tzatelor si a curului nu te-a impiedicat niciodata sa pui poze cu anorexice …

    00
    • Comment of the year!

      00
    • De cativa ani sunt la moda poze cu funduri micute ca de fetite, cu chiloti tanga, le-am vazut si pe aici. Cine se excita la funduletele alea ar trebui sa-si puna niste intrebari la care sa raspunda sincer. Apoi sa caute ajutor.

      00
  2. vaginul 18+ e super !

    00
  3. La așa titlu sunt curios dacă începe cineva comentariul cu:

    ”Păi hai să-ți explic…”

    00
  4. „asa s-a nascut”, cum spunea o influenterita „iubirea nu se voteaza”

    Revenind la lucruri serioase, omul e bolnav, are anumite carente mentale, nu o fi fost in stare sa agate nimic, poate a fost molestat cand a fost mic si atunci i se pare normal sa vrea sa faca si el la fel etc. This shit ain’t right, nu exista o logica, ceva e dereglat in el si reactioneaza in fucntie de dereglarea asta.

    00
    • Hai sictir, nimeni de la „iubirea nu se voteaza” nu face propaganda pentru pedofili.

      00
    • Ce prost e mucu’ ăsta.
      Boul nu face diferență între agresiune și dorință.
      Mâine il vezi pe la știri, ca fute copii.

      00
    • Numai o minte bolnava poate sa ajunga de la „casatoria intre doi adulti care consimt” la ” huooo, pedofilii” . Pentru ca asa functioneaza lucrurile, iubirea si deviatiile comportamentale se includ reciproc.
      Si ne mai miram de ce fac strainii glume cu Romania care e inca in 1900.

      00
    • @Degeaba – ai putintica rabdare stimabile.

      00
    • Supravietuireaz, furi curent.
      Ia zi, ue e dusman si romanul are crestinatatea de la curbura carpatilor.
      Singurii dintre aia care zic ca gayi fut copii sunt fetele bisericesti care fut copii.

      00
    • Si voturile negative se fura … Doar pentru ultima fraza !

      00
  5. Probabil ii atrage inocenta si naivitatea copiilor, pe altii ii atrag picioarele sau violenta. Sunt tot felul de deviatii de comportament sexual izvorate din te miri ce, unele mai nocive decat altele. Mi-a ramas in minte finalul filmului „A Clockwork Orange”, poate ar fi o rezolvare pentru pedofili.

    00
    • Și pe mine mă atrage inocenta copiilor. Și vreau sa am copii, să ma joc cu ei, să-i fac fericiți, să-mi trag energie din zâmbetul lor.
      „Inocența copiilor” e altceva, nu înseamnă să fii atras de copii in pielea goală.

      00
    • Inlocuieste atrage cu excita si reciteste textul meu :D.

      00
    • Finalul filmului-spoiler alert- e că se prefăcea că a fost reușită reeducarea.

      00
  6. Dacă la 14 ani m-ar fi băgat în seamă o tipă de 19, aș fi considerat că am murit și ajuns in paradis 😎

    00
  7. Unii preoti mai au bonus si scuza: asa m-a facut domnul.

    00
  8. Plm, nimeni nu poate să realizeze că prezența camerelor de supraveghere în vestiar nu e ok (nu sunt sigur că e ilegală, dar ca părinte as fi contra)

    00
    • toți știm că nu e ok, dar toată lumea știa că nu sunt camere acolo și fix acolo ne băteam.

    • Vali, dupa logica asta, la noi se fuma in toalete. Daca punea cineva camere acolo, il linsau parintii instant. E o violare crunta a dreptului la intimitate, mai ales in era in care ip-cam-urile alea ieftinute pot fi hacuite in cateva minute, si imaginile sa ajunga pe internet.

      00
    • știu că în unele licee s-au pus camere in toaletă după niște bătăi crunte. nu in separatoare, pe „holul” toaletei.

    • Vali, in generatia noastra ne bateam cam peste tot in scoala. Si ne mai cafteau si profi uneori. Dar n-am simtit niciodata nevoia de o supraveghere mai stricta.

      00
  9. Nu putem sa-i intelegem pentru ca noi suntem intregi la cap.
    In alta ordine de idei, nu baga nimeni vreun proiect de castrare chimica pentru pedofili si registre din alea publice ca in State? Pentru asa ceva m-ar scoate si pe mine din casa la un referendum.

    00
  10. E destul de complicata psihologia pedofilului, sunt si astia de mai multe feluri. Unii(multi) nu prefera copii, pur si simplu ii au doar pe ei la indemana, sunt dezaxati si beti si la cat de cretini sunt ii folosesc pt slobozeala ca de ce nu(de obicei in medii sarace). Altii sunt atrasi de copii pre-puberi pt ca sunt niste defecti ce li s-a scurt circuitat creierul sa prefere doar copii si atat. Si aici sunt gay ce prefera baietei si „normali” ce prefera fetite.

    00
    • Pai da, e atât de ciudată alăturarea asta gay-pedofil. Parca nu sunt multi pedofili hetero. Probabil marea majoritate, ca la restul populatiei.

      00
  11. E posibil ca in mintea lor sa fie tot copii. Adică, ideea de sex sa fie ceva de genul „sa ne jucăm de-a mama și de-a tata”, la nivelul unor copii.

    Asta cu „a fost abuzat când era mic și acum face la fel” n-o prea cred. De obicei, astia abuzați de mici tocmai ca fac invers: luptă pentru cauza copiilor abuzați, activeaza in asociații pentru suport…
    Bineînțeles, nu am cunoscut pedofili (i-as jupui, oricum), presupun din ce am mai citit/văzut (foresincs & shit).
    –-
    Pentru restul proștilor cu „așa e el”, si compară pedofilii cu ce s-a întâmplat la referendumul tocmai incheiat, referendumul era despre doi oameni CARE VOR AMANDOI, nu era despre abuz și viol. Idioților.
    A, tocmai un popă de cacat, din tabăra voastră, a comis-o.

    00
    • N-am link „pentru lectura ta”, dar cauta pe net cu pedofilul ala din Rusia sau Moldova care si-a taiat cariciul și l-a aruncat in curte.
      A spus: „Sper ca asa sa nu mai am gândurile pe care le am.”
      „What can I do…” sa-ti torni acid sulfuric in ochi „can you do”.

      00
    • Am lasat link-ul ca sa intelegem ca exista oameni care realizeaza ca asta e o problema pentru ei si incearca sa o rezolve. Acu’ daca n-am evoluat dincolo de „sa scoatem dintii bolnavilor mintal, ca de acolo li se trage”… ( https://www.theatlantic.com/health/archive/2014/10/the-tragic-sadistic-mental-illness-treatment-from-the-knick-is-real/381751/

      00
    • „Un bărbat de 33 de ani din Căuşeni şi-a tăiat penisul şi l-a aruncat la găini. Informaţia a fost confirmată de medicii de la spitalul raional.
      Tânărul care este bolnav mintal ar fi avut fantezia să întreţină relaţii sexuale cu o minoră, dar pentru că este credincios şi nu voia să păcătuiască, în post şi-a tăiat organul genital cu toporul.
      Părinţii tânărului au chemat de urgenţă ambulanţa, iar victima a fost transportată la spital. Cazul a ajuns şi în vizorul poliţiştilor.
      Bărbatul nu este căsătorit şi se află în evidenţa psihiatrilor.”

      00
  12. si totusi…care e definitia pedofiliei?
    n-are cum sa fie legata doar de varsta.

    adica: sunt convins ca undeva in arborele meu genealogic am cel putin o stramoasa care s-a casatorit pe un la un 16 ani cu unul de vreo 30

    apoi….plm…la 16 ani faceam sex cu o colega de clasa care avea tot pe acolo…era mare diferenta daca as fi avut 20?
    iar pe la 20 faceam sex si cu una de 30 si ceva…si cu una de 16…dar aia de 16 avea si tatesi cur…

    dupa parerra mea, cred ca la pedofilie intra doar metoda de „agatare” nu musai diferenta de varsta.
    adica: daca o agati in parc cu „hai sa-ti dea nenea o bombonica daca ma mangai nitel” sau „hai sa te ajute dom’ profesor sa faci exercitiile la capra”….plm…esti pedofil; daca o agati in club sa-ti faca o scurta in toaleta…nu prea mai esti

    00
    • Nu sunt specialist în vreun domeniu relevant în problema asta, dar îmi dau cu părerea (sportul preferat al românilor) că pedofilia se referă la atracția sexuală fața de o persoană pre-puberă, ale cărei caracteristici sexuale secundare încă nu s-au dezvoltat (gen copile fără menstruație, fără sâni crescuți, fără cur, băieți cu musculatura nedezvoltată, cu voce neschimbată, etc).
      Că și bunică-ta, chiar dacă s-a măritat la 14-16 ani, sigur avea menstruație și ceva țâțe, pt că ăsta era una din menirile ei esențiale, să facă (și să hrănească) copii.
      Este posibil ca într-o oarecare măsură situația să difere un pic socio-istoric, raportat la vârsta efectivă, dar am o vagă senzație că asta e cel mai important aspect: lipsa caracteristicilor sexuale secundare ale persoanei abuzate.
      Dacă dl Coloja dă pe aici, poate ne spune mai multe (sau adevărul:) ).

      00
    • Partea interesanta e ca daca diferenta e mai putin de 3 ani diferenta sexul cu un minor nu se pedepseste. La fel, pana in 13 ani e tratat diferit fata de varsta mai mare a minorului. Deci da, e legata de varsta infractiunea din pdv legislativ.

      In cazul mentionat de tine, daca tu ai 16 ani si ea 19 neimpliniti, sexul e legal.

      Cam nasol e ca majoritatea infractiunilor de gen nu se ancheteaza fara plangere din partea victimei.

      00
    • cred ca ai partial dreptate la partea cu atributele sexuale…dezvoltarea lor

      la partea cu menstruatia…nu stiu ce sa zic…acum menstruatia poate aparea si pe la 10ani

      cred ca amandoua variabile pot fi sau sunt influentate si de mancare…la cati hormoni contin cacaturile de azi cred ca si tatele si menstruatia pot aparea la varste mici…varste la care nu prea poti aduce in discutie sexualitatea in mod normal

      00
    • @Dan2: „plangere din partea victimei” presupune existenta unei victime.

      eu vorbeam de sex consensual nu de viol…..daca la 20 te culci cu una de 16 …care vrea si ea asta…esti pedofil? (fara viol, fara amenintari, ea fiind „dezvoltata”)

      00
    • Păi de asta am zis că socio-istoric mai variază un pic și raportat la vârstă, că în evul mediu chiar și în Europa vestică este perfect ok să măriți o fată la 12-13-14 ani (dacă avea menstruație) și azi e big no-no, dar și atunci și acum să fuți o copilă sub 10 ani (să zicem) era nasol.

      00
    • Daca nu ii esti profesor, tutore, ruda apropiata te poti culca cu orice tipa care a implinit 15 ani, cu conditia sa ii obtii consimtamantul. Sub varsta asta, doar daca diferenta de varsta dintre voi nu depaseste 3 ani.

      00
    • Attilla ala original babardea una de 18 ani el avand spre 80, asta ca sa iti tai putin din fudulie.
      In rest, asa cum s-a mai spus, pedo inseamna copii prepuberi, nu adolescenti in calduri. In cazul tau daca la 20 de ani ardeai una de 16, intra la corupere de minori nu la pedofilie. Pentru ca la varsta aia tipa e dezvoltata fizic dar nu si emotional, crede prostiile alea cu iubirea vesnica si nu stie inca ce rea e lumea.

      00
    • @Alex: eu m-am legat de ce zice Vali in articol „În mintea mea, singurii care și-o trag cu tipe mai mici de 18 ani sunt ăia care nu pot să și-o tragă cu alea de 18+. ” si tocmai asta era motivul pentru care am incercat o definire a „pedofiliei”…

      00
    • @Attilla Ma uitasem si la celelate articole, de aceea am zis partea cu plangerea victimei.

      Da, sexul consensual cu un minor nu se pedepseste daca diferenta de varsta nu depaseste 3 ani – art 220, cod penal.

      Nu studiez dreptul, dar eu inteleg cum am spus mai sus: daca tu ai 16 si ea 20 e penal pentru ea. Daca ea are 19 neimpliniti, nu :).

      00
    • @Attilla Se vede ca nu studiez, am recitit legea si da, e ok daca minorul are peste 15 si nu te incadrezi la criterii (membru de familie, tutore, etc). Deci tu la 16 si ea la 20 e perfect legal :).

      In viata reala probabil ca daca familia ta o sa vrea sa-i faca probleme o sa poata sa o faca zicand ca te-a obligat sau mai stiu eu ce, depinde de la caz la caz, moralitatea e alta discutie, insa peste 15 e legal. Sper ca asta nu da idei unora :))))

      00
    • @Dan2: probabil ca asa scrie in lege, nu te contrazic.

      eu cand am inceput discutia asta, am inceput-o de la ce zice Vali cu 18+ si incercam sa gasesc o definitie a „pedofiliei”…nu musai cea scrisa in lege ci mai mult una general acceptata.

      e clar ca atunci cand auzim „pedofil” ni se scoala parul pe ceafa si vrem sa vedem sange….plm…si eu sunt la fel

      doar ca unuia s-ar putea sa i se para pedofilie relatie cu „sub 18” sau „sub16″…iar altuia altfel.
      in momentul asta, la cafea, mie mi se pare „pedofilie = sex cu un copil” …dar aici ma cam opresc deoarece mi-e greu sa definesc sexual termenul „copil”. pot doar sa zic ceva de genul „copil e o persoana cu care, cu siguranta, nu as face sex” dar tot in categoria asta (sau conform definitiei astea din capul meu) intra si alte varste. la aproape 40 de ani sa mor daca m-as vedea facand sex cu o tipa mai tanara de un 30 (indiferent de ce filme urmaresc :) )
      asta nu inseamna ca-mi pare ciudata o relatie de tipul 19 – 16

      deci…cum plm definim „pedofilia” pe un blog de bricolaj, vineri, la ora cafelei ? :)

      00
    • @Atilla
      Codul Penal nu pedepseste pedofilia, ci actul sexual cu o minora. Definitia actului sexual cu o minora nu se suprapune cu cea din psihologie a pedofiliei. In primul caz conteaza ca victima sa aiba sub 15 ani si faptuitorul sa fie cu cel putin 3 ani mai mare. Esentiala e fapta, atractia sexuala nu conteaza.
      Pedofilie este atunci cand cineva e atras sexual in special de persoane prebubere, max. 13 ani, iar diferenta de varsta e de cel putin 5 ani. Nu conteaza daca ai contact sexual real cu persoane tinere. Daca ai acasa o colectie porno cu copii de 10 ani e chiar mai relevant. In schimb, faptul ca ai relatii sexuale cu o persoana de 14 ani s-ar putea sa il puna in incurcatura pe psiholog si sa ajunga la concluzia ca nu esti de fapt pedofil, ci doar abuzator de minori.

      00
    • @ventidius: din ce zici tu acolo, o relatie de genul 13 – 18 face parte din pedofilie si una de 13-17 n-ar face…daca e sa dezvoltam nitel si gandindu-ne la faptul ca mare difetenta intre 17 si 18 nu e si ca un prag psihologic apare undeva in jur de 20…putem sa zicem ca tot ce e sub 13-20 e pedofilie iar in restul cazurilor e discutabila problema?! mie mi de pare ok definitia asta.

      nu iau in discutie partea legala..ci doar cea morala…nu aduc in discutie ca la 18 e major conform legii iar la 17 si 11 luni nu e.

      00
    • Siguranta nu este, e vorba de un profil psihologic cu anumite repere. Conteaza mai mult atractia puternica decat relatia si varsta in sine. Diferenta de varsta, varsta subiectilor sunt totusi orientative. 13-18 e discutabil daca nu sunt si alte semne, mai ales daca nu e insotita de o obsesie pentru persoane prepubere. Dupa doi ani devin cei doi devin 15-20 si ies din cadru. Daca relatia continua totusi, ar putea fi vorba doar de o atractie pentru o persoana anume, nu pentru varsta ei.
      De aia m-am referit la pornografie. Pedofilii sunt identificati cel mai usor prin faptul ca au obiceiul sa colectioneze pornografie infantila. O relatie pasagera sau contextuala s-ar putea sa nu fie la fel de relevanta.

      00
    • @Atilla cu cât dăm istoria in spate cu atât copiii, oamenii aveau mai puține drepturi și erau împărțiți în diverse clase. Nu ne raportăm la trecut, de aia s-au schimbat și adaptat legi ca să protejeze fiecare individ.

      00
    • @Andrei: da mai, ce era normal ieri e ciudat azi…si ce e ciudat azi, va fi normal maine…fine by me….plm…esa evolueaza societatea

      eu ziceam de o definitie a respectivei deviatii facuta aici..pe blog de toporisti…intr-o vineri. era doar un exercitiu de imaginatie si dezbatere :)

      00
    • Părerea noastră nu ştiu cât contează. Specialiştii au stabilit că eşti diagnosticat pedofil dacă eşti atras de copii în general până la 13 ani, tu ai peste 16 ani şi eşti cu minim 5 ani mai mare decât copilul. Îndeplineşti astea eşti pedofil. Lumea tinde să îi numească pedofili şi pe profesorii care abuzează de elevele de 15-16 ani.

      00
  13. “Daca un puțoi de 14 ani ar putea să umble cu una de 19 ani…”

    Și asta se încadrează la pedofilie sefu

    In rest rămânem cum am stabilit :pedofilia e o tradiție in familia traditionala și creștina peste tot in lume.

    00
    • Urate traditii ai stabilit!!

      00
    • @vik analizăm statistici și asta e rezultatul. Faptul ca știrile care apar la suprafața sunt despre persoane mai închise la culoare e doar un rezultat al știrilor actuale

      Jimmy Saville
      Peter scully
      O grămada de foști politiceni din Marea Britanie
      Biserica Catolica sunt destul de albi și “creștini”

      00
    • @Nico: pedo e la copiii prepuberi, aluia la 14 ani ii tropaie hormonii in creieri. Si era vorba ca al mic e atras de fete mai in varsta, nu ca aia de 19 ani se uita la el. Tin minte ca in gimnaziu fetele Mai dezvoltate (care pareau mai mature adica pe romaneste aveau tate si cur) erau cele mai populare. Asta ca sa nu vb de profa de chimie, 26 de ani care semana putin cu Sherilyn Fenn la aceeasi varsta.

      00
    • Faptul ca anumiti pedofili celebrii au incercat sa-si ascunda deviatia in spatele unei vieti obisnuite de familie nu inseamna ca pedofilia este „o traditie in familia traditionala”.

      00
    • @alex Văd ca ești foarte selectiv cu litera legii. Un minor e un minor indiferent de sexul minorului. Vrei să ne spui ceva?

      Apropo https://www.thesun.co.uk/news/5390015/married-teacher-29-arrested-after-she-performed-oral-sex-on-14-year-old-pupil/

      Și pentu toți cei ofuscați cu familia tradițională: Its’s a fucking joke!

      Numai ieri erați pe metereze cu referendumul si discuții despre abuzuri si bătăile din familia tradițională. Acum s-a resetat totul?

      00
    • @Nico: in caz ca sunteti mai multi aia care ati compus comentariul, atunci am ceva sa va zic: puneti bah mana pe o carte! Sau daca nu, pe Wikipedia:
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pedophilia
      16 ani intra la https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ephebophilia iar legal e corupere de minori din cate stiu

      Si ca tot ai pomenit de lege, ai citit-o, poti sa ne spui articolul, paragraful, etc? Sau e legea aia care iti inchipui tu ca e?

      Porumbelul care ti-a iesit pe gura (sau din buricele deshtelor in cazul asta) e ca daca un putzoi de 16 ani cu cosuri baleste la o poza cu Kate Upton atunci e pedofil. Ceea ce fals si arata ca nu ai proprietatea termenilor. Invers, o tipa de 26 atrasa de un pushtan de 16 poate, dar nu despre aia era vorba.

      00
    • @alex Chiar nu ai nevoie de ajutor sa te dai de gol.

      00
    • @Nico: pe tine te-a aburit unul cand aveai 17 ani si acum te justifici ca era psihopat si tu minor(a), nu-i asa? Nu fi supi, iti trece.

      00
    • @alex Răspunsul ăsta atât de inteligent îmi confirmă suspiciunea că ești un pederast. Mai ales la felul cum te zbați sa aperi ce e și nu e pedofilie.

      00
    • @Nico: https://en.wikipedia.org/wiki/Pederasty – aia e cu ghei, nu cu „un puțoi de 14 ani ar putea să umble cu una de 19 ani”. Proprietatea termenilor, da? Dar bine ca daca nu ai argumente o dai pe ad hominem, sigur pari mai destept(eapta, ca tot nu m-am prins daca esti Nicolae sau Nicoleta, la cum te ataci pari a doua varianta).

      Ca sa imi justific insistenta cu termenii, iti spun o poveste scurta: unui amic din copilarie ii explica doamna ma-sa (de aia zic ca mi se pare o atitudine feminina la tine, poate ca ma insel) ca a fuma e ca si cum ai lua droguri, in ilustrul ei cap nu era nicio diferenta. Ei si odrasla dupa ce a plecat la facultate s-a apucat de fumat iarba ca deh, atatia oameni fumeaza tutun, el stia ca fumatul e fumat ca asa i se bagase in cap de mic. Ultima oara cand am auzit de el incercase si in vena si dupa aia nu mai stiu.
      Ultimul lucru pe care il vreau eu, si sper ca si tu, e ca un pedofil de ala adevarat, cu certificat de la psihiatru sa se justifice cu „pai ce bah, voi nu va uitati in decolteuri de gagici de 16 ani, hai nu mai fiti ipocriti”.
      Si nu mai fi atat de supi ca ti-am atras atentia, omul invata cat traieste.

      00
    • 14 ani nu e pedofilie. Sunt tari in UE (deci nu cinestie ce tari dubioase) unde 14 ani este varsta de la care ai voie
      la noi e 15.

      00
  14. Mi-am adus aminte de diferite interviuri prin inchisori.
    Pedofilii și violatorii sunt scursura închisorilor. Sunt primii violati, batuti, omorati. Au și deținutii mândria lor.
    Într-un interviu/reportaj aparea un criminal care, inchis fiind, omorâse un pedofil inchis și el.
    „Nu-l puteam suporta. Nu-l puteam înțelege.”
    Să ajungi ca un criminal sa considere că nu se poate compara cu tine, că ești mai demn de ură decât el…

    00
    • Părerea noastră nu ştiu cât contează. Specialiştii au stabilit că eşti diagnosticat pedofil dacă eşti atras de copii în general până la 13 ani, tu ai peste 16 ani şi eşti cu minim 5 ani mai mare decât copilul. Îndeplineşti astea eşti pedofil. Lumea tinde să îi numească pedofili şi pe profesorii care abuzează de elevele de 15-16 ani. Pedro Lopez a fost eliberat după ce a omorât şi violat sute de copii. În închisoare sud-americană unde oamenii sunt creştini. Când auzi că un deți ut violează sau ucide alt deținut, nu îți pui întrebarea dacă aia e doar o scuză a psihopatului din el?

      00
  15. Usor off topic, eu pe unul ca Mihail Neamtu l-as suspecta de pedofilie. Mai ales că taman el povestea cum un popa popo englez încerca să i-o tragă, multi pedofili justificandu-si actiunile-mai degrabă lor- prin existența unor traume in trecutul lor. Deși nu doresc raul nimănui, simt ca voi avea satisfacția, la un moment dat in viata asta, sa-mi fie confirmată banuiala.

    00
    • Si la ei ca si la noi li se ”trage” din caminul seminarului. Plus ca ei au un ”avantaj” – popii nu au voie sa se casatoreasca, pe cind la noi li se impune asta inainte de hirotonisire.

      00
    • Adevărul e că regulile protestante sunt singurele normale, la preoți
      Idioțeniile astea cu celibatul nu au ce căuta în lumea modernă. Daca un preot crede că îi servește sa fie celibatar, sa fie. Dar sa nu vina autoritatea bisericească să-i impună.

      00
    • Eu am o vagă bănuială că acolo a fost invers. De fapt, preotul fugea de Mihail Neamțu.

      00
  16. ok, pozezi, te uiti, revezi etc. dar sa le pui pe FB? wtf!!!

    00
    • da. pentru că ai văzut deja de zeci de mii de ori și nu a fost nici o problemă. ai făcut și laba la birou de zeci de ori. nu te-a prins nimeni. te relaxezi. crezi că ești ok.

    • eu zic ca in era dez-informatiei e posibil orice, chiar si ca nu el sa fi facut asta. ce se stie e ca au fost postate pe contul lui. politia va lamuri daca el facea asta. dar de ce erau camere de filmat in vestiar?

      00
    • @Vali:
      – Bulă, ieși afară, nesimțitule, nu ți-e rușine să te piși în piscină?
      – Dar, toată lumea o face!
      – Poate, dar nu de la trambulină!

      00
    • ma gandeam eu ca da lumea cu minusul, dar oricum sunt niste ciudati si cred ca i-am luat aluia apararea. nu ne dam seama cat suntem de dezinformati in ziua de azi.

      00
  17. preferințele sexuale sunt greu de educat și nu cred că pot fi supuse judecății.
    nici eu nu înțeleg cam jumătate din categoriile P0rnhub, dar asta este.

    Nu m-aș arunca să-i etichetez pe alții bolnavi psihici sau bizari.
    Și în partea cu pedofilia nu atracția față de copil e incriminată, ci acțiunea (perversă) a unui adult de a corupe sexual un minor sau agresiunea, depinde de caz

    00
  18. Nu e greu de inteles. E o problemă psihică. Ce nu e clar e dacă este dobandită sau mostenită genitic.

    00
  19. Scuze, dar de ce sunt camere de supraveghere in vestiar?

    00
    • E proiect test. După ce au văzut rampele pentru scaunele cu rotile, pedofililor le-au venit idei. Ei de ce să fie discriminați și să trebuiască să stea ascunși în tufișuri la gardul grădiniței?

      00
  20. daca tot vrei sa scrii despre pedofilie, incearca si un dictionar psihiatric despre asta.

    00
  21. Exista o vorba in fotball: if it’s grass on the field, play ball!

    00
  22. Pe mine m-a scarbit declaratia calugarului:”Nu ştiu cum au apărut acele imagini la mine pe telefon”. Probabil prin lucrarea Satanei, ma gandesc.

    00
  23. Eram io ceva mai tânăr. Mă combin cu o gagicuta, pe la 25-26 de ani, miniona așa, ochi verzi & full cu piele și toate alea.
    Mno după ceva timp, chestiunea zilei; „când ai facut sex prima data?”
    „La 13 ani”
    „I auzi, cu cine?”
    „Aaaa, un tip mai mare ca mine”
    „Serios? Câți ani avea?”
    „29”

    Bă, l-am cunoscut pe tip. Avea fuckin’ copil. Era însurat. Casă, mașina și 3.14zda ma-sii. I adevarat, trecuseră 13-14 ani de la ispravă ….dar oricum, voi vă dați seama că paduchele ăla daduse deja o lovitură?

    00
    • stai un pic. doar o singură poveste din asta știi? sunt zeci. zeci de puștoaice minore, cărora nu le dai 14 ani, că arată de 20, combinate cu tipi mai in varsta, că sunt mai maturi și mai deștepți…

  24. Am eu o alta intrebare.
    Sa zicem ca e un cuplu. El are 17 ani si ea 16 ani. Peste un an relatia lor merge struna si se fut in continuare si el are deja 18 ani si ea 17. Asta inseamna ca el e pedofil? Absolut deloc

    00
  25. Dar ce cautau camerele in vestiar? E o intreaga retea de idioti/perversi acolo.

    00
  26. Ca o mică glumiță. Ce vină au băieții că fetele de 14 arată ca cele de 18 și că cele de 40+ ca cele de 17?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube