Dragoș Nălbaru și Dana Bucur sunt mai buni ca tine, bă!

Actorul a declarat într-o emisiune TV că 90% dintre familiile care vor să adopte un copil nu vor un copil de etnie romă. Contextul este, drumroll, că ei au adoptat un copil de etnie romă. Cine e megaprogresist într-o țară de retrograzi? Cine are 10 puncte în fața celorlalți români, care nu merită să calce același pământ? Cine va avea mereu simpatia celorlalți?

OK, dincolo de glume, cred că experimentul social e interesant. Da, am mai avut etnici romi care au ajuns departe (dirijori, cântăreți, polițiști, instrumentiști, președinți, alte tipuri de artiști), dar toți au pornit din același mediu și au reușit să treacă peste piedici, deci va fi interesant cum se va comporta un copil care vine dintr-un mediu sănătos și are parte de o educație solidă și diferită.

Sper să le iasă. Serios.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

32 comentarii

  1. Dude, o cheama India…

    00
  2. Si le-ai scris numele invers ca sa ne radem?

    01
  3. Poate or avea noroc ca fata sa aiba genele alea de indian recesive…

    00
  4. Exact cine e Dana Nalbaru? In afară de o cariera muzicală care a ținut doi ani, a mai facut ceva?
    Cu ce e mai importanta părerea ei decat părerea femeii de serviciu de la firma unde lucrez?

    10
    • De cate ori ai iesit din zona ta de confort si ai incercat sa schimbi ceva? Exact.

      01
    • Cand o sa am copii o sa notez undeva sa nu-l cheme pe niciunul Cristi, daca tu esti mai presus decat femeia de serviciu incearca sa-ti aduci aminte ca si tu esti om de serviciu acasa la tine, dar na, sa te amuzi de meseria cuiva da dovada ca ai un coi in frunte.

      01
    • Nup, a ramas „relevanta” doar pentru ca sotul inca face filme. Altfel mai auzeai de ea doar din articoele de genul: https://www.vice.com/ro/article/vvm9jm/compendiul-fufelor-de-altadata-asia-124

      10
    • Acu’ niște ani călca turiștii pe picioare prin Vamă, conducînd beată un ATV…

      10
    • Ce-am scris eu, si ce-au înțeles proștii.
      Parcă erau mai putini prostălăi pe blogul ăsta, man!
      Asta ati înțeles, papagalilor, că iau în râs femeile de serviciu?
      Alt prost crede ca aia „vrea sa schimbe ceva”. Pulă, in afară de cerșit atenție, aia nu „vrea” nimic.
      „Exact.” – sa fiu și eu „kewl” scriind cacaturi la sfârșit de comentariu.
      A ajuns Dana Cacat sa „schimbe ceva”… sa-mi trag palme câți proști!

      10
    • ‘Cu ce e mai importanta părerea ei decat părerea femeii de serviciu de la firma unde lucrez?’

      nu stiu, o zis ceva femeia de servici de la tine de la firma?

      10
    • @Cristi: Pai uite, daca-mi permiti, fiindca astazi chiar nu am nici o realizare majora, nici macar cacatul recent stors afara n-a iesit impresionant… Tipa asta cica recent a adoptat o fetita… Daca si femeia de serviciu de la firma unde lucrezi a facut acelasi lucru, personal astept cu interes si parerea ei pe acest subiect;

      Si nu-mi zi ca si eu te-am inteles gresit.. Stiu unde bati si cand o sa fie vorba de Cosmina Pasarin sau vreo fosta concurenta de Exatlon am sa-ti citesc comentariul cu interes :)

      In rest, o zi frumoasa..

      01
    • eu o stiu de cand canta cu papagalul ala de la psd, sturzu daca nu ma insel; de atunci n-am mai auzit de ea pana n-a aparut intr-o reclama la apa minerala impreuna cu sotul (ceva actor cunoscut, a jucat in „visuri la cheie”)

      10
  5. O sa fure…meserie de la parinti.

    01
  6. ”Dragoș Bucur și Dana Nălbaru mai au împreună doi copii, pe Kadri și pe Sofia. Când au anunțat că o vor educa pe Sofia în sistem home schooling, foarte mulți au început să îi critice. „Home schooling-ul înseamnă întoarcerea la primii 6 ani ai copilului, așa cum ai grijă de copilul tau în primii 6 ani, așa trebuie să ai si după. Atunci când a devenit public faptul că Sofia învață acasă, mi-a sărit toată lumea în cap, dar nu mă interesează chestia asta, mă interesează doar viața mea și a copiilor și a soției. Au început toți să se comporte ca și când Sofia e fata lor și nu e, e a noastră”, a atras atenția Dragoș Bucur.”

    Bai, si eu care zambeam ca astia nu pot sa aiba copii de-ai lor, crezand ca asa sunt invatati sa fie umili prin infertilitate, am dat peste fragmentul asta. Porcaria mai e si asta: sunt d-aia cu ”home schooling”.
    Astia sunt ciu-ciu. Nu numai ca sunt absolut orgoliosi, cu ifose de superioritate pe baza de puncte (invizibile) sociale, dar mai sunt si cretini care ii copiaza pe americani.

    01
    • Sa inteleg ca esti genul de om care da cu sutul la copil dimineata la 7, sa ai grija de copii acasa nu e o chestie tocmai usoara, vad destule familii care abia asteapta sa-si trimita plodul la scoala doar ca sa fumeze ei linistiti, asta da dovada ca e copilul un stres pentru ei.

      00
  7. Pacat ca nu e tot episodul, mi se pare printre cele mai faine de la Chapelle Show.

    00
  8. Cum era aia „Poţi scoate brăileanul din Brăila, dar nu poţi scoate Brăila din brăilean”, cred că se aplică cu succes și la conaționalii noștri. :D

    00
  9. ar mira pe cineva ca astia doi sa fi votat da?

    00
  10. Stiu un caz. Adoptie cand era bebelus. Nu au stiu etnia si nu se observa( e 50/50)
    A terminat cu brio facultatea si masterul, are valente pe parte de uman nu de real( logoree cat cuprinde). Isi respecta parintii. Nu face probleme. Vorbeste 3 limbi straine bine. Nu-si stie radacinile.
    Stiati ca genetic au un sistem imunitar mai bun si o densitate osoasa mai mare?

    00
    • Dac-ar fi avut si densitate neuronala mai mare… Dar indienii cu care am lucrat eu mi-au dovedit ca sigur nu…

      00
    • Soția lucrează în adopții. Din experiența ei îți confirm că mai nimeni nu vrea suedeji deoarece au în ei gena șmecheriei și a furatului, transmisă de secole, așa că posibilitatea de a creste un viitor infractor e foarte mare. Dovedit tot din experiența soției!

      00
    • Noi avem in clasă un copil adoptat. Face mereu probleme, caută ceartă/atenție, părinții se ocupă, merg la psiholog, îl dau la activități consumatoare etc. Dar e mai greu decât cu alții

      00
    • ai eu am un copil adoptat, care are in grupa de la camin vreo trei copii care fac probleme, ii bat pe restul fac galagie etc. nu sunt adoptati. e relevant?

      01
  11. Dragoș Bucur a adoptat un copil având încă doi. Așa ca din partea mea poate să zică ce vrea mușchii lui!

    00
  12. Și românii sunt suedeji

    00
  13. Ok si care e problema lui??? Sa ii adopte ei pe toti, cine il tine. Sau cum vine asta, adopti, ca na consideri ca e mai ok asa, daaaa stiii n-ai voie la nici o opinie ca nu e frumos dupa normele moderne…fac ceva pe norme pana la urma. Ideea e ca adopti si mai scoti o persoana, sau doua sau trei, dintr-un sistem nasol. Pe care persoane le vei creste cu banii tai, in care iti asumi sa investesti timpul si sentimentele tale. De ce pana la urma sa nu pot spune, da nene vreau sa iau unul de al meu, nu unul de culoare? Sau acu o dam invers, hai sa luam toti suedejii ca romanii oricum sunt favorizati…ia sa ii lasam naibii acolo.

    00
    • @Ioana: Absolut corect.. Si eu cred ca adevarata problema aici e ca omu’ asta si-a exprimat o parere..
      Pai f**ui mortii ma-sii, pun pariu c-a ales cioara numa’ sa ne dea peste bot cu cat de „progesist” e el..
      Si bravo.. Fa ceva pe norme.. De cand au ajuns 1/12 persoane sa le dicteze? Este? 11/12 sunt anti-sistem :))

      00
  14. NOU
    #29

    Dana Nalbaru nu a mai fost de trei zile acolo (la discolo) si se simte ca Marco Polo.

    00
  15. Sangele apa nu se face, isi va da in petec, poate urmatorea generatie sa fie altfel. Aia de au ajuns departe sunt exceptii care le numeri pe degete.

    00
  16. Așteptăm încă cu Tache

    00
  17. OK, nu rasismul e problema cand vine vorba de adoptii, ci faptulö ca unii care au adoptat un copil vorbesc despre rasism.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.