Ce o să auziți mâine non-stop

Că Dragnea e terminat, că baronii nu îl mai sprijină, că e pe făraș, că s-au triplat șansele să fie condamnat, că faptul că a fost fără gagică înseamnă că nici ei nu îi plăcea ce face Liviulică cu țara asta (de parcă restul ar fi OK) și tot așa.

Adevărul e că nimeni nu știe cum stă treaba. Poate doar i-a aburit pe ăia de la Coaliția pentru Familie ca să îi poată folosi pe viitor. Poate le-a zis baronilor că, dacă iese referendumul bine, trebuie să îl pună în aplicare și pe ăla cu 300 parlamentari și apoi să facă unul fără penali în funcții publice. Poate a vrut să vadă cum stau USR cu mobilizarea.

Terminat nu e.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

58 comentarii

  1. Doar ca sper ca si-a mai batut un cui cu aceasta ocazie. Nu e terminat, dar sper ca se apropie.

    00
  2. Terminat nu e, dar nici mult nu mai are. Nu cred ca il prinde sfarsitul anului la butoane.

    00
    • NOU
      #4

      Inainte de a sari cu minusul, sa-mi iertati usoara neincredere in romani, in general. Vineri discutam cu un coleg de munca, care e gay, despre referendumul din Romania. El era cu partenerul, era in trecere prin firma. Ii spuneam ca speranta mea cea mare ca acest referendum nu va trece tine de comoditatea romanilor in ceea ce priveste sustinerea sau nu a unei idei. Era opinia mea. Habar nu am daca am avut sau nu dreptate, daca chiar exista o masa atat de mare de romani toleranti sau daca a fost un sentiment de repulsie a tot ceea ce atinge Dragnea. E cineva care e 100% sigur de ce s-a intamplat pana la urma?

      00
    • Dragnea o sa cada doar daca PSD o sa piarda masiv niste alegeri. De rezultatul referendumului pt familie nu cred ca le prea pasa sefilor PSD, dar probabil le-a dat putin de gandit.

      00
    • Un coleg PSDist a fost sunat de un senator PSD pentru a-i aminti sa meargă la vot.
      Nu le-a pasat de referendum „șefilor PSD”, clar! :)

      00
  3. NOU
    #7

    Sunt singurul care crede ca romanii nu au fost atat de destupati la minte cat au fost de comozi?
    In rest, da, are presa paine de mancat 2 saptamani.

    00
    • defapt e o tactica de negociere, obisnuiti cu galetile acum cand nu era buget pentru asa ceva au boicotat sa se faca intelesi pentru urmatoarele.

      00
    • Nu stiu de voi dar eu beu inca o bere si ma gandesc cu putina rautate ce mue si-a luat Bor si Cpf la faza asta…Pohomaci style!!!

      00
    • Cu gura romanii sunt primii si cei mai tari dar cand vine vorba sa puna mana si sa faca abia se urnesc. Daca referendumul se tinea acasa sau la carciuma trecea lejer cu 60%.

      00
    • alte dați nu am fost atât de multi „comozi”. Deci a depins și de subiect, nu doar de comoditate.

      00
  4. La A3 e delir total. Iohannis e de vina, BOR e de vina, pnl, usr. Nici urma de psd si dragnea,ca si cum nici nu ar exista…

    00
    • inca nu te-ai obisnuit? reteta e: ce e rau pt ei e din vina lui iohannis; ce e bine pt ei e datorita voiculescu/psd.

      00
  5. Periculoasa Firea, nu a mers a vot. Maverick , vorba aia.

    00
    • De fapt asta e cel mai important lucru, faptul ca in Bucuresti a fost o prezenta istoric de mica la vot si Firea nu s-a dus. Urmeaza probabil sa o excluda din partid ca nu a facut eforturi pentru referendum. Nu-mi place femeia dar totusi, dusmanul dusmanului meu…

      00
  6. 100 finalizarea.

    00
  7. Pana una alta: muie psd, muie cpf! :)

    00
  8. Mândru să fiu din al cincilea cel mai ghei judet, după secui și dobrogeni.

    00
    • E o gluma, pt aia puțini care dau thumbs down.
      Sunt mândru de toată țara.
      Acum sper ca la alegeri sa fie invers, adică prezenta de 79,6%. Sau un 60-65% acolo.

      00
    • Adica la alegerile parlamentare, locale și europene, că vreo 60% a fost la alea cele mai simbolice, prezidențialele.

      00
    • Nu inteleg de de c-a dus diaspora la vot … multi in Anglia, Italia si Spania. Au fost neinformati? sau speriati?
      Dar, pana la urma, bine ca a iesit asa, dragnea nu e terminat, dar e …muribund. Work in progress.

      00
    • Nu au fost mulți…sunt sute de mii de români in UK și s-au dus vreo 20000 la vot. Sa nu mai spun de Spania și Italia. Ok, apăreau pe liste in Romania. Dar și la prezidențiale a fost același lucru și au votat milioane în străinătate, din ce îmi amintesc.

      00
    • Pai daca s-au dus 20 k e enorm. La prezidentiale, in turul doi sau dus 26k, dar prezenta la prezidentiale nu se compara cu nimic. Chiar si asa, au fost 370k de votanti in diaspora in 2014, nu milioane. Acum au fost doar de trei ori mai putini, dar tot s-a depasit participarea de la parlamentare. Nu e putin lucru fata de tristetea la sectiile din tara.

      00
  9. Ma bucur de rezultat dar nu ma asteptam sa invinga binili, nimeni nu se astepta.
    Coalitia pentru familie si BOR s-au pisat contra vantului. Lor ar trebui sa le trimita statul roman factura referendumului.
    Nu s-a mers la vot ca nu s-a dat mita electorala. Si nu s-a dat mita electorala pentru ca nu avea miza baneasca toata mascarada asta.

    00
    • Pe aici s-a facut chermeza cu pensionarii organizata de primarie. Ironic, au fost invitati doar barbati sa sustina familia traditionala.

      00
  10. Terminat nu este, nu imi e clar care e fost scopul acestui referendum, eu credeam ca vrea sa schimbe apoi legea respectiva cu orice ii trecea prin cap si astfel sa schimbe constitutia la discretia lui.
    Insa imi e clar ca nu ii e bine, pentru ca doar cand si-o fura nu iese imediat la declaratii de presa.

    00
  11. Stiti cumva daca homosexualii iau si soacre??? Sau doar copii

    00
  12. pai de ce sa fie terminat?
    dupa ce s-a intors de la „europa” a schimbat evident placa (a inlocuit-o pe aia cu „sa votam da” cu aia cu „noi nu spunem cum sa votam, doar organizam si promovam evenimentul in sine”).

    asta inseamna ca a negociat ce avea de negociat acolo si s-a intors sa livreze.
    cam la fel cum se intampla cu legea petrolului.. doar ca acolo inca nu s-a terminat de negociat – desi runda 1 a castigat-o cand a dat amendamentul (restras acum pentru reformulare, dar peste cateva saptamani) cu blocarea nivelului impozitelor / redeventelor si deducerea investitiei, iar in schimb a facut-o irelevanta pe firea.

    00
    • esti prea subtil, astia nu inteleg ce vorbesti, zii si tu de dragnea bor cpf, bizonii nu stiu ca suntem colonie si ne vindem pe nimic resursele

      00
  13. E un moment bun pentru a face referendumul ala cu penalii.

    00
    • Mi se rupe si de ala

      00
    • Va fi inutil daca pun de-o amnistie mai ‘nainte

      00
    • Tocmai, că momentul s-a nasolit maxim (e posibil ca tocmai asta să se fi urmărit prin folosirea ăstora de la CpF – că nu murea nime’ de grija familiei taman acu’). Realizezi că toți codruții și mitralierele vor zice ”abia ce-am cheltuit degeaba 45 mil euro, voi acum vreți altul? Bugetul nu suportă.”
      Ca să nu mai zic că Parlamentul nu v-a arăta nici pe departe aceeași deschidere încît să facă o lege de modificare a Constituției => referendum consultativ. Și din acest punct, una din două:
      – ori se repetă situația de la referendumul ”max 300 de parlamentari”, cînd Parlamentul a zis ”pas”, deși era obligat să emită o lege de modificare a Constituției
      – ori, dacă Parlamentul chiar emite o astfel de lege, e necesar un al doilea referendum (decizional, de această dată).

      00
  14. Radeti voi, radeti, daaa … psdu’ ramane constant ca numar de alegatori in timp ce restul se cearta de la virgule

    00
    • Eu cred ca in PSD e plin de gay . Asa se explica prezență la vot .

      00
    • Am remarcat si eu acest aspect…practic, numarul de voturi de acum este egal cu cel cu care au castigat alegerile in 2016. Si nici macar nu s-au chinuit…

      00
    • Sunt minim 1 milion de antipesede printre votantii de ieri.

      00
    • Anton are dreptate.
      Votant USR ,în 2016.Mers la referendum.Viitor votant MRI.
      Parerea mea este ca multi au vrut să i-o tragă lui Dragnea ,fiindcă în alt context, referendumul trecea fără probleme.
      Să sperăm că românul va refuza boicotul la alegerile care contează, cu toate că nu am mari sperante ca se va intampla asa .

      00
    • Da , nu s-au suprapus perfect județele pro PSD cu cele cu prezenta cea mai mare. Nu sunt Suceava și Bihor cele mai pesediste județe, aia e clar.

      00
  15. Aoleu…. de acum baietii pe invers au liber la furat copiii din camine si sa-i f**a…. LEGAL!!! – joke

    00
  16. Pănă una-alta, și la referendum e ca la fotbal: rezultatul conteaza. Pe cale de consecință, scăparăm cu fața curată în fața UE. Un motiv în plus să nu ne pună în aceeași oală cu Ungaria și Polonia (ca popor, că guvernanții sunt deja acolo văzuți ca atare!).
    Restul, că se ceartă CpF cu PSD cu BOR, mă interesează puțin spre deloc.
    #boicot

    00
    • ”scăparăm cu fața curată în fața UE” e mult exagerat. Chestiunea referendumului era, de departe, cea mai mică problemă din cele ce ne sunt reproșate (mă rog, ei zic că guvernului, dar să nu ne facem prea mari iluzii căci n-au cum penaliza DOAR guvernul unei țări).
      Mai degrabă aș zice că suntem aidoma unui lepros care tocmai a arătat că, uite, n-are și vărsat de vînt.

      00
  17. Dragnea nu a venit cu iubita pentru ca nu este modelul de familie traditionala, nici pe Tariceanu nu l-am vazut la TV, se pare ca masinaria de PR din Israel isi face treaba.

    00
  18. Orice ar fi… ideea ca distractia abia acum incepe :))

    00
  19. Ne costa mai puțin dacă ar fi apelat la o firma specializată în studii de piață, dar na statul român își dovedește încă odată eficiența.

    00
  20. ,, Dracnea,, este terminat …..este speriat ……dupa cum a si zis , se teme ca se va legaliza casatoria dintre om si animal ……….daca nu vor sa iasa cu 15 la suta psd -istii ar trebui sa il dea repede jos , doi ani de zile la guvernare , au dat cu pomeni (salarii bugetari , pensii speciale ) si nu si au rezlvat nici problemele cu justitia …….chiar nu se intreaba nimeni in acest partid cum au scazut cam 30 la suta in doi ani , fara crize internatinale , marind salariile , etc…

    00
  21. NOU
    #56

    Curtea Constituțională în decizia nr. 3/2012: „Exprimarea unei opţiuni politice poate avea loc nu numai prin participarea la referendum, ci şi chiar prin neparticiparea la acesta mai ales în situaţiile în care legislaţia relevantă impune un anumit cvorum de participare. În acest fel, se poate crea o majoritate de blocaj raportat la numărul cetăţenilor unui stat; în acest mod, cei ce aleg să nu îşi exercite dreptul la vot consideră că printr-o conduită pasivă îşi pot impune voinţa politică. Astfel, alegând să nu îşi exercite un drept constituţional, cetăţenii îşi văd realizate propriile lor convingeri prin neacceptarea, în mod indirect, a celor contrare. De aceea, neparticiparea la referendum, mai exact neexercitarea dreptului la vot, este tot o formă de exprimare a voinţei politice a cetăţenilor şi de participare la viaţa politică.”

    00
  22. Pai a fost terminat de la inceput, de cand a indoit „berea cu apa” la birtul din sat… nu ai cum sa contezi vreodata pe plan mondial cu asa background… tine de ceilalti sa te accepte si asa ceva nu existat. Oricine a citit 2-3 carti despre ce se intampla la nivel inalt in lume isi poate da seama ca nu avea nicio sansa sa ajung nici aproape de locul in care-si dorea. PS: E trist ca cei din jurul lui n-au inteles asta sau pur si simplu sunt asa de santajabili incat tresar numai cand aud cuvantul.

    00
  23. Va fi interesant la următoarele alegeri. La referendum au fost probabil undeva la 3.300.000 de DA. Cu siguranță la următoarele alegeri cine va ști să speculeze aceasta temă a familiei va putea conta pe un număr frumos de votanți. Și asta ținând cont că acuma PSD are o majoritate relaxanta cu doar 3.200.000 de voturi. Încă meciul nu ii jucat.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube