Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Sau huawei,chrome

    00
  2. Ca un auto-analfabet ce sunt. Eu nu înțeleg faza din scandalul VW. Să zicem că eu cumpăr un TV de la Samsung. Pe cutie scrie că e 4K dar eu din cutie scot un CRT. mMă duc să-l returnez pentru că e neconform cu ce mi-a promis vânzătorul/producătorul. Care e diferența la mașini?

    00
    • Cred ca o comparatie mai buna ar fi: legea zica ca TV sa consume 50W. Tu cumperi TV, pe eticheta zice consum 50W, TV e ok, e ceea ce ai comandat. Dar in realitate TV consuma 100W si tu nu stii. samsung stie, a incalcat legea si tu practic detii un produc neconform cu legea. Deci Samsung ti-a tras-o grav.

      00
  3. Chiar voiam sa comente mai de mult despre wltp dar as fi fost offtopic. Mi se pare o mare mizerie ce au facut dealerii auto la noi, cel putin. Au vandut masinile din stoc bine merci, fara sa anunte cumparatorii iar incepand cu 15 aug au spamat toti clientii ca e musai si urgent sa inmatriculeze masina pana la 1 sept. Printr-un noroc, eu inmatriculasem deja, mai devreme de cele 90 zile, pt ca plecam din tara si nu puteam iesi cu nr rosii. Am primit apoi sms de la dealer ca musai sa inmatriculez ca apoi nu voi mai putea. Mai am amici care isi luasera masini noi ai la fel au patit. Fara nici o informare cand au dat banii pt masina si anuntati abia pe 15 aug. Nici nu vreau sa stiu ce a fost atunci la inmatriculari. Faza e ca inainte, senzatia mea a fost ca lumea nu prea stia, nu prea fusesera articole in presa, nimic. Greu am gasit chiar si dupa info. ca sa nu mai zic ca mi se parea normal ca dealerii sa dea discounturi serioase, ca inteleg ca exista sanse ca masini vandute ca euro 6 sa nu mai fie chiar euro6 dupa noile omologari.

    00
  4. Nu uita de Basescu cu al lui imprumut de 20 de miliarde de la FMI in 2009.

    00
  5. „O țară în rahat” – am ajuns sa ne uitam si in gura lui Marko Bela la ce tampenii spune.

    00
  6. Si nimic d

    00
  7. Nimic despre webstock adica?

    00
  8. sunt curios daca ai citit ce spune Marko Bela. iar daca ai citit atunci sigur nu ai inteles nimic

    00
  9. Nu o sa vedem niciodata semenea lucruri in Romania: https://www.nytimes.com/2018/10/04/opinion/america-military-industrial-base.html

    Nu conteaza ca la ei se pune problema fortelor armate, aeriene, navale si speciale. Pur si simplu, nu o sa vedem in Romania chestiunea ”sigurantei economice” cand, in discutia articolelor despre raportul americanilor, noi depindem de altii.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube