Știrile zilei – 28 septembrie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. E bine ca tac-su a mai avut sa-i dea si lu’ asta micu niste interlopi ca badigarzi

    00
    • Din pacate, la oamenii de genul asta nu prea le pasa ca li se striga ceva. Devin dintr-o data victime, ca au fost „agresati” pe strada, mai cu o plangere penala samd. Un singur lucru ii poate afecta, pierderea banilor si/sau puscaria.

      00
  2. Dancila e desprinsa din alt film. Si-i proasta… proasta rau.. cum deschide gura cum spune o „perla”

    00
    • Problema este ca ne reprezinta pe noi ca tara.

      00
    • și noi cum suntem ca țară? deștepți?

    • și frumoși!

      00
    • @ Zoso – Noi ca tara suntem in foarte multe feluri. Probabil ca una din ideile pe care le iau cu mine dupa anul acesta este aceea ca oricat de firesc / de bun simt / necesar mi s-ar parea mie un lucru, probabil ca vor exista foarte multi in jurul meu (si mai departe de mine) care vad lucrurile complet diferit. Tocmai de aceea, daca am porni de la premisa că PM reprezinta statul roman, te-ai astepta la cineva mai mid-range, nu la dezastrul acesta. Problema e ca cineva cu un nivel doar un pic mai crescut ca ea, nu ar face ceea ce face ea, pentru ca indiferent de interese, si-ar da seama la ce se expune – incepand de la ideea de ridicol, la modul cum te va retine istoria si intr-un final la raspunderea juridica. Da, sunt printre cei care cred ca la un moment dat atata prostie va conduce la o fapta care va angaja si raspunderea juridica.

      00
  3. apropo de lipsa de profesori în rural. foarte rar ies la suprafață problemele reale ale învățământului dincolo de cei 5% care se îmbogățesc din meditații și dincolo de cele 5% mămici isterice veșnic nemulțumite de ce se întâmplă cu plodul lor. or, realitatea e simplă dincolo de categoriile de mai sus: ce absolvent strălucit de facultate se duce într-un sistem care îi dă 1700 de lei la angajare și îi promite 2700 peste 20 de ani? mai mult, un elev de liceu bun la mate va face mate, sau it? unul bun la chimie sau biologie, va face biologie sau medicină etc.? altfel spus, deprecierea continuă a învățământului, dincolo de n politici dezastruoase (asta cu manualul unic e doar ultima, dar cea mai gravă, din păcate), nu va exista niciodată educație serioasă cu profesori de care toată lumea își bate joc.

    00
  4. In injuri pe fi-su lu’ Dragnea si-l filmezi cu telefonul vertical, unde a putut ajunge tehnologia….

    00
  5. Echipa lui Dragnea e in serie cu Hermannstadt 2 , ar merge un mic protest, ca sa zic așa, în tribune când o sa joace la Sibiu…

    00
  6. Eu tot nu pricep ceva in legatura cu dracnea jr… toti il huiduiti bun dar cati l-ati huiduit pe placinta? cati ati huiduit-o pe udrea? dar pe eba? dar pe cioara? dar pe base cu bechtel+flota+masinile MAI? dar pe ciolanis cu 6 sase fara acte? dar pe x si y? miros un dublu standard aici… stim ca toti au facut cacaturi si au furat dar doar astia si-o incaseaza… nu sunt penelist si nici pesedist dar ma enerveaza la culme ipocrizia asta a unor oameni ca de parca romania merge prost fix de acum 2 ani, eu cred ca 90% dintre voi ati uitat ce a fost sub pdl…

    00
    • Ar trebui sa te mai documentezi cu Iohannis. Nu de pe antena 3. Sau și de acolo și după aia sa compari cu realitatea. Iar legi cum vrea Dragnea nu au vrut nici unii dintre cei enumerați de tine. Ce a fost sub PDL? Îți zic eu: cea mai mare criza financiara mondiala din anii 30 încoace. Daca era PSD la putere crezi că se descurcă mai bine? Într-adevăr, deficitele care ne-au făcut vulnerabili atunci au fost lărgite de Tăriceanu, susținut și de PDL…

      00
    • deficitul din 2008 a fost exclusiv a lui tăriceanu sprijinit de psd. a fost de 8,9%, structural, rostogolindu-se și în anii următori, și asta în cel mai bun an economic al româniei din istorie. în 2009 și 2010 combinația criză + efectele deficitului structural din 2008 au fost covârșitoare. a furat și udrea, bineînțeles, dar marile probleme economice din timpul crizei nu au fost cauzate doar de ea.

      00
  7. Cristina Gradinaru, director adjunct al liceului: “Este o criză de profesori în mediul educaţional şi datorită numărului mic de cadre care reuşesc să ia o notă de trecere.”
    Mda…

    00
    • Plus ca se vede si cat de dashtepti sunt unii profesori daca un director adjunct foloseste”datorita” in contextul dat

      00
  8. din filmuletul cu porcusorul lui dragnea cel mai tare este tipul de la final ce intreba despre ce este vorba. ce suparat era el ca nu a apucat sa-i arunce si el o muex:))

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube