Social media: sfaturi goale și Skoda (2018)

Prietenul Cămășaru face niște adunări cu oameni din social media, pentru că, după ce faci cursul lui și fie nu înțelegi nimic, fie nu poți pune în practică nimic la muncă, nu prea ai ce face.

Și mă uit la sfaturile astea trei: fii curajos, participă la conversații și apără-ți valorile. Știți unde erau ele bune? Prin mai, când Skoda au trimis mizeria aia de newsletter cu “mami să stea naibii deoparte și să îl lase pe tati să conducă”. N-am văzut atunci nici o femeie să ia atitudine, să apere valori, să aibă curaj, sa orice. Toată lumea a tăcut mâlc.

Ba chiar, apropo de curaj și valori, piarista de la Skoda a explicat cum au rezolvat ei criza aia de piar, dând un răspuns jignitor și fad și băgând capul în nisip. Și mai amuzant că e aceeași piarista n-a dorit înregistrată aceasta prezentare (adunările astea se transmit live pe feisbuc), ceea ce Cămășaru a acceptat, curajos.

Valori, curaj, conversație! Da, dar mai palmat așa, să nu supărăm.

Reiau: în nici o țară, și am mai văzut invitația aia de la ziua de familie a Skoda și în alte țări și în alte limbi, nu se jignește femeia în halul ăla. Nicăieri. Scandalul ar fi monstruos, luările de poziție din partea femeilor ar fi copleșitoare. La noi, ne-am găsit 3 fraieri să…femei, când ele nici nu se supăraseră că fuseseră jignite, nici nu aveau gură să spună.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. Am inteles că mama lui Fluture ar avea ceva probleme de imagine pe internet

    00
  2. Crește-ți încă o pereche de coaie progresiste și spune-ne cum femeile alea care nu s-au isterizat ca tine au „internalizat misoginia” și trebuiesc emancipate de blogosferă ( singura elită care s-a ultragiat de invitația Skoda ).
    Adică, dacă oricum știi mai bine decât femeile ce e ofensiv și ce nu, măcar scuipă-le și pă ele nu doar pe noi partea masculină, tradițională și care ne batem consoartele după serviciu.

    00
  3. Da, bre, dar crezi că influencerițele feministe nu ar face și ele o campanie cu Skoda?

    00
  4. :) Crisis management lol. Gestionata foarte prost criza, nu era cazul sa si detalieze cam cat de ineficient. Si da, in strainatate de fiecare data iese scandal mare cu aceste discriminari, nu ca nu au fost companii care au calcat pe bec in acest sens, dar cand au facut-o au gestinat criza profesionist, in primul rand asumandu-si greseala si luand masuri concrete sa indrepte situatia, nu aparand greseala si cautand scuze, asta nu este gestionare a crizei, ci doar scormonirea ”… -ului”.

    00
    • Uk&us&au , unde presa se oripileaza din orice, mai putin din coruptie, nu prea mai reprezinta strainatatea … plm, face Putin misto de ei cu presa lor de kkt

      00
  5. Acuma sa fim seriosi: eu nu inteleg meetup-urile astea. Orif

    00
  6. Româncele feministe sunt ca românii de dreapta. În realitate, nu prea există.

    00
  7. Si oricum, las-o-n plm si cu atata feminism, ca nu s-a rupt pamantul in doua ca au facut astia o campanie cu barbati la volan. Ce plm…

    00
    • Pai daca unora ni se pare penibila campania…si nici nu e vorba de feminism, ci de realitate. Ce , se rupe pământul daca-i luăm peste picior pt campania aia? Snowflakes…
      Daca ei au păreri dintr-astea și le expun intr-o campanie, noi om fi mai fraieri sa nu le-o criticam?

      00
    • Plin de sensibili agresați de feminism :)

      00
  8. eu cred ca barbatii trebuie sa se revolte la reclame de genul. inseamna ca femeia e boss, sta la cafea si trimite sclavul sa vada cum merge caruta cu care o va plimba. snowflakes

    00
  9. Si cu toate astea stai si 3 luni dupa o Skoda. :D

    00
    • Pentru ca in lumea reala nu conteaza dramoletele unora si ale altora de pe net.

      00
    • pentru că un om normal la cap nu asociază o mașină cu un căcat de idioțenie pr.

      îmi aduc aminte de unii care se jurau că nu mai cumpără kia pentru că ăia au postat pe facebook Steaua in loc de FCSB sau ceva de genu.
      sau alții care se jurau că nu mai cumpără Jeep prin comentarii pe youtube la o reclama care zicea că nu trebuie sa fii vegan și alte chestii pentru că așa face toată lumea.
      înțeleg că astfel de chestii sunt bummers, dar nu trebuie să te piși cu jet pe marca respectivă si tot ce inseamna ea, pentru că pr-ul (de obicei outsourced) dă în bară

      00
  10. NOU
    #21

    Soferii de Skoda (cu osebire Octavia) sunt cei mai marlani soferi din trafic.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube