Cum se fac banii, cu Burebista Suveranul

Burebista Suveranul, care acum un an ne învăța cum e cu buletinul, acum ne învață cum se fac banii.

 

 

Sunt curios dacă toate chestiile alea de pe el le-a cumpărat cu bancnote din astea făcute de el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Să trăiască! Mare om! Mi-am luat SL500 acum două minute din banii semnați de Mugurel cu biserica pe spate, acum am plecat să o conving pe Ariana Grande să se cordească cu mine pe banii semnați de mine!
    E un mare geniu, nu m-aș fi gândit niciodată!

    00
  2. Suveran de suveran pana primeste 5 ani cu executare pentru falsificare…dar pana atunci suveran.

    00
  3. Cred că era mai bine să-l lași naibii în anonimat… La fel ca și pe restul retardaților anonimi de care mai scrii din când în când.

    00
  4. Eu zic sa-i oferim omul satisfactie. Hai sa revenim la troc, quid pro quo.

    00
  5. Mai era un nascut viu ca asta prins cu masina la spalatorie de catre politisti. Acestia au cerut un permis de conducere si el trambita ca n-are buletin, ca e nascut viu, etc. Cata ipocrizie pe oamenii astia: se bucura de drumurile publice construite pe seama „sclavilor” integrati in corporatia numita stat, activitatile economice care le permit sa profeseze, sa cumpere. Ar trebuie sa se duca pe o pajiste fara net (vine de la imperialisti, nu?), utilitati si dupa sa vedem daca mai afirma ca e suveran.

    00
    • Eu sunt curios cum cumpara astia masina fara buletin si fara acte. Ori esti suveran ori nu mai esti. Hai sa zici ca o iei la negru dar masina aia e tot inmatriculata pe numele cuiva care nu e suveran. Nu e un pacat asta in biblia „nascutilor vii” ?

      00
  6. Eu am o regulă privind „suveranii independenți născuți din viu” văzuți de pe internautul străin: sunt comuniști. Lozincile, polemicile și teoriile lor sunt COPIILE doctrinei comuniste.

    În cazul nostru, mai adaug o regulă: fiindcă gigeii noștri au văzut/citit mizeriile de pe internautul străinez (a, vai, cum să n-aibă drepate străinii? blasfemie să crezi contrariul), nu numai că susțin aceleași aberații comuniste, având o memorie de pește în acvariu (că tot e vorba de apă; Bivolaru ar trebui să se afle și el undeva în schemă), dar ei mai sunt și xenofili pe deasupra – au ales să-i creadă pe străini fiindcă „ei (străinii) au mereu dreptate și sunt întotdeauna mai deștepți”… proști și sclavi siniștri, hai să ne încredem în toți străinii fiindcă suferim de xenofilie.

    Mizeriile anti-vaccin, suveranii născuți din viu și, mai nou, avangarzii Pământului plat în forma discului plagiat din fantezia lui Terry Pratchett, își au originile de pe site-urile străine – nu aveau de unde altundeva să „descopere” balivernele ăstea.

    Suveranii independenți născuți din viu, tocmai ei, sunt apatrizi și comuniști.

    00
    • Mai degraba apatrizi si survivalisti/anarhisti. Din cit am suportat sa ma uit la enormitatile debitate de vreo doi de-astia, ei se axeaza mai mult pe „statul sint eu” si nu pe „let’s live together in peace and har-mo-neeeeeeee” – dar poate ma insel. Asta am inteles eu.

      00
  7. Eh, la tâţi ni-i greu. La unii mai mult.

    00
  8. M-am uitat 2 minute maxim. Intr-o oarecare masura are dreptate. Daca eu imi fac o moneda a mea (vezi cazul liberty dollar) si un comerciant mi-o accepta, nu inseamna ca am facut un fals.

    00
    • In ce zici tu ai dreptate, ala fiind echivalenta unui troc, in fond.. Si de aici a vrut probabil sa porneasca…

      Insa daca mai aveai rabdare cateva secunde (si nu te condamn ca nu ai avut) sa-l asculti, baiatul asta se refera la falsificarea bancnotelor romanesti si are asteaptarea ca ele sa aibe valoare echivalenta pe piata.
      E o combinatie ciudata acolo intre ce a vazut la unii care deplang faptul ca moneda USD nu mai are echivalenta fixa in aur (si baiatul asta pare ca are impresia ca leul o avea si el) si o neintelegere a modului in care functioneaza piata si cum se stabileste valoarea monedei…
      Zicea cineva intr-un comentariu ca astea sunt prostii copiate de la strainii.. Ehh, ce zice baiatul asta e o adaptare demna de Caragiale dupa o asemenea prostie de la americani…

      Prostii americane: https://www.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU

      00
  9. Ma amuza foarte tare omul acesta. Unde posteaza el in original? Ca de fiecare data cand vad un video cu el ii postat de alcineva, deobicei un alt scla… suveran de al lui.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube