Zoom pe telefon

Cam așa arată zoom-ul cu camera foto a iPhone SE. E ca și cum n-ar fi.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

65 comentarii

  1. E bătrân ca și tine.

    00
  2. Si pe 7, si pe 8, si pe X(10) e fix la fel zoom digital. DIGITAL! Adica dintr-un senzor cat bobu de mazare inghesuit cu 8/12MP sa scoti calitate ? Cu ce ?!

    00
  3. NOU
    #14

    deci esti in state :)

    00
  4. De ce n.ai zis ca mergi acolo? Aveam de trimis un borcan cu zacusca

    00
  5. lol ați mușcat la zoom?

    00
  6. Cum e vremea pe acolo? Merita sa mergi, sau n-are rost?

    00
  7. casa albă cred ca se vede mai bine dacă te uiţi prin lunetă :)

    00
  8. Ba, ce necazuri au unii :)

    00
  9. Poza cu casa aia din marmura are o nuanta un pic portocalie. Probleme cu white balance-ul? Apropo de asta, what’s the deal with the white balance? Ce, doar albii au probleme cu balansul? Sau ce vrea sa zica, ca la negri nici nu se pune problema de balance, ca-s total debalansati?

    00
  10. Ca norocul că acum Brașovul o să fie cool și alegerea perfectă de locuit și față de alte orașe în afară de București

    00
  11. E zoom digital, nu optic, jeez, nu cred ca exista telefon cu zoom optic. E un fel de crop, nu prea are treaba cu zoom’ul

    00
    • Au avut aia de la Asus si cei de la Samsung cateva modele cu zoom optic.
      Bine, alea de la Samsung semanau cu o camera foto propriu-zisa care aveau atasat un telefon, dar asta-i alta poveste.

      00
    • Exista telefoanele din seria Moto Z care au mod de camera

      00
  12. Deci tu si Arhi ati plecat pe 11 Septembrie in state. S-a reactivat vreo celula ceva?

    00
  13. Mintea romanului greu de manipulat. I se zice ”sunt plecat”, vede poze din State fara data si/sau cetatean, trage concluzia automat ”sunt plecat in State”. EZ.

    00
  14. Vreti sa ne umpleti tara cu vw-uri infectate cu dieselgate. SAMSARILOR !!!

    00
  15. Daca stii ca nu ai zoom pe tel, cel mai bine faci cativa pasi in fata. Eventual sari gardul la cladirea aia din a treia poza, la vreo 24mm echivalent 35mm full frame cat o avea iphone-ul ala, ar trebui sa iasa misto, chiar mai misto decat ai sta cu tunul la departare: te-ai chinui cu trepiedul, sa nu misti mana, sa nu respiri inainte de shoot. Eventual da 50 de lei paznicului, ca oameni sunteti, va intelegeti voi cumva.

    00
  16. Daca ai reusit sa-l duci pe Cetin la americani, meriti un premiu Nobel :D

  17. Cu un obiectiv Nikon 70-300, tras din mana , spre statuia Libertatii, cam atat a mers https://imgur.com/a/7yjDGhh

    00
  18. pentru cei care ati mai calatorit in america, cat v-a ajuns cel mai ieftin o calatorie spre ny sau l.a. , cu o sedere de genul maxim 1 sapt ?

    00
    • bilet 600$ doar pe o singura ruta nu dus-intors banuiesc nu? cu airbnb de ex nu gasesti mai ieftin? broadway si tot ce e musical urasc dar probabil pe viu e altceva

      00
    • cat e cel mai ieftin bilet de broadway?

      00
    • 1500 euro = 650 eur zbor dus intors din Otopeni (Ryanair + Primera Air cu o singura escala la Londra) cu bagaj 20Kg + 400 eur 6 nopti la hostel ( Manhattan Bowery Lodge , cea mai buna alegere daca mergi pe „budget”, adica daca esti mai sarac, asa ca mine, la 800m de One World Trade Center si 9/11 Memorial) + 450 euro bani de cascat gura. Dar, probabil stii, totul depinde de confortul dorit. Pentru „spartani” si traveleri din clasa „fugiti de-acasa”, se gasesc variante si mai ieftine. 400 euro avion dus intors cu 3 escale si 31 de ore – un tricou si o sapca – bagaj personal + hostel amarat „minimalist” 250 euro 6 nopti (tot in Manhattan la Bowery astia dar altul caruia ii zice Grand Hotel :)) ) + 350 euro cheltuieli pe-acolo. Cu 1000 de euro poti vizita New York-ul daca vrei musai si nu prea te intereseaza conditiile. Prima varianta e facuta de mine, varianta doi a fost cea initiala dar mi s-a parut prea „extrema”, insa, daca tot ai intrebat…

      L.A. e alta mancare de peste, n-am ajuns acolo, asa ca nu pot sa spun.

      00
    • Poti sa gasesti bilet cu 500-600 $ pe KLM. Am stat si in zona Times Square la hotel cu 250$ pe noapte, dar si la hotel de 2 stele cu 60 $ pe noapte. Ambele au fost la fel de proaste. Mai degraba gasesti o cazare mai ieftina, dar sa fie in Manhattan (de exemplu in Chinatown). Cred ca in 3 zile poti sa o iei la pas si sa vezi atractiile principale. Daca nu vrei sa mergi mult, metroul e destul de accesibil, dar cateodata e complicat sa te orientezi ca se mai inchid linii (Google Maps e sfant aici). Ce mi-a placut cel mai mult sunt spectacolele de pe Broadway care sunt cu adevarat unice.

      00
    • Vezi pe KLM, dus-intors gasesti si cu 525$ dolari acum, de persoana. Pe Airbnb nu am incercat in New York pentru ca nu mi se parea foarte safe, dar in general sunt preturi mari la orice. Deci nu prea merita sa stai 1 saptamana. Mai degraba combini cu Washington care e un oras mai linistit si mai curat. Eu pe Broadway am ajuns mai degraba sa-i fac pe plac sotiei. Nu planificasem asta. Am luat un bilet asa last minute de la casa la Phantom of the Opera. Cred ca am dat in jur de 60$ dar erau locuri super in spate. Nu neaparat piesa e ceva special ci productia in sine…cum se aude muzica, luminile, e show-ul la el acasa.

      00
    • Biletul e 300€ dus intors londra-new york, 350€ daca pleci peste 2 sapt. Mai multe detalii nu stiu, am taiat de pe lista us, mai usor intri in coreea de nord

      00
    • @Xxx: Nu cred ca mai usor.. Dar cu siguranta esti mai sigur..

      00
    • bilete mai ieftine gasesti in septembrie-octombrie sau aprilie-mai, in februarie e cam frig pentru vizitat LA sau NY. Trebuie sa cauti tot felul de low cost care de obicei zboara doar vara, americanii calatoresc de la sfrasitul lui mai pana la inceputul lui septembrie, asa ca e de evitat perioada respectiva. Cazarea in functie de ce comfort vrei. Mnacarea la fel, poti manca hotdog pe strada sau steak cu 100$.

      00
    • Depinde unde. 3 saptamani in vegas los angeles m-au costat la fel ca 8 nopti in new york.

    • Am stat cu Airbnb in Manhattan, in West Village, doar o camera intr-un apartament intr-o cladire din aia de tip brownstone townhouse (ati vazut prin filme), conditii ca in studentie. 100 USD / noapte.

      Ca si mijloc de transport am inchiriat bicicleta. Vreo 25 USD / zi la 5 zile inchiriate. Prefer acest mijloc de transport pentru ca imi da ocazia sa vad realmente orasul. Multe drumuri proaste in NYC, multi turisti neatenti, toti biciclistii trec pe rosu, taximetristii opresc aiurea… ceva deosebit. Exista si program de bike sharing (City Bike) la 12 USD pe zi.

      Avion pe la 500 USD dus / intors, in iulie, dar luat cu vreo 4 luni inainte.

      00
    • Si daca ia cineva in considerare Airbnb, eu zic ca e pacat sa cautati in zona Times Square. Cartierele „clasice” care dupa mine reprezinta sufletul New York-ului sunt West Village, East Village, SoHo, Chelsea, Meatpacking district, Hell’s Kitchen, Tribeca, Little Italy, Bedford–Stuyvesant (in Brooklyn).

      00
  19. mm, palo alto

    00
  20. Deci cum este la evenimentul Apple?

    00
  21. Astept un tutorial despre cum sa iei viza de la tine sau biggie(cetin). Daca ati luat voi 100% am si eu o sansa

    00
  22. Jur ca am citit Iphone SIE. Cam stiu la ce sa ma astept cand intru aici.

    00
  23. „De unde are Zoso zoom?” – Ion Cristoiu

    00
  24. Și eu tot cu feribotul de Staten Island :D Zoom optic 3x de la Huawei P20 Pro: https://imgur.com/a/ARoZCFK

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube