Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. Avand in vedere ca metrorex tot cu tigaia filmeaza nu cred ca-s sanse sa-i prinda.

    00
  2. >>>2 ani de pârnaie, cu executare?

    Chiar nimeni să-l apuce de glugă sau să urle în timp ce-l aleargă „Nu-l lăsați să scape!!!” ?

    00
    • Ai gândit-o mult?
      Omu’ avea spray lacrimogen la el.

      00
    • și 100 oameni in jurul lui. ce plm, era jandarm?!

    • Spray-ul lacrimogen nu te omoară, iar vreo 4 sau 14 inși grămadă să-l acosteze deodată, să-i ia spray-ul și să-l țină până venea polițistul de serviciu, puteau s-o facă.

      S-ajungi să tratezi spray-ul lacrimogen ca cianura gazoasă… Amibe!

      00
    • Corect, de fapt nici un jandarm înconjurat de zeci de oameni nu face mare lucru.
      My bad. :)

      00
    • „iar vreo 4 sau 14 inși grămadă să-l acosteze deodată, să-i ia spray-ul și să-l țină până venea polițistul de serviciu, puteau s-o facă.” – nu vreau sa par naiv dar…

      Traim in Romania iar asta s-ar putea incadra la privare de libertate si te duceai dupa Becali, George nu Giovanni. Anyway, citit bine fata si descris ulterior purtatorului de pulan.

      00
  3. NOU
    #12

    E dubios de ciudat sa scapi la ora 18;00 de la metrou, nu stiu unde ai putea sa fugi ca e omor la ora aia, o fi avand spray cu apa si astia s-au panicat.

    00
  4. Articolul cu bilantul psd ar trebui distribuit la toti prostii. Doru buscu are avantaje materiale de pe urma linsului psd in cur? Nu pot sa cred. Si cat de frumos lupta el cu statul paralel in catavencii …

    00
    • Doru buscu a fost mereu o Alina mungiu ceva mai slaba si agramata

      00
    • doru buscu, acum creo 18 ani, cauta sa ia apartament de la ra apps, cand director era Bejenariu de la psd si psd rules over all. prin eminescu 124…cica pentru editura academia catavencu……era ,,preten” cu toti din psd

      00
  5. Degeaba dacă nu a strigat Allahu akbar

    00
  6. nu prea urmaresc sa vad exact personaje si decizii politice, dar tocmai am aflat ca Darius Valvov, un mafiot de cea mai joasa speta care tinea tablouri scumpe in pereti si care a primit ani de puscarie in februarie e azi consilier economic la guvern. si jurnalistii, in loc sa-l intrebe non stop de tablouri, se uita in gura lui ca sclavii.

    cireasa de pe tort: in timp de jandarmeria batea copii si batrani, dragnea i-a facut cadou fiului sau un stadion, platit din bani publici: https://www.telekomsport.ro/foto-drag-n-ao-a-fost-inaugurat-stadionul-facut-de-presedintele-psd-la-turnu-magurele-cum-arata-arena-de-trei-milioane-de-euro-18350716

    asa arata cea mai corupta tara din europa.

    00
  7. 2 ani de pârnaie, cu executare?:
    Am citit articolul respectiv si am ramas surprins cum de ala a scapat.
    Din sutele de oameni de la metrou, nimeni n-a fost in stare sa ii puna o piedica.
    Generatia facebook, oamenii socializeaza acum doar pe internet, in realitate sunt niste roboti.

    00
  8. Aia cu bilantul PSD e un amestec straniu de fake news, jumatati de adevar si chestii care nu au nici o treaba cu realitatea, presarate pe ici pe colo cu cate un lucru adevarat pentru credibilitate. Iar bilantul nu el domnului Bunescu, care nu stie sa dea link pentru sursa, ci al PNL, recunoscuti de altfel pentru sinceritatea lor.
    Linkul e asta si il dau eu daca autorul nu poate: https://www.facebook.com/pnl.ro/posts/1955151581203536

    Iar chestiile alea numite „bilant” le-am explicat acum ceva timp:

    0% creștere economică – Sub PSD în 2017 România avea o creștere economică de 7%. În trimestrul 1 2018 creșterea e foarte mică (0,1%), dar nu e 0%. Deci afirmația e falsă. Apoi și chiar dacă ar fi 0% nu asta ar fi relevant ci ar trebui judecat într-un context mai larg pentru că tot ”din cauza PSD” se poate spune că România a avut 7% creștere în 2017. PNL alege doar ce îi convine evident.
    Cea mai mare inflație din Uniunea Europeană – Faza cu inflația e mai complicată pentru că o parte vine din consum, o altă parte din surse care nu au legătură cu situația economică a României. Puteți citi explicațiile în rapoartele BNR.
    Cel mai mare deficit bugetar în primele 5 luni – Adevărat, nimic de zis aici
    Deficitul comercial de 5 miliarde – Păi nu are nici o treabă cu PSD, aia e ce consumă românii de rând și firmele românești pentru producție. Cum e vina PSD aici?
    ROBOR e sus – e adevărat, o parte fiind vina PSD, altă parte fiind mișcarea normală a inflației în sus (vezi rapoartele BNR pentru motive)
    Scumpiri la gaze și electricitate – o parte din scumpiri erau programate de mult ca parte din liberalizarea pieței de gaze și electricitate cerută de UE. Deci nu aș spune că e în totalitate vina PSD.
    0 km de autostradă – Nu au fost zero, ci vreo 15km de autostradă în 2017. Nu e mare diferența, dar impactul psihologic al acelui zero e mare, motiv pentru care PNL preferă să mintă și să nu spună că niște km au fost dați în folosire

    Acum ii facem si pe aia de la PNL baieti buni, chit ca dezinformeaza la fel ca PSD.

    00
    • „Aia cu bilantul PSD e un amestec straniu de fake news, jumatati de adevar si chestii care nu au nici o treaba cu realitatea, presarate pe ici pe colo cu cate un lucru adevarat pentru credibilitate”

      La fel ca si raspunsul tau.

      Ai inceput cu un neadevar, ca sa dai mai multe greutate „analizei” tale, cu un drum aruncand dubii asupra autorului. Si bonus ai ales doar o parte din cele prezentate acolo.
      De scoli si gradinite nu ai spus nimic. 2500 promise, facute vreo 3. Apropo, cred ca mai mare impact are procentul f mic, decat un Zero mare.
      De spitale regionale/nationale nimic. Zero realizate.
      Autostrada receptionata in 2018, vreo 15 km, dupa luni de amanari imbecile” ca nu corespunde”, iar pe drumul paralel se circula bara la bara si zeci de accidente.

      Iar la finalul articolului vad si sursa: „Sursa și mai multe informații: Facebook/ PNL” cu link.

      Si nu ii face nimeni pe cei de la PNL buni, tot niste politicieni sunt, dar asta nu schimba cu NIMIC „realizarile” guvernelor PSD.

      00
    • daca te uiti la final, e un link la sursa

      00
    • 1. din cate stiu, economia Romaniei nu e libera, ci mixta. mai exact economie sovietica reformata sa accepte elemente din capitalism.
      deci chestia cu partidul de guvernamant care nu are treaba cu economia/deficit/etc mi se pare un pic fortata, partial doar adevarata.
      2. 0 km de autostrada = 15 km de autostrada. oricine zice diferit nu cred ca realizeaza ce inseamna 15km: un ride lejer de 40-50min cu bicicleta.
      3. la raportul BNR plusez raport IMF: https://www.imf.org/en/News/Articles/2018/03/16/mcs03162018-romania-staff-concluding-statement-of-the-2018-article-iv-mission

      mi se pare ca romania o duce relativ bine dpdv statistic/economic, dar ar ar fi cel putin dublu mai bine cu oameni politici profesionisti. cum ar fi sa avem alt target decat polonia2 a europei?

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube