Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. În altă ordine de idei.. Patreon n-a facturat nimic pe 1 August :-?

    00
  2. Mda, dar Tesla a livrat peste 14000 de modele 3 in iulie, marginea la modelul ala cica bate spre 30%, eu stiu don procuror?

    00
    • Vrei sa te dai cunoscator, dar nu ai habar de limba romana; grea combinatie. E marja, nu margine. Ne-am murdarit la gura de romgleza

      00
    • Mariane…bine ca esti tu cunoscator. Kilroy voia sa zica ca marginea masinii e spre 30%. Dar fiind secretos, nu ne zice si din ce :D

      nu vorbea de marja, ca ar fi zis marja, ca doar nu foloseste „false friends”

      00
    • Marginea sau marja sau adaosul. E un articol scris de un nene care se pricepe pe Thedrive, care nene se ocupa cu disecatul masinilor si calculul adaosului.

      00
  3. Romaia trimite in selectia pentru Oscar intr-o limba straina (cel mai bun film strain) cel mai recent film facut de Radu Jude, care nu a avut premiera in tara. Fiind coproductie cu Cehia, a luat un premiu acolo. Regulamentul Premiilor Oscar interzice inscrierea unui film care nu a avut premiera in tara, pentru ca Romania este producatorul principqal, prin CNC si echipa. E o magarie sa tot ridici mingea la fileu unui mediocru harnic, absolventul abil al unei facultati particulare, care isi face partie prin festivaluri prin afinitatile de etnie ale producatoarei, Ada Solomon. Si da, filmul e prost cinematografic vorbind, dar cu evrei, asa ca subiectul primeaza… Nu cred ca face un serviciu nimanui, doar siesi, acest Jude (auto)proclamat genial! Sa fim seriosi…

    00
    • 1. Ce inseamna ca nu a avut premiera in tara? Ca nu a fost proiectat pe niciun ecran in Romania? Ma indoiesc.
      2. De unde stii ca filmul e prost „cinematografic vorbind”, daca nu a avut premiera in Romania?

      00
    • Nu, nu a fost proiectat în România, premiera va fi la toamna.A avut premiera internațională în Cehia și atât. Filmul e modest, plin de greșeli, făcut pe picior, nepregătit bine.Nu trebuie să mă crezi pe mine, citește recenziile critice…

      00
    • NOU
      #11

      daca are scena in care se mananca ciorba sigur e de Oscar

      00
    • Pai tocmai, nu sunt de Oscar alea cu ciorba. Daca erai aveam nominalizate până acum, in ultimii 17 ani, de când e pe val filmul românesc
      Sunt de cannes

      00
    • Cred ca filmul e cu cea mai mare teapa pe care si-au dat-o evreii singuri. Adica cu „evreii” etiopieni.

      00
    • Am citit. Parerea variety.com e relevanta? Acolo zice asa: „“Barbarians” is a fiercely intelligent, engaging and challenging wake-up call, a film that leaves you smarter at the end than when you went in, but also sadder and significantly more terrified”. Si de aici eu inteleg ca e un film bun, totusi.

      00
  4. PS La Berlin, Radu Jude a luat premiu cu un film cu suedeji, Aferim, filmat exceptional si cam atat. Acum s-a profilat pe filme cu evrei. Sa mai zica cineva ca regizorul roman nu e… orientat.
    Problema care ramane e ca l-au inscris ilegal in cursa pentru Oscar, eludind cu buna stiinta regulamentul.

    00
    • Cadre statice in care personajul se plimba dintr-o parte in alta si facut alb negru pentru ca nu e bani de colorizare e pt tine exceptional?

      00
  5. Stamos nu este CTO la FB, el este CSO ceea ce este si mai grav…

    00
  6. Tesla (sunt surprins de interesul tau pt piata bursiera din ultima vreme ;) ):
    – au cheltuit mai putini bani decat se asteptau analistii ( cu vreo 500mil mai putin)
    – fabrica din China mai ieftina cu 1 miliard decat se asteptau analistii
    – isi fac propriul chip ( mai rapid de 10ori decat cele de la nvidia)
    – 6000masini pe saptamana incepand de la sf. lunii august
    – profitabili incepand de acum

    00
  7. Pe de alta parte „Tesla may have struggled through “production hell” to build the Model 3, but the car has helped the company set a new record: $4 billion in revenue in the second quarter of 2018, according to an earnings report published on Wednesday”

    00
  8. Seful OPC Constanta e din PSD si eram foarte reticent la ce face/zice. Dar incep sa il plac, pentru ca am vazut ca e destul de drastic in controale. Si nu ma mira ce a patit, puteti sa va uitati la video-ul de aici sa vedeti cu ce specimene are de-a face. Epica e faza in care tipa se planga ca ei i se cere „incalzire in pardoseala” pentru un amarat de chiosc, pe cand omul ii explica ca e vorba de o banala scurgere in pardoseala.

    00
  9. NOU
    #24

    WTF stire pe Ziarul Financiar … zero efort sa adapteze stirea cu Pampers pentru cititorul roman, ma ameninta cu cresterea pretului in Target si cu ce zic „The Subruban Mom” (sic) si BabyCenter.

    00
  10. https://www.youtube.com/watch?v=zQV_DKQkT8o

    Mi-a plăcut un comentariu de acolo:

    >Yes becoming dependent on another state (That will not look out for your country’s or your best interests) sounds like a great idea, especially if that country has a current history of, human trafficking, oligarchy, nepotism, mass starvation, violating human rights, violating free speech, organ harvesting, ethnic discrimination, etc. This is a nightmare that only sounds better than the alternative.

    Xenofilii trebuie să priceapă că străinii nu-ți vor binele, ever.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.