Știrile zilei – 1 august 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Primul citat cu CEOul imobiliare.ro nu are logica. El pune si pe seama scaderii ofertei de locuinte vechi si noi diminuarea cresterii preturilor. Pai atunci cand oferta e mica si e cerere mare normal este ca preturile sa cresca. Toti speculeaza acel moment.

    00
    • Probabil voia sa spuna ca locuintele de vanzare nu sunt pe placul cumparatorilor iar cei care ar fi cumparat orice vagauna nu mai acceseaza fondurile de prima casa.

      00
  2. BMW.
    Altfel spus, Romania sucks.Sau M..E RO.Din partea multinationalelor.
    Fabrici auto in Ungaria:AUDI, Mercedes, BMW.
    Fabrici auto in RO: Dacia si ceva Ford.

    00
  3. Ei (ungurii) au experienta mai mare in transporturi (calare), ai nostri stramosi erau sedentari, cu agricultura si exploatarea zacamintelor…

    00
    • Ocupatia de baza la vlahi era pastoritul prin transhumanta, deci nu erau nici ei atat de sedentari. Agricultura la modul serios se invata mai tarziu, de la slavi si, in special, de la bulgari. Ungurii aveau ca ocupatie de baza tot cresterea animalelor si au ales Campia Panoniei pentru ca le oferea conditii ideale pentru aceasta activitate.

      00
    • Zootehnia este tot o ramura a agriculturii… ;-) http://tinerifermieri.ro/ramurile-principale-ale-agriculturii/

      00
    • marinele, pastoritul prin metoda transhumantei, practicat de vlahi, nu are nicio legatura cu zootehnia si agricultura moderna.

      Hai sa formulez altfel mesajul: oamenii n-au fost foarte diferiti niciodata, nevoile de baza si indeletnicirile fiind universale. Utilizarea unor clisee istorice nu denota decat frustrare si invidie. Nu poate fi facut nimeni raspunzator pentru cine au fost stramosii sai, conteaza doar cine este si ce face acum.

      00
  4. Pentru ce sa se deschida o fabrica auto la noi? Ca sa ce? Sa mergem la munca la program? Sa stam inchisi intr-o incapere 8-9 ore pe zi cu 2 zile libere?Sa faca la altii nu la noi prostii din astea cu munca.Sunt bani de cumparat BMW-uri deci e deajuns.

    00
  5. >>>cum să faci controale vara la mare? păi și ei când să mai facă bani? https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/seful-de-la-protectia-consumatorilor-constanta-lovit-strans-de-gat-si-injurat-in-timpul-unui-control-973587

    Ce mizerie.
    Prima oară, că a pățit asta și nu văd nimic despre ăia că vor face închisoare.
    A doua oară, faptul că Protecția Consumatorului nu e la fel (dacă nu mai mult) de înfricoșătoare decât poliția sau jandarmeria de au putut să-și bată joc în halul ăsta (iar din știre, ce se vede mentalitatea de mafie, cum vine controlul, cum toți sunt avertizați că „veni protecția, start la curățat”).

    Protecția consumatorului este luată la mișto; o entitate ce se presupune că e în interesul nostru, javrele cu cefe largi tatuate nu le pasă…

    Ce mizerie!!!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube