Vodafone Smart N9 Lite review

E un smartphone mic și accesibil (94€ fără abonament) de la Vodafone. Totul la el este acceptabil. Ecranul e acceptabil, viteza cu care se mișcă pe net la fel, designul, specificațiile, bateria (2460mAh). E un telefon onest, pentru oameni care nu au nevoie de o rachetă.

Camera foto ar putea fi mai bună. Se descurcă, dar are momente când mai pierde focusul și culorile parcă sunt un pic prea șterse. Ar fi mers luată ideea Samsung de a face culorile foarte bune.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

44 comentarii

  1. Are gorilla glass ?

    00
  2. Bai, La cum merg lucrurile cu review-urile la tine, peste cateva luni ma astept sa vad:

    „Telefon model […] . E bun. Se aprinde.”

    :)))

    00
  3. Am si eu un telefon din gama asta, un N8 luat „pe puncte” de la VDF pentru ca Nexus-ul meu era in service – am fost surprins de cat de bine se misca pentru un telefon pe care l-am luat… gratis. Android 7, cititor de amprenta…

    Lol @ ultima fraza – „ar fi mers luata ideea de la Samsung – sa fie camera buna”

    00
    • tata are samsung j5. best of the best. dezinstalezi mizeriile inutile și ai un telefon care rupe pe net și pe whatsapp.

  4. Si liber la retea telefon pana in 500 de lei ce recomanzi? Eu sunt posesor de 5s, nu vreau sa incep ios vs android dar la ce imi trebuie mie imi este de ajuns (mail, gdrive, gdocs pentru inventare sincronizate cu pc-ul si laptop, putin chrome, waze whatsup, facetime). De preferat ceva android care sa se miste cam ca 5s-ul si sa fie cat mai usor de utilizat fara artificii.

    00
    • Ia vezi Nokia 3. E surprinzător de bun.

      00
    • j3 din 2016 e prin zona aia de pret. La 500 nu poti ridica prea multe pretentii

      00
    • NOU
      #14

      Un moto G4 NOU (ma rog, n-ai garantie). Il gasesti cu 375 pe olx.

      00
    • G4-le imi face cu ochiul, cel putin dupa fisa tehnica de pe gsmarena e apropiat de 5s si ca pret SH ma incadrez si in buget, + ca e mai mare, deci mai bun pentru ea ca nu mai are nevoie de ochelari la utilizare

      00
    • Posesor de Moto G4, de un an si opt luni. In afara de mufa de incarcare schimbata si un buton schimbat, fara probleme grave,

      00
    • @Sabotor – Nokia 3 e o mizerie. O fi avand el Oreo si android curat, dar are momente dese cand ii ia vreo 4-5 secunde sa deschida meniul de apeluri, sa nu mai vorbesc de schimbari rapide intre aplicatii. Display-ul, bateria si camera sunt satisfacatoare pentru plaja de pret.
      In acelasi buget ma aflu si eu, momentan oscilez intre un moto g5s(olx la 550) si redmi note 4x(550 pcgarage).

      00
    • Bun G4, cu incarcator cumparat separat (ca ala din pachet e bun de aruncat) ai parte si de turbocharge. Cu exceptia lui G4 plus, nu vei avea parte de Android Oreo ca Motorola a decis sa se faca de kko si sa-si ia cuvantul de pe pliantele de la lansare (motiv pentru care nu voi cumpara alt Motorola), dar update-uri de scuritate ruleaza la fiecare trimestru. Ecran bun, performanta buna.

      00
    • Ceva Xiaomi.

      00
    • Ia-ti un Asus Max. Ptr Waze are GPS si Glonass, precizie brici, baterie buna 3-4 zile de uz moderat de net, ecran mare.

      00
    • Subscriu pentru xiaomi note 4 (atentie la 4x nu cred ca are banda 20 800 mhz pt 4g la orange si in unele zone trece pe 3g) . Snapdragon e un cpu battery friendly spre deosebire de mediatek care iti rupe bateria. Overall un telefon foarte bun, iar daca nu iti place interfata miui 9 bagi un nova launcher si te-ai scos.

      00
    • Evită J3 2016, e departe de J5 2016.

      00
  5. Bun. Acum zi-ne de pui. Le dai si concentrat?

    00
  6. NOU
    #28

    Cum sa vinzi, in 2018, un telefon mai prost decat un Hisense din 2014?
    https://www.imei.info/phonedatabase/16760-hisense-sero-5/

    Cred ca marja de profit trebuie sa fie astronomica….

    00
  7. NOU
    #29

    Vad in poza ca are usb tip C,inca un avantaj.

    00
  8. Apropo de telefoane ieftine. Soacra-mii i s-a inchis Lumia-ul si nu s-a mai deschis. A zis ca ea nu vrea sa arunce banii pe telefon si scoate de la naftalina un Nokia cu butoane. Dar parca i-ar si placea un facebook, un whatsapp, d-astea.
    I-am luat pana la urma un Xiaomi Redmi 4X cu 470 de lei, nou. Si mai e si auriu, deci s-a atasat de el. Nu stiu cat de fiabil o fi dar cum se simte si se misca la banii astia ma face sa ma cred prost ca am dat 2000 de lei pe un Sony. Si cica l-a incarcat duminica si azi e miercuri si mai are baterie 35%.

    00
  9. telefonul ca telefonul, da’ piersicile!
    crescute-n curte-s?

    00
  10. In goana aceasta dupa cel mai scump Samsung sau Apple am uitat ca mai sunt si telefaone la 100-150 euro care fac cam aceleasi lucruri ca ultimele modele.

    00
  11. Ce bine e sa stai la curte…

    00
  12. Da chiar, cu SE2 ce se mai aude, il lanseaza odata au ba?

    00
  13. La banii aia iei lejer un redmi 4x liber la retea net superior, NET SUPERIOR ! Si ai si pe xda rom-uri oreo 8.1 cu carul. Nu mai bine ar face operatorii astia de telefonie mobila parteneriate cu producatorii de telefoane chinezesti, de ce naiba tot insista sa isi promoveze telefoanele astea de buget cu baterie, memorie si cpu slabe, demne de anul 2012 ?

    00
    • NOU
      #40

      Pentru că la alea fac volume mari, marjele sunt bune și te mai leagă și cu un abonament, că tot pe doi ani semnezi, chiar daca telefonul e ieftin

      00
  14. E ok telefonul, mai ales ca primesti si 94 de euro daca il iei. Gratis l-as lua doar daca ar veni cu folie si husa :D

    00
  15. Vorbesc ca fost posesor de Lumia 950 timp de 2 ani. Au fost cei mai detestabili ani in relatia mea cu mobilele. Bateria incepuse sa se descarce in 6 – 7 ore ca vorbeam, ca nu vorbeam si asta fara sa sa-l folosesc deloc pentru net, poate ocazional 2 – 3 clipuri la 3 – 4 luni, ca nu obisnuiesc. Mi-am cumparat un M-Net Pure S (3G) cu 72 de Euro pentru munca si un Oukitel C8 (tot 3G) cu 48 de Euro pentru uz privat. Fratiorilor mei care folosesc mobilul doar in scopul sau initial, vorbitul, si isi mai iau cand si cand de pe net o informatie utila, pot sa le spun ca traiesc de cateva luni in euforie, bateria se descarca la 3 – 4 zile la un volum mediu de convorbiri sau chiar in 5 – 6 zile la un nivel minim de convorbiri. Ambele baterii sunt de 3000 de mAh. E de la sine inteles ca la preturile de mai sus nu te poti astepta la display-ul unui mobil de cateva sute de ore (rezolutia e totusi bunicica/satisfacatoare), nici la poze de nu stiu ce acuratete, iar designul lor e o gluma sa-l aduci in discutie, in schimb cei care sunt ca mine cu numa’ 2 prioritati, vorbitul si bateria, vor trai un sentiment de nedescris. E ca si cum ai reveni la vremurile unui Nokia 3310 (2000 – 2007) in privinta incarcatului, beneficind insa de performantele unui mobil din perioada 2007 – 2013. Magnific !

    (se subintelege ca sunt interesat sa aud contrapropuneri de mobile la buget redus)

    00
  16. Eu pot sa-ti dau linkurile de unde le-am cumparat eu. Ambele de pe Amazon. Si ambele le-am luat cand erau la oferta. Eu am rabdare, astept orice sa ajunga la reducere. Altfel sunt ceva mai scumpe. Poti sa le returnezi in 30 de zile, unde ma grabesc sa adaug ca Amazonul se comporta exemplar, iti returneaza banii fara discutii, iar garantia producatorului pe produs este de 1 an. Transportul in Romania costa ultima data cand am verificat aprox. 8 euro.

    Mai exista si modelul M-Net Power 1 la aprox. 63 euro, pe care eu l-am avut dar l-am expediat inapoi. Bateria e excelenta (5050 mAh) si tine ce promite, mai mult decat la celalalte, fireste, dar displayul e magnet de zgarieturi, in 15 min. de purtat normal in buzunar arata de parca l-as fi folosit 2 ani la greu.

    La Oukitel sunt 2 variante, 3 si 4G (mai scump cu aprox. 7 euro).

    Primul, M-Net Pure S:
    https://www.amazon.de/m-net-Pure-5-5-Zoll-Fingerabdruck-Schwarz/dp/B078KZW3WJ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1530227116&sr=8-2&keywords=mnet+pure+s

    Al doilea, Oukitel C8, 2 variante, 3 si 4G (mai scump cu aprox. 7 euro).:
    https://www.amazon.de/OUKITEL-C8-Verh%C3%A4ltnis-Smartphone-Fingerabdruck-Black/dp/B0761LKMTZ/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1530227446&sr=8-8&keywords=Oukitel%2BC8&th=1

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.