Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

47 comentarii

  1. caca-m-as pe ea de Politehnica….si cu cine a inventat ingineria…..mare rateu profesional…

    00
    • E ironie fină?

      00
    • …eu am vrut sa fie una mai ciobaneasca asa….mai de inginer…nu musai fina…

      00
    • cu poli treaba stă cam așa:
      1. există acolo doar 2-3 facultăți din care ies studenți care se pot angaja din anul 2, una dintre ele e automatica;
      2. firmele angajează din anul 2 numai vârfurile – studenți integraliști cu un cv impecabil (note mari + proiecte personale unde e cazul)
      Concluzie: dacă muncești serios 12 ani de școală + 2 ani de facultate, nu ajungi să înjuri politehnica
      În fosta clasă de liceu a fie-mii au fost și otrepe care nu numai că nu învățau nimic, dar mai deranjau și orele jignind profesori, cum, necum au reuști să obțină nota minimă la bac, șasele, și s-au băgat studenți la poli, fără examen :D ghici unde? fix la facultățile alea de le faci ca să nu zici că ești ratat direct din liceu; chiar și otrepele astea au, totuși, o șansă fiindcă la facultățile alea, uneori, mai apucă să se angajeze chiar dacă sunt semi-analfabeți, să zicem că e vb de fac. de tehnică și robotică medicală, dar, dacă nu ai fost obișnuit să muncești constant încă din liceu, la 21 de ani e cam târzior să începi să tragi de tine, pentru că „năravul din fire, n-are lecuire” (sau are, dar e al dracu’ de greu să te auto-educi la vârsta aia) -n-am nici o simpatie pentru mizerabilii care fac pe șmecherii pe la liceu și reușesc sau încearcă să tragă după ei pe alții care vor să învețe, dacă nu se trezesc, ajung unde le e locul, iar locul ăla nu e deloc călduț dacă tact-o nu e în top 300 capital

      00
    • Ba ejnebun, si eu care am fost lepra in liceu, nu am muncit deloc pana dupa facultate, am terminat una de la Poli care nu e automatica, cu note decente dar nu foarte mari si acum chiar folosesc ce am invatat. Si stiu o gramada de oameni asa.
      Incredibil, parca perceptia ta despre absolventii de Poli nu e bazata pe realitate.

      00
    • citește bine, poate nu ești obișnuit cu textele :D „chiar și otrepele astea au, totuși, o șansă fiindcă la facultățile alea, uneori, mai apucă să se angajeze chiar dacă sunt semi-analfabeți, să zicem că e vb de fac. de tehnică și robotică medicală” + contextele se schimbă la 10 ani, în fcț de domeniu, uneori chiar la 5 ani, ce era valabil când ai terminat tu, nu mai e valabil acum, apropo, firmele serioase au un sistem de teste bazat pe bacul internațional în joburile unde e nevoie de calcul matematic, le-au implementat din 2014 încoace, nu mai intri doar pe baza unei diplome de ase/ poli
      Și în ceea ce privește experiența mea: din 2009 nu mai lucrez în învățământ (am dat meditații de la 15 ani), dar am constant elevi care cer meditații pe bază de recomandări – în ultimii 5 ani pe elevi nu mai poți să-i atingi nici c-o petală că se ofilesc părinții și ei deopotrivă și au senzația că dacă au puls și clipesc când sunt în prezența unui profesor au dreptul la note mari și rezultate maxime :D nope, nu atingi performanță fără muncă, muncă serioasă, nu neapărat multă, dar serioasă

      00
    • Papusa, poate ca nu sunt obisnuit eu cu textele dar in cazul asta textul e de rahat. Da, l-am citit, dar bati campii. Lumea nu e formata doar din semianalfabeti care nu au invatat nimic toata viata dar scapa prin filtrul HR si genii care, in plus, muncesc de cand erau la ma-sa in uter. Poti sa freci menta pana la un anumit moment, sa inveti de la momentul ala incolo si sa fii destul de bun in job-ul tau in continuare.

      00
    • @Giani, n-am fost lepra in liceu dar si departe de „campion”,”eminent” si alte epitete d-astea. facultatea, din cadrul utcb, a trecut-o cu 5 si 6. acum, dupa 15 ani aproape de activitate in domeniul absolvit pot sa spun ca folosesc cu suficient succes cunostintele pe care le-am acumulat singur dupa ce m-am angajat pentru ca ce ne invatau aia in facultate era usor invechit prin anii 60.

      00
    • gianni, nu am zis că ăla care muncește constant e geniu, fie-mea e pe medie, s-a și distrat, a și învățat, nu e șoarece de bibliotecă, nu am zis că nu mai au nici o șansă ăia care nu învață, au toate șansele, dar costă mai mult timp și mai mulți bani, în următorii 40 de ani până mor, la cum merge învățământul prin țărișoara asta, dacă rămân aici, sigur voi putea trăi numai din banii pe care mi-i dau ăștia ca să recupereze la 30 de ani ce n-au învățat la timpul potrivit :D

      00
  2. Trebuie sa bagi aici si articolul ala cu Johnny Depp, arata “smecheria” ajunsa la batranete, mai ales acum ca nu mai e nici macar amuzant. Charlie sheen are hiv si tot pare mai putin distrus ca Depp.

    00
  3. Si in Calarasi, in nu stiu ce sat, dupa ce se trece de fundulea, e un hotel cu piscina, culmea, preturile sunt ca in capitala, cazarea e de la 130 de lei in sus si in weekend nu ai sanse sa prinzi liber decat daca suni cu 2-3 saptamani inainte, iar la piscina intrarea e 30 de lei si surpriza…e plin. In timpul saptamanii e liber, dar pe de alta parte nici in bucuresti sau la therme nu e cine stie ce aglomeratie. Bauturile sunt si alea scumpe, 5 lei apa la jumate sau doza de suc. Deci da, chiar merg piscinele astea de la tara.

    00
    • „Prost nu e cine cere, e cine dă” – spun cinicii nihiliști (eu-s cinic, da’ nu nihilist)

      Înseamnă că românii, de fapt, sunt bogați? Așa se pare.

      00
  4. Pai „tanara” din timisoara cu siguranta avea experienta cu barbatii in varsta. Cand a vazut ca daca se combina cu tineri, o suge pe trei bluze si o fusta de la mall, a realizat ca e plictisitor sa faci asta si s-a reorientat spre bunici. Doar se stie ca bunicii au tendinta sa isi rasfete nepotii si ca le face placere sa dezmierde carliontii galbeni ca aurul ale celor mici… Dar de jos a plecat si ea, cu siguranta a muncit pana sa ajunga sa puna gura, pardon, mana, pe un post ca ala, a inceput cu afaceristi mai micuti si intr-un final a dat lovitura. Acu ca a dat-o cu o miscare de sus in jos, sau fata-spate ori in cerculet…ce mai conteaza. E bine ca fata spune ca ii e dor de „vecinii ei tarani” …(pentru ca ea sigur se trage din vita domneasca) care ascultau muzica populara, ca uite acolo in tara tuturor posibilitatilor, a venit vecina sa ii zica sa dea tv-ul mai incet.. In ziua in care una de genul asta o sa aiba curajul sa recunoasca faptul ca se combina cu neni din astia la varsta a 3-a pentru bani, atunci nu ca o sa o apreciez, tot o dama de companie o sa fie, dar barem o sa vad macar un lucru bun, sinceritatea. Dar cum toate o tin sus si tare (cu ajutorul pastilelor) ca ele se iubesc cu tataitii astia ….

    00
    • Tipa tine un discurs frumos, care sa dea bine la tv. O intereseaza prea putin, ca o crede cineva, din pulimea de rand, care citeste ziarele.
      Taica-su e inginer iar miaca-sa lucreaza la ministerul apararii. Nu cred ca e venita de la coada vacii si in orice caz, sa ajungi sa lucrezi in New York, ca intern la o astfel de companie, nu cred ca e pentru orice pisi care a facut centura. Ba mai mult, genul asta de milionari sunt destul de trecuti prin viata, asa ca nu mai pun botul la orice blonduta draguta, rupta in cur de foame. Crezi ca ea era singura care alerga dupa el? De parca altele sunt chioare si proaste si nu vad ca mosul duduie de bani :))))))).

      Astia batrani si cu bogati (ma refer la bogatanii adevarati, nu astia mioritici gen virinel sau ilie nastase, care aduna toate prostituatele de pe marginea drumului), in general, cauta o partenera inteligenta, care sa ii reprezinte in societate, sa o duca capul, sa stie sa lege mai mult de 2 cuvinte, sa aiba cultura generala, sa mearga cu ei peste tot pe la evenimente+ alte fineturi de milionar (vezi cazul Melania Trump, care e cu aproape 30 de ani mai tanara ca barbati-su’ si acum e prima doamna si culmea, lumea o place mai tare pe ea decat pe el). Practic, vor entertainment de calitate.
      Nu ii intereseaza sa stie sa faca sarmale, sau sa dea cu mopul, sa ii calce camasile, sau sa stie sa il spele pe tataie la cur si sa ii schimbe pampersul. Te asigur ca mosul are cate un servitor si cate un bucatar pentru fiecare activitate casnica.

      Eu usor sa comentam din afara, dar nu chiar oricine ajunge sa se marite cu un gilf de genul. Gandeste- te numai, prin ce cercuri sociale se invarte mosul si cat ai de tras ca sa ajungi sa te invarti in asemenea medii, fie ca o sugi pe trepte ierarhice pana face level 100 si ajungi sa i-o sugi lu final boss, sau nu. Crezi ca astia umbla prin Hooters, sa caute o chelnerita buna?
      La noi, da, exista doar bamboo si loft si acolo se intalneste toata pleava. Dar in afara e alta mancare de peste… si e nasol daca esti proasta de bubui si tot ce stii e sa desfaci cracii.

      00
    • Atât Ioana cât și Georgi ne descriu mai sus prostituția de lux. Împachetată frumos ( de Georgi) primește parcă mai multe likeuri pentru că oamenii în general nu suportă adevărul.

      00
    • Doamnelor nu va certati. Usor ma apropii si eu de 60 si tocmai ma ocup sa iau in gestiune staia lui Ion din Tandareii de Sus. Si am cateva milioane (vechi) de lei in banca. Anyone interested?

      00
  5. Citat al fostei d-soare: ”Vârsta nu a fost niciodată o problemă, pentru că eu am mai avut relaţii cu bărbaţi mai mari. Tinerii sunt plictisitori. Ne-am început relaţia firesc şi este o legătură remarcabilă între noi. Niciodată nu am băgat în seamă diferenţa de vârstă şi cu siguranţă nu face parte din viaţa noastră de zi cu zi.“

    Eu ii inteleg motivele, dar ce nu inteleg e de ce trebuie sa vina cu citate din astea care insulta inteligenta. Si la un copil daca ii dai poza vede diferenta de varsta, dar totusi ea nu o vede, ca are inimioare in ochi. Sau poate se fute in bezna totala.

    Anyway, exportam numai talente.

    00
    • Asa am zis si eu, apoi am realizat ca sunt destule fetiscane cu daddy issues, pe care chiar le excita bosorogii. Meh… proasta nu-i oricum, ca altfel nu ajungea sa o ia ala de nevasta, doar asa, ca arata frumos. Totusi, milionarii vad multe la viata lor, nu prea ii mai impresioneaza oricine si orice.

      Pe langa asta, doar nu vroiai sa zica: „M-am maritat cu el, ca stiu ca am ce invata, ca am un post de conducere bun, ca daca maine ma da afara din casa sau da ortul popii si nu raman cu nimic, macar stiu sa fac ceva si pot sa ma angajez pe un salariu baban, pana prind urmatorul tataie”. Lol.
      Ea zice discursul, noi zambim cu subinteles, comentam doua zile si gata. Fiecare la treaba lui :)).

      00
  6. La stirea cu piscina, m-am bucurat sa citesc, ca elevii care au rezultate bune la invatatura, au abonament gratuit toata vara.
    Mi se pare chiar frumos, mai ales intr-o tara ca a noastra.
    Mi-ar placea, ca mai multe firme sa faca niste pachete din astea, pentru cei cu rezultate bune la invatatura. Ca sa mai incurajeze putin mersul la scoala, mai ales in mediul rural.

    Cat despre tipa care „…iar în prezent este şefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill, compania care administrează Statuia Libertăţii şi care este condusă de soţul ei.”, ce sa zic… nici macar nu am cum sa fac misto de ea. Stiu, e curva, panarama, sta cu un bosorg, ce-o zice ma-sa, etc. Dar, decat cu unul, tip dragnea- ish sau nutu camataru, cu care risca sa faca poteci pe la Jilava dupa cativa ani si sa ramana cu nimic, duduia s-a dus unde trebuie, daca tot i-a trebuit bosorog cu bani.

    Si nu doar ca s-a maritat cu el, ci si munceste si prinde experienta, in caz ca i se infunda intr-o zi. Nu toate care o sug pe bani, sau o sug pentru o tura cu o masina scumpa, stiu sa si gandeasca pe termen lung. Mult prea rar, astfel de casatorii/ relatii ajung sa reziste. In general milionarii le-au cam vazut pe toate in viata si e foarte usor sa se plictiseasca de o pisi. Daca nu dau de o tipa inteligenta, e cam greu sa ii mai faca sa le puna inelul pe deget. Asadar, sunt convinsa ca nu e genul de blonda proasta, care doar zambeste frumos si se fute bine, sau care s-a intalnit si s-a indragostit de el „din intamplare”.
    Evident, nici cu mosul nu mi-e rusine, ca e destul de versat sa stie ca ea nu s-a maritat cu el din dragose. Dar, who cares?
    Eh… ce sa zic? casa de piatra. Pardon, mansion de piatra.

    00
    • La stirea cu piscina, m-am bucurat sa citesc, ca elevii care au rezultate bune la invatatura, au abonament gratuit toata vara.
      Mi se pare chiar frumos, mai ales intr-o tara ca a noastra.
      Mi-ar placea, ca mai multe firme sa faca niste pachete din astea, pentru cei cu rezultate bune la invatatura. Ca sa mai incurajeze putin mersul la scoala, mai ales in mediul rural.

      Pomană discriminatorie.

      00
  7. Că era tot în new York, faza cu sârboaica din tm îmi amintește de avocatul din billions care se însoară cu una tanara din estul Europei.

    00
  8. „Unul din cinci tineri nu muncește și nu studiază” bă ești nebun? Pai facebuku, instagramu și cu casili de pariuri ce să facă boss, să moară foame?
    Mie personal mi se pare chiar mică proporția, din ce văd pe străzi.

    00
  9. @SNSPA Nu fiti rai … poate fetei ii place moale.

    00
    • Saraca … a ramas vaduva in 3, 2, 1 … „O tanara din Romania a devenit milionara in urma unui accident nefericit in care i-a murit sotul in luna de miere ….”

      00
    • Ăștia trec toți liniștiți de 90 de ani…mai are de asteptat

      00
  10. @Chanel … au vandut si ei 10 perechi de pantofi si 2 genti toate cumparate de deputati si sotii de deputati romani …

    00
  11. @Oamenii lui Trump dau ochii cu alegătorii – ar fi vis daca si la noi ar face asa lumea cu politicienii

    00
    • Situatia a fost abordata politicos de ambele parti. Proprietara a dat-o afara frumos, aia a plecat fara sa faca scandal. Nu stiu daca o sa vezi asta in Romania.
      Bine, faptul ca tanti a fost ipocrita pe Twitter dupa, e altceva. Nu poate sa lucreze pentru Trump si sa nu fie un om de rahat.

      00
    • @Giani Mucea

      Datoria ei, prin fișa postului (și a celor din guvernul american), e s-o intereseze siguranțele țării ei – printre acestea, siguranța granițelor.

      00
    • La noi face lumea fix pe dos. Caz de manual e dl. Petreanu care pe blog se plange ca esueaza Romania din cauza PSD asta in timp ce Firea (cea mai mare gurista a PSD) ii oficiaza cununia civila. Adi Hadean la fel s-a manjit si el cu prezenta duamnei Firea. Ori suntem golani ori nu mai suntem!? Cand Firea intra tu iesi altfel ce cedibilitate mai ai? Impostori si oameni pe interes.

      00
    • N-am de gand sa incep discutia asta cu cineva cu care nu poti avea o discutie. You do you.

      00
    • @Giani Mucea

      Uite o juxtapunere interesantă: unii americani au o problemă cu ce face acum guvernul lor și vor ca acesta (guvernul) să nu respecte o latură a siguranței naționale (nu prostiile ălea debitate de serviciile lor secrete, nu în felul ăla mă refer); în timp ce românii se vaită că guvernul lor „nu face aia, e incompetent, e corupt, e…” în toate felurile (legitime).

      Interesant, nu? Americanii se vaită că se respectă fișa postului administrativ la ei acasă, în timp ce românii se vaită că nu există cadru (și străbatere) la ei în țară pentru respectarea unor asemenea fișe administrative (s-a folosit și se folosește ca termen „bună guvernare”) din partea administrației românești (cu tot ce înseamnă asta).

      You do you.

      Bă, nu. Tu ce-ai făcut, te-ai uitat și măsurat ochimetric dacă președintele e plăcut sau nu, ai văzut că nu e plăcut prin oficinile lor propagandistice și populare, și ce ți-ai propus? Să-i copiezi pe ăia care au o problemă cu administrația, te dai „dăștept” prin a mima aceeași mimozitate ipocrită delirantă.

      Nu mai fi un xenofil și gândește cu capul tău, Lasă prostiile, lasă tentația pur românească de „cu ce tabără să mă alătur să nu-mi asum responsabilități”.

      00
    • NOU
      #35

      N-ai inteles. Nu vreau sa discut cu tine pentru ca te consider idiot. Nu stiu daca e vorba de lipsa de putere de procesare, lipsa de informatie sau trauma din copilarie, dar esti clar incapabil de a purta o discutie ghidata de logica si de a accepta punctul altuia de vedere. De-aia am zis „you do you” – adica fii cum vrei, spune-ti punctul de vedere, dar eu nu o sa intru in conversatie cu tine pentru ca istoria imi spune ca e o pierdere de timp. De aceea raspunsul tau „Ba, nu” e stupid – nu ai cum sa imi impui sa vorbesc cu tine.
      Mi-am pierdut iar 30 de secunde din viata. Won’t happen again.

      00
    • Sa nu respecte o latură a siguranței naționale? Propaganda republicană. Vor sa se respecte fara sa fie încălcate drepturile omului.
      Oricum, ce problema de 2 bani…le intra central americani care fug de problemele de la ei. Ia sa le intre din Africa și din toată lumea musulmană…mare , mare păcat că nu e america mai in drumul lor.
      Dă-i in pana mea de salvadorani și hondurani, că-i luam noi in Romania, americani căcăcioși.

      00
  12. „unui boom în industrie, susţinut de cererea puternică dinspre pieţele asiatice” – in Londra, 80% din cei cu plase Channel sunt asiaticii intre 20-30 de ani veniti sa sparga banii parintilor, in cele 5 secunde de pauza intre scroll-urile pe telefon.

    00
  13. >>Cine zicea că SNSPA e o școală proastă?

    Ești rău. :twisted:
    Cum, tu nu vezi că dom’șara a descoperit iubirea vieții fix la un nene care-i putea fi bunic străbunic? :mrgreen:
    Păi nu? Cine suntem noi să fim împotriva iubirii™ gerontofile?

    >>Cum faci bani la maratoane

    Cred că 60%-70% din lucrurile pe care le scrie Eftimie (comentariu + articol de blog) sunt fie ceva ce sunt împotrivă, ori indiferent, dar restul de 40%-30% din lucrurile pe care le scrie, cum e asta și maratonul, scrie corect și e frecventabil. E datorită cinismul dar mai mult i se datorează nuanței corecte, a adevărului.
    Pe tema maratonului, oribilă, ooooribilă practică.

    >>Unul din cinci tineri nu muncește și nu studiază

    Catch-22: nu e bine ca odraslele să nu muncească, iar că salariile date de firmele străine (mici și de mizerie) trebuie să fie așa cum sunt fiindcă nea ministrul Șova a afirmat, parafrazez, „multinaționalele au venit pentru forță de muncă ieftină, nu să ne dea nouă salarii ca-n vest”.

    Știi ce nu-mi place la articol? După ce că suntem dezbinați în ultimul hal, se caută să se destrame și ultimul stâlp pe care un om se poate rezema dacă nu are pe nimeni, ca o formă de ‘rușine’. Oribil, daaaar, încadrat perfect în spiritul xenofilic al românilor.

    >>Creanța Libia

    Vă spun eu ce o să se întâmple: nu se va plăti nimic. Fiicele și a doua soție (dacă nici acum) vor rămâne în străinezia.
    Ar fi ceva dacă vor contesta asta ca pe o formă de abuz, dar 98% sigur că nu vor contesta și nici nu vor plăti nimic fiindcă sunt în străinezia.

    >Gigel: Păi, și de ce n-ar plăti?

    Sunt câteva motive cu exemple:

    1) Este o practică (cel puțin în România) ca, atunci când ești dator la o bancă de aici, îți iei catrafusele și pleci din țară. Eu cunosc pe cineva, care cunoaște pe altcineva, care a făcut asta. Nu le știu situația în amănunt dar, sincer, chiar mă bucur fiindcă după ce că suntem xenofili și o republică bananieră, parcă nu-mi vine să plâng după băncile străine.

    2) Noi nu avem un FATCA(t) românesc. Dacă am fi avut, nu numai că fiicele și a doua soție a lu’ Patriciu ar plăti acei $200 milioane, dar și fiecare expat român ar plăti dublu impozit și dublă taxare.

    00
  14. Despre chestia cu Sarah Sanders: ok, patronul/patroana are voie s-o dea afara no pb. Insa trebuie sa i se retraga licenta de functionare restaurantului. Pt ca nu faci personal vendetta/posturing/teatru intr-un restaurant.

    00
    • NOU
      #40

      Cred ca niste republicani s-au luptat pentru dreptul business-urilor de a refuza sa serveasca anumiti clienti din motive religioase. Ar fi chiar de cacat ca aceiasi republicani sa uite chestia asta acum, cand nu le convine. Dar, republicani fiind, accept faptul ca sunt de cacat.

      00
    • @GM Esti cam isteric. No pb, fiecare cu aia a ma-sii. Probabil nu intelegi, dar nu e o chestie politica. E vb de basic service/common sense. Esti restaurant sau loc de miute politice? Urmatoarea faza ar fi sa refuzi sa tratezi un pacient pe motiv ca nu e de culoarea ta politica.

      00
    • NOU
      #42

      Nu stiu de unde deduci chestia cu isteric. But oh well…
      Eu sunt in principiu de acord cu ideea ta atata timp cat se aplica mereu, nu doar cand iti convine tie. Pe mine ma cam irita ipocrizia republicanilor, de a permite firmelor sa refuze clienti din motive religioase intr-un caz, si de a face scandal in alt caz. De-aia zic ca sunt de rahat.

      00
    • @GM: Mda, esti isteric. Pt ca nu e nimic ‘religios’ in cazul asta. Probabil te referi la chestia cu cofetarul din Colorado si tortul pt gheiuti. E o diferenta mare, acolo a fost vb de freedom of expression si art + ar fi fost la nivel de Nazi sa forteze statul/Judicial sa faca tortul. Cofetarul ar fi putut sa faca o chestie gica-contra (gen TNR cu primitul amenzii) si tot cazul ar fi explodat in media si mai rau.

      Mai e si chestia asta:

      „The court reversed the Masterpiece Cakeshop decision based on concerns unique to the case but reaffirmed its longstanding rule that states can prevent the harms of discrimination in the marketplace, including against LGBT people.”

      Eu sa fi fost in locul bucatarului ala as fi zis, da nene iti fac tortul dar te costa de 100X mai mult, pt ca sa-ti fac tortul imi provoaca stres emotional! :)

      La fel puteau sa faca si imbecilii astia cu restaurantul: da bre te servesc no pb, dar te va costa 100X pt ca-s (inca) democrat/stangist suparat si prezenta matale imi provoaca stres emotional.

      00
    • NOU
      #45

      Man, devine obositor. Stiu ca nu e nimic religios in cazul asta, chiar nu poti sa citesti ce scriu? Cat despre partea cu isteric, perceptia ta despre realitate e ciudata.
      Da, ma refeream la cazul cu cofetarul din Colorado. Caz in care republicanii au avut alta parere. Si daca ai o moralitate flexibila, zi ca e altceva. Orice doar sa ai dreptate.

      00
    • Ca republicanii au avut alta parere. Mare branza. La nivel juridic/executiv nu-s pareristi, slava Domnului. Si no pb, sunt imbecili gramada si la Stanga. De ex Maxine a invitat pe toti sa refuze service republicanilor/celor pro-Trump :) Numai ca lumea stie f bine ca Maxine-‘peach-45 e cu dementa senila.

      00
    • Nu stiu de unde deduci chestia cu isteric.

      ISTERÍE, isterii, s. f. Tulburare mintală manifestată prin descărcări emoționale, leșin, sugestibilitate, simptome fără bază organică. ~ DEX 2009

      Dacă nu „isteric”, merge „xenofil”?

      Pe mine ma cam irita ipocrizia republicanilor, de a permite firmelor sa refuze clienti din motive religioase intr-un caz, si de a face scandal in alt caz.

      Pe lângă faptul că unii dintre noi refuză să-și folosească propriul cap & refuză să gândească pe cont propriu, fără să citească/vadă ce spun alții, eu am urmărit cazul acela și tu nu faci altceva decât să dezinformezi.

      Patronul acela nu i-a gonit și nici nu le-a refuzat clienților să le vândă ceva. I-a refuzat pe motive religioase pentru o comandă (ceva făcut aparte). Nu i-a refuzat să le vândă bunurile standard.
      Totodată, nimeni nu i-a întrebat pe acei clienți de ce au ținut morțiș să facă o comandă pentru ceva de la un patron de care știau că-i le va refuza comanda specială. Detalii și detalii…

      În cazul duduii din administrație, a fost refuz din start și discriminare politică/afiliere politică.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube