Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. Referitor la articolul cu Puma. Încep firmele mari să facă urât la fake-uri. Cum e și normal.

    00
    • Daca ai fi citit articolul ai fi vazut ca e vorba de huse de telefon cu sigla Puma, nu e vorba de adidasi fake.

      00
    • Si cred ca de fapt un comerciant din marketplace le vindea.

      00
    • Alex, daca ai fi citit articolul ai fi văzut că e vorba de tot ceea ce înseamnă puma, inclusiv adidași, nu numai huse de telefon.

      00
    • xtz ok…
      https://m.emag.ro/search/pantofi-sport/puma/
      Iar respectivul reseller…surpriza nu mai are niciun produs. https://m.emag.ro/guardo-shop/12065/v

      00
    • Alex, citeste de mai multe ori stirea pana intelegi ce citesti, ca vad ca ai probleme grave de intelegere a unui text simplu. Scrie destul de clar acolo:

      „Companiei Dante îi este interzis în mod provizoriu, până la soluționarea unui dosar deschis în acest an, producerea, importul, exportul, distribuirea, comercializarea și oricare alt act de folosință în activitatea comercială, inclusiv online prin intermediul website-ului http://www.emag.ro, a acestor produse, precum și a oricăror alte produse încorporând în mod neautorizat desenele/modelele industriale aferente, aparținând Puma.

      Faptul ca emag inca nu a scos produsele de pe site este alta poveste. Hotararea nu este definitiva, poate fi atacata si probabil de aceea inca nu au scos produsele de pe site. Oricum, stirea este ambigua deoarece la inceput zice de brandurile Pepe Jeans si Softey Slipper Steve Madden dupa care zice de Puma.

      00
  2. Pai stii ce greu se curata sangele de pe tapiteria banchetei?

    00
  3. Luat la ochi taximetristul vinovat, judecat pentru neajutarea cuiva aflat intr-o situatie periculoasa, din cate stiu exista fapta penala, dat maximul pedepsei cu circumstante agravante pentru ca a pus in pericol viata copiluliui.

    Puscarie sa se sature, ca n-a fost om.

    00
    • This reminds me of a joke…
      Exista episodul ante-final din Seinfeld, cand cei patru protagonisti aterizeaza fortat in oraselul Letham, Massachusetts, unde sunt martorii pasivi ai unui jaf, victima fiind un gras. Pe langa pasivitate, au mai si filmat tarasenia, facand misto de gras cu poante gen: „Ia uite, s-au dus banii de lipo-succtie”, sau „daca te gandesti ii face chiar bine, ca mai sare o masa”…
      Si vine sheriful local si-i aresteaza pentru pasivitate in baza legii bunului samaritean, aprobata de consiliul local in urma cu un an, ei fiind primii acuzati in baza ei.
      Oare vom vedea asa ceva in Romania?

      In primul rand, taximetristii/taximetristul ala pot fi acuzati de punerea in pericol a vietii prin refuzul serviciului pentru care fac hemoroizi.

      00
    • Exista infractiunea:
      „Art. 203: Lasarea fara ajutor a unei persoane aflate in dificultate
      (1) Omisiunea de a da ajutorul necesar sau de a anunta de indata autoritatile de catre cel care a gasit o persoana a carei viata, integritate corporala sau sanatate este in pericol si nu are putinta de a se salva se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.”

      Totusi, cineva trebuie sa faca o plangere si ma indoiesc ca femeia respectiva o va face. Cat priveste taximetristul, din articol reiese ca nici macar nu au sunat la salvare, a sunat la 112 un alt sofer.

      00
  4. Astia de la Puma ar trebui boicotati pentru ca nu permite oricui sa detina sau sa achizitioneze un produs cu sigla puma la un pret accesibil.

    00
    • NOU
      #15

      Daaa, și aia de la BMW ar trebui boicotati …. Ai dracu, cum își permit ei sa vândă o mașină de câteva ori mai scump decât un Logan :))

      00
  5. S-au gasit cei de la ProTV sa dea stirea cu Oboseala la dezastre. Au mai si zis ca asta e cauzata doar de telefoane mobile si retelele sociale cand de fapt ei dau numai reportaje cu morti si raniti la stirile de la ora 17 (sau 19 :-? ).

    Ipocriti… just sayin’

    00
    • Hmmm, pare o analiză serioasă chestia aia la protv, despre știri negative. Dincolo de ipocrizie, aș da click dacă nu mi-ar fi dovedit de atâtea ori cât de jegoși sunt, cu clickbait, cu știri irelevante, în general cu desconsiderarea cititorului. Dacă ei ne cred proști, poate nu e pentru noi…

      00
    • exista vesti bune in stirile romanest?

      00
  6. Teoria mea ca taximetriștii sunt legătura lipsa dintre lighioane și maimuțe se confirmă.

    De fapt pana și o euglenă verde ar avea mai mult discernământ

    00
  7. >>>a produselor reprezentând huse de telefon și a oricăror alte produse care poartă în mod neautorizat semne identice sau similare cu mărcile Puma înregistrate.

    Chinezii le-ar râde în față și s-ar pișa pe ei cu jet de nemți ce sunt ăia de la puma.

    00
  8. Udrea a luat 6 ani. Asta știrea zilei!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.