Siveco nu moare, doar că directorul și-a adus aminte că are familie…

Ia fiți atenți aici.

„Siveco Romania îi mulțumește domnului Florin Ilia pentru extraordinarul devotament față de companie și pentru efortul neobosit depus în ultimii 4 ani ca președinte și director general. Domnul Ilia a luat decizia să nu reînnoiască mandatul, care expiră în septembrie 2018, pentru a se putea concentra asupra anumitor obligații de familie. Domnul Florin Ilia va rămâne acționar al SIVECO și unul dintre cei mai statornici prieteni ai companiei”, se arată într-un comunicat al companiei remis luni Profit.ro.

Sigur, asta n-are a face cu faptul că le-au arestat fostul director general, care a plătit repede un prejudiciu de câteva milioane de euro ca să nu facă pușcărie prea multă. NU ARE!!! Serios, au zis în comunicat că nu are.

Pur și simplu, într-un domeniu care e în plin avânt, uneia dintre cele mai inovative și serioase firme din România îi pleacă directorul și îi scade cifra de afaceri. Asta după ce acum jumătate de an se lăudau că vor căuta contracte pe afară, pentru că România s-a cam săturat de expertiza și experiența lor.

Normal că directorul actual și-a adus aminte că are familie. Cât să aibă, vreo 50 de ani el și copiii în jur de 20? Fix acum au nevoie de un tată. Aham. Cam la fel cum noi avem nevoie să meargă cartelele în autobuze, cardul de sănătate, site-urile instituțiilor publice și alte chestii făcute de Siveco, care, surpriză, nu merg.

Și da, Alexandru Rădășanu e soțul Irinei Socol.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. Esti hater. Si Andrei Nastase avea nevoie de un tata dar sistemul…

    00
  2. nu merge link-ul
    Asta e o problema…

    00
  3. Cine-i Alexandru Rădășanu, cel care-i va lua locul ? Bingo, sotul Irinei Socol !

    00
  4. @offtopic
    nu, generatia tanara nu e ok. cunosc eu pe cineva. comportament de cocalar combinat cu alupei(„nu veniti sa ma luati cu motoarele de la scoala sa vada colegii ce cool sunt eu?”), atitudine de lipitoare combinata cu o capusa, daca e vorba de mancare/bautura e primul, la nota de plata e ultimul daca nu cumva e deja plecat, tigarile de pe masa sunt intotdeauna mai bune ca alea din buzunar, expert in orice subiect se discuta, indiferent daca facea parte din discutie sau daca vreunul dintre interlocutori i se adresase in vreun fel, trece cu greu printr-o facultate care n-are nici in clin nici in maneca cu unicul talent (nici ala extrem de dezvoltat) pe care il are, cand e vorba de facut bani, cat mai multi, cat mai repede, cat mai usor (cum ar fi fara munca ca daca e totusi vorba de cateva minute de munca mai bine lasa). de ascultat asculta de la zepp, hendrix, purple si floyd in sus.

    00
  5. E greu cand nu mai ai contracte asigurate cu statul…

    00
  6. Nu pot sa cred. Chiar incepe sa se intample ceva in tara asta? Eu tot astept sa se duca the old generation ca sa se intample chestii de genul asta….

    00
  7. Cartelele din autobuz sunt făcute de Tiberiu Urdăreanu de la UTI, nu Siveco.

    00
  8. „Domnul Florin Ilia va rămâne acționar al SIVECO și unul dintre cei mai statornici prieteni ai companiei”, extraordinar domnule!

    Actiunile SIVECO, aceste nestemate subevaluate pe nedrept. Extraordinar!

    00
  9. >>>pentru a se putea concentra asupra anumitor obligații de familie.

    Nu numai că e o bazaconie „explicația” asta (chiar că, el are 50 de ani și tocmai acum a decis să fie tată la unii de 20-27 de ani, poate mai mult) dar e copiată la literă de „explicațiile” scrise în engleză.

    Xenofilia e înfiorătoare.

    00
    • Sunt Radu Ilia, fiul lui Florin Ilia. In momentul de fata am 18 ani, nu stiu de unde pana unde ai scos 20-27 de ani, mai ales ca toata asta se intampla in 2018. Stiu ca probabil nimeni nu o sa mai vada comentariul asta, dar voiam sa il scriu totusi ca sa nu imi ramana pe suflet.

      Tata a fost absolut mereu cel mai bun tata pe care l-as fi putut avea. Cand era la Siveco si muncea 12 ore pe zi, in fiecare seara cand ajungea acasa se juca cu mingea cu mine, sau ne uitam la un film impreuna etc. Ideea este ca in ciuda programului care pe multi i-ar fi bagat in pamant, a reusit mereu sa gaseasca timp pentru mine. Pun pariu ca 99% din tati nu-si baga copiii in seama cat a facut-o el cu mine, chiar daca ajung acasa la 5.

      Cand a parasit jobul la Siveco, nu si-a petrecut timpul in plus uitandu-se la fotbal si band bere, ci chiar petrecand timp cu mine si mama.

      Ideea este sa nu judeci pe cineva fara sa fii in cunostinta de cauza, si mai ales sa judeci situatia familiei sale. A fost si este un tata exceptional, si aruncand vorbe cu venin in necunostinta de cauza nu ajuta pe nimeni.

      00
  10. suedejii din Sintesti cum comenteaza la stirea respectiva?

    00
  11. Intre timp Irina Socol este International IT Consultant in Belgia, cu un mic „gap” in cariera intre 2014 si 2017 https://www.linkedin.com/in/irinasocol/

    00
  12. Ai uitat cel mai important lucru, Siveco a realizat sistemul de numărare si centralizare al voturilor electorale, bănuiesc ca este doar o coincidenta ca înainte de alegerile parlamentare PSD a eliberat-o pe Irina Socol, fiica fost unui securist.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.