Ce cursuri/traininguri/workshopuri cu teme conexe onlineului ați făcut?

și cum au fost?!

Mă tot întreabă cititori ce părere am despre diverse cursuri și traninguri ținute de diverși oameni din online despre care am scris pe blog.

Și răspunsurile mele sunt de obicei ce mi-au spus alții, pentru că am fost la foarte puține cursuri de genul ăsta. Am fost la cel ținut de Doru acum 10 ani pe teme de publicitate și am mai fost la unul de creative writing, dar nu mai știu cine îl ținea.

Și părerea mea era în trecut că oamenii, în ciuda caracterului infect, pot fi buni profesioniști, pentru că eram de ambele părți ale gardului, oameni care aveau impresie proastă despre mine și oameni despre care aveam eu o părere proastă mă solicitau să lucrăm împreună. Și am lucrat de câteva ori, și au ieșit chestii bune. Dar am ajuns la concluzia că genul ăsta de oameni sunt rari și un caracter infect se întinde de obicei asupra tuturor aspectelor vieții. Nu doar îți bați nevasta și la serviciu ești cel mai bun șef și nici nu ești cel mai mizerabil șef și acasă un părinte iubitor.

Deci, dacă ați făcut vreun curs din ăsta cu legătură cu online-ul și vreți să spuneți și altora cum a fost, faceți-o în comentarii.

fun-canale

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. NOU
    #1

    Cand am vazut ca scrie Doru am crezut ca te referi la Doru Pelivan :D

    00
  2. modulul de digital marketing strategy de la IAA. recomand 10/10

  3. NOU
    #4

    am fost EU la unul sustinut de un EL care cica a fost cantaret intr o trupa … am descoperit, pe banii mei urmatoarele :
    1. ca EU sunt foarte prost ca dau banii pe asa ceva
    2. ca EL e foarte prost SI pentru asa ceva nu numai in muzica
    3. ca EU sunt mai putin paralel cu internetul decat este EL
    4. ca EL ne spunea la sfarsit de 2017 cum sa facem SPAM pe mail si cum sa incropim comunitati in on line dar CU FORTA
    5. ca EL credea despre EU ca sunt si mai prost decat sunt si ca pot pica in plasa Lui
    6. ca exista unii cu mult mai prosti decat EU si chiar daca este greu de crezut, mai prosti decat EL, care au dat bani si a doua oara
    si cele mai importante
    7. ca EU pot afla mai multe gratis de pe youtube decat de la un „curs” sustinut de EL
    8. ca EU e bine sa ma informez mai bine pe ce „specialisti” dau banii

    Ghiciti l pe EL ! :)

    00
  4. Autoresponder Madness (Andre Chaperon) – te învață cum să scrii serii de email-uri care să-ți vândă produsele / serviciile.

    Folosește o tehnică numită „soap opera” care presupune că mail-urile sunt episoadele unei povești. Dacă scrii lucruri cât de cât stârnitoare, obții un efect asemănător celui obținut de seriale.

    Pentru zona aceasta, dar fără să lege email-urile între ele, foarte buni mai sunt Matt Furey (dacă poți face abstracție de chestiile lui „zen”) și Ben Settle.

    Toți 3 vând în fiecare email pe care-l scriu. Tot ca filozofie comună celor 3 este faptul că vorbesc despre problemă, nu oferă soluția. Dacă vrei soluția, trebuie să cumperi produsul lor.

    00
  5. NOU
    #10

    de unde are mixich pozele? de pe situl adevarul, la o prima vedere. si de pe blogu lu roncea vic. sau de aci

    00
    • eu nu inteleg exact de ce il socheaza pe Mixich si pe altii ca Arsenie Boca arata ca nu om normal de varsta lui si in timpurile lui cand nu mai era calugar si era civil, nu inteleg de ce asta e o surpriza

      00
    • Mie imi place ca urla hotii la PSD, dar nu e in stare sa dea o parlita de sursa a pozelor.

      00
    • păi sursa e „mi le-a trimis șefu” ;)

  6. A trecut vremea cursurilor, acum există YouTube și Instagram.
    De la tine am aflat de Ruxandra Babici care are storyuri faine despre Online.

    00
  7. pierdere de vreme asta sunt, nimeni nu iti da mura in gura, trebuie sa stii sa inveti singur, sa ai parerea ta si sa nu fii influientat de altii

    00
  8. Cel mai util curs pe care l-am făcut in ultima vreme, pe teme oarecum conexe online-ului, a fost asta: https://www.f64.ro/cursuri. Pot spune că scot poze mult mai bune după cursul ăsta (nici înainte nu eram chiar un ageamiu), am învățat și ceva chestii utile.
    Și, ca bonus, am obținut și certificat de calificare de la ANC (util când lucrezi cu statul).

    00
  9. Cursurile de la Dalles Go – Raluca Radu si familia – slabe, de incepatori.
    Cursurile de la lorand soareș – pula
    Cursul lui Cipiran Susanu – șușă
    (S)cursurile lu Taloi – pula

    00
  10. cursurile lui negrea și compania, alea de soușăl midea sunt fix zero barat, țin minte că m-au șocat niște exemple bune pentru copii retardați care nu depășeau, totuși, media de iq din sala aia, având în vedere că erau pe-acolo tot felul de directori de marketing de prin companii mari – am și o amintire frumoasă: un tip înalt, bine îmbrăcat și coerent, despre care am impresia că era la agățat întrucât sigur îl ducea capul mai mult de-atât, aș fi vrut să-l capsez dar n-am avut răbdarea de a suporta platitudinile cursului doar ca să-l fut pe-ăla

    00
  11. Din pacate la cele mai multe traininguri cei care stiu nu vor sa spuna exact ce fac, ce le aduce succesul, spun lucruri simple si care se gasesc din belsug gratis pe net. Uneori spun ceva foarte frumos infasurat, dar la baza este ceva simplu pe care il gasesti peste tot pe internet. Foarte rar este ceva cu adevarat valoros pentru participanti.
    Mai mult ma ingrozesc insa cursurile GRATUITE! Asta pentru ca peste tot este o tehnica de spalare de creier prin care trainerii doresc sa iti vanda ceva. Si oricum nu inveti nimic, daca ai timp de pierdut nu-i bai. Insa tot ce este gratuit este sa te ameteasca si sa iti vanda ceva.
    Asta daca nu este un curs gratuit sponsorizat de cineva, se mai poarta, unde participantii prmesc chiar si premii, dar acolo trainerul este platit de organizator, este altceva.

    00
  12. Social Media cu Monica Jitariuc, pt incepatori, recomand cu mare drag

    00
  13. Exista doua categorii

    1. Cei care fac bani in online si care invata singuri si traiesc in online experimentand zilnic.
    2. O categorie de wanna be care au nevoie de tot felul de cursuri, coaching si motivatie externa ca sa deschida calculatorul.

    Pentru fraierii de la punctul doi s a creat o intreaga industrie de vanzatori de iluzii. Tot felul de habarbisti vorbesc balarii despre online cu experienta practica zero. Stiu agentii care inghit sume colosale cu efecte spre zero pentru clienti. Anyway exista o lege a cererii si ofertei. Daca sunt fraieri care platesc mii de eur pe coaching si pe cursuri online sunt si smecheri care profita.
    Online inseamna practica. Restul e bla bla.

    00
  14. Am luat cateva de pe Udemy. In general despre freelancing, web design, email marketing. Nu am timp si nici bani sa merg la cursuri ‘normale’, plus ca nu sunt atatea in zona mea, incat sa merite efortul suplimentar.

  15. apropos de cursuri, mi se pare ca s-au mai rarit articolele de tip publicitar pe bloguri, in general..sau campaniile alea agresive si penibile la diverse produse…s-au mai trezit firmele la realitate? s-au mutat in alta parte aceste articole? nu le mai accepta blogarii, nu mai merita efortul? sau care o fi cauzele? Mie oricum mi se pare un lucru corect si laudabil daca a venit ca un efort din partea blogarilor de a nu mai accepta orice mizerie.

    00
    • 2016 și 2017 au fost ani grei pentru bloggeri, că multe bugete s-au mutat pe instagram și youtube. după care, pentru că ăia nu livrau nimic, au revenit. eu am dublat preturile și am rărit colaborările, tocmai pentru a nu publica 1 advertorial la două zile, să nu enervez și plictisesc publicul. bine, eu sunt și prost și nu sunt disperat după bani, eu cu 2-3 advertoriale și cu ce mai fac din afiliere trăiesc foarte confortabil. nu imi iau bentley, dar e ok.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube