Oare de cât timp e spart siteul revista22.ro?

Că pare genul de site de care nu se mai ocupă nimeni de ani de zile.

Da, e atât de varză!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. De parcă asta ar fi ultima problemă. Prima pagină nu redirecționează pe mobil, ci doar articolele apar de pe subdomeniul „m”. Asta după ce se gândește o perioadă. Dacă e spart, punem un scotch și e ca nou.

    00
  2. Și încă ceva. Site-ul e trecut prin Cloudflare, iar certificatul SSL e d’ăla universal. Certificat valabil nu doar pentru revista22, ci și pentru multe alte site-uri de porn.

    00
    • Habar nu ai ce face sau cum functioneaza un certificat SSL si te arunci in seama, ca poate faci vre-o diferenta la ….nimic?

      00
    • Era doar o constatare. Important e dacă conexiunea dintre server și Cloudflare e securizată, nu doar cea dintre Cloudflare și cititorii revistei 22.

      00
  3. Cine dracu viziteaza revista22.ro?

    00
  4. Ce dracu e revista22?

    00
    • NOU
      #7

      este o revista care apare de prin ianuarie 1990, in care au scris multe minti luminate ale acestui neam. si nu numai ale acestui neam. printre cele mai valoroase publicatii ale anilor 90. orientare constant anticomunista, antipesedista. e trist ca tineretul de azi nici macar nu a auzit de revista 22. poate daca o citeau mai multi, invata si poporul roman mai repede ce este democratia.

      00
  5. Hai ca m-ai facut curios. Sa vedem cum arata revista22!

    00
  6. am auzit de ea prima data pe radio bucuresti
    cam o data la doua lini mai nimeream de pe google acolo, nu mi-am dqt niciodata seama ca e spart, acum vad ca apare sj avertizare in google

    00
  7. In primul rand as dori sa va multumesc ca monitorizati portalul nostru. As dori sa va asigur ca revista22.ro este securizat din toate punctele de vedere. Au fost anumite probleme in trecut, dar datorita faptului ca echipa de IT nu este numeroasa, probleme au fost rezolvate cu o mica intarziere. Datorita acestui fapt, google a marcat ca si periculos adresa de domeniu. De atunci au fost facute si revizuite toate portitele existente.

    Doresc sa va asigur ca acest mesaj o sa fie inlaturat datorita faptului ca deja am demarat un request the review in partea google.

    Legat de Cloudflare si certificat Universal, as dori sa va informez ca acest certificat nu are nici o legatura cu alte site-uri (chiar daca Cloudflare le incarca si pe alte site-uri). Ca sa fiu mai concis, acest certificat confirma ca conexiune dintre server si client este securizata.

    Pe langa acest certificat, am decis sa trece pe Cloudflare datorita multor altor beneficii legate de securitate. Mai multe informatii legate de cloudflare le puteti gasi direct la ei (cloudflare.com).

    Deasemenea, datorita faptului ca Revista 22 a ramas curata nu beneficiaza de sume colosale pentru investirea in infrastructura actuala. Din aceasta cauza, incercam sa oferim cititorilor o cat mai buna experianta posibila.

    Inca odata va multumesc pentru notificarile facute si va doresc o zi frumoasa

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.