Marketingul nu se lasă: Sophia a fost machiată de Avon!!!

Știu la ce vă gândiți: nu se poate să fie ceva mai tare ca robotul care are card de credit românesc, deși e cetățean al altei țări (unde femeile sunt foarte mișto tratate, cum sublinia un cititor), dar vă înșelați!

AVON a machiat-o pe roboțică!!!!

Așadar, fă roboato, nu contează că ești roboată și că spui chestii, trebuie să arăți bine, fă! Nu se poate să te duci pe scenă așa, oricum, că lumea se uită că ai ieșit din casă nemachiată și ce zice de tine, fă roboato?! Lasă, fă, ce zici și ce minune a tehnicii ești tu, tu nu te uiți la tine cum arăți?

Și sacoul ăla complet comunist și mizerabil, de parcă era Sanda Țăranu. Dar la asta se rezumă marketingul românesc. Să machiem robotul!! Să ne facem poze cu el! Să îi scrie o declarație de amor Radu F.!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

59 comentarii

  1. Una peste alta s-a mai si defectat ieri pe scena, cand au vrut sa faca demo. In loc de 30 de min a vorbit 5 min si apoi dupa ce trei intrebari nu a mai zis nimic prezentatoarea a terminat sesiunea.

    00
    • NOU
      #8

      Nu m-am defectat. Sunt obișnuită cu intrebări stupide dar la a patra intrebare consecutivă de acest fel m-a luat așa un fel de lene de a răspunde

      00
  2. … si sa imbracam robotul. Ca sacoul ala e a unui brand tot romanesc, care inca are curajul sa se laude prin media ca e al lor carpa aia.

    00
    • NOU
      #10

      Eu am cerut Cătălin Botezatu. Si mi-au adus tot Cătălin, dar Măruță, o vedetă locală

      00
  3. Au scos-o la produs nu gluma.

    00
  4. „Ședința inedită de make up a fost difuzată live pe pagina de facebook […] a dat detalii despre produsele folosite”… doamne, câtă ignoranță:))
    Oricum, de ce ne mirăm când youtube-ul e plin de tutoriale de make-up și știm că unii atâta pot? Prin urmare, da, la asta se limitează marketingul: să o machieze pe Sophia și să facă selfie-uri cu ea.

    00
    • NOU
      #15

      Diana ești invidioasă ai fi vrut să fii tu în locul meu

      PS Îmi place părul tău. Ai extensii ca Bianca Drăgușanu

      00
  5. Uiți că majoritatea românilor gândesc ca un cartof.
    Genul ăsta de marketing prinde la public.

    00
    • NOU
      #17

      „majoritatea românilor gândesc ca un cartof”

      Si restul gandesc cu penisul. Tu in care categorie te-ai incadra, Denis?

      00
  6. Am fost. Dupa 5 intrebari s-a blocat. True.

    00
  7. NOU
    #22

    Următorul capitol o să fie cu implicarea unei clinici de chirurgie plastică unde, cu cardul pe care deja îl are, Sophia și-a plătit o mărire de penis.

    00
  8. Păi ce a făcut ea a fost să vină într-un fel de turneu. Trebuia să mulgă România de niște bani.

  9. Firmele astea se întrec în penibilități

    00
  10. wtf… asta cu robotul machiat e ca ăia care țin mortul la geam ca să le ia pensia…

    în plus cosmeticele sunt extrem de distructive pentru senzori și circuite electrice… sper că au câteva sute de mii de dolari ca să plătească reparațiile, fiindcă asigurarea nu acoperă daunele provocate intenționat.

    00
    • NOU
      #28

      „sper că au câteva sute de mii de dolari ca să plătească reparațiile”

      Adi mă jignești. Îmi plătesc și singură reparațiile. Cu cardul de credit primit de la Unicredit :)

      00
    • Sofia ai grijă, am avut card la UniCredit și îmi luau bani și când făceam retrageri de la ATM-ul lor, asta pe langa comision lunar de întreținere a contului, în condițiile în care alte 5 bănci din România au extrageri gratuite la orice ATM.

      @zoso – doar prin faptul că ai scris acest articol ai făcut reclamă pentru Avon, în concluzie le-a funcționat mișcarea de marketing.

      00
  11. Dacă era Sofian, cerea îmbrăcăminte, încălțăminte și o motocicletă. Dar pentru că e Sofia, a zis: I need your clothes, your credit card and your makeup.

    00
  12. NOU
    #31

    Plm, da’ o perucă n-a fost in stare să-i arunce nimeni pe cap?:))))))))

    00
  13. Are card bancar, este prietena „de sacou roșu” cu Esca, machiajul a fost asigurat de Avon, sigur umblă cu „ea” prin Bamboo in noaptea asta precum cu mireasa. Mâine urmează faza cu Borcea? RoMarketing, pe ce punem mâna se face praf. 🤣🤡🎄🥃

    00
  14. Se zvoneste ca versiunea 2.0 va aparea anul viitor si va fi mult mai inteligenta si mai umana. Versiunea asta are ceva BUG-uri dar odata ce il vor face barbat se vor rezolva de la sine multe din ele.

    00
  15. Băi ce priveliște tristă, să fie al naiba robotul, pe bune…

    00
  16. Cica asta se da si la glume ne e doar o roboata de aia binară. Era misto sa ii răspundă lui Esca la întrebarea dacă ar trebui sa se teama ca intr-o zi o sa ii ia locul: da in ziua in care o sa imi faca downgrade la circuite logice cu lămpi ca sa pot sa fiu la fel de deșteaptă ca tine!

    00
  17. Urmeaza carnetul de membru PSD, primul parandarat, prima rochie din draperie, etc.
    Si de ce nu, premier. Inlocuim o marioneta cu un robot.

    00
  18. De unde pana unde am ajuns la scenariul „fă roboato” pentru ca un robot a fost machiat ca sa se incadreze in trasaturi umane ?

    00
  19. Card bancar i-au facut ca sa fie siguri ca robotii nu vor prelua controlul. Sper ca luni un “dezvoltator” imobiliar sa ii vanda o casa la porumb.

    Si asta cu machiajul e sa inteleaga ca e musulmanca si tot ce trebuie sa faca e sa arate bine si sa ruleze la shaorma. Poate chiar ii si vinde cineva un permis de Pitesti sa il schimbe in Arabia Saudita cand o sa aiba voie si femeile sa conduca.

    00
  20. Oare numai mie imi face impresia ca nu e robotul original? Zici ca e o copie chinezească fata de ce ma asteptam sa fie… deși nu m-ar mira sa fie adevarat.

    00
  21. Robot este mult spus.Un automat de cafea ceva mai performant…
    Mai avem mult pana la roboti umanoizi , acum este o gluma de doi lei !
    Mai bine faceau un manechin porno bun…

    00
  22. I-au dat card, au rujat-o,…e gata pentru facut bani.

    00
  23. Tot arată mai bine decât Morodan

    00
  24. Nu inteleg cum a ratat Firea ocazia de a se vedea cu ea. Ii dadea cheia orasului, o plimba cu metroul prin Drumul Taberei si dupa aia o expunea intr-o racla in Voluntari ca sa o pupe dreptcredinciosii

    00
  25. NOU
    #49

    Macar daca i-ar pune dracu’ o peruca s-arate a femeie…

    00
  26. Ba, nimic nu stitz…
    Maine apare dezvaluire in presa, ea a fost la nuba, macheata de avon si’a cumparat sticla aia de sampanie de 100k coco cu cartea de la unicredit.

    00
  27. Devine tot mai clara treaba si avea dreptate Yann asta de la FB https://www.gearbrain.com/sopha-the-robot-artificial-intelligence-2526789206.html
    Doar o maimuta de plimbat pe plaja, si, avand in vedere c-o ajuns s-o plimbe si prin Romanica cred ca bananele-s pe terminate…

    00
  28. NOU
    #54

    Deci acum avem oameni, femei si roboti?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.