Toată energia, mai ușor și mai simplu, cu ENGIE One

Avem multe chestii de făcut, puțin timp să le facem. Pentru mulți dintre noi, timpul este cea mai prețioasă resursă, vrem să îl petrecem făcând lucruri cât mai plăcute, de aceea caut metode și servicii care să mute minute și ore spre lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Nu că utilitățile n-ar fi importante – pentru că despre asta e vorba azi – ele ne aduc în case și în vieți energia de care avem nevoie să facem acele lucruri valoroase, dar așa cum le zice și numele, utilitățile, ar trebui să ne fie utile, nu consumatoare de energie.

Iată de ce ENGIE lansează ENGIE One – primul produs integrat de energie din România: electricitate, gaz și servicii tehnice pentru confortul și siguranța casei, într-un singur contract, pe o singură factură, la preț fix lunar pe care poți să-l contractezi online în doar 3 pași.

Sună bine? O să recapitulez: ai și electricitate și gaz și servicii tehnice, totul la un loc. Nu mai trebuie să pierzi timp să semnezi 3 contracte diferite, le ai pe toate într-un singur loc. Iar cu contractarea online nu mai ai treabă nici cu ghișeele – în 3 pași simpli online, adică câteva minute, poți semna contractul. Și mai tare e că, atunci când e un singur contract, e și o singură factură – nu mai trebuie să te încurci în hârtii sau pdf-uri, plătești o singură dată pentru toată energia de care ai nevoie.

Las mai jos linkul către produsul ENGIE One și vă urez să aveți timp pentru tot ce vă doriți: ENGIE ONE.

engie-one

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. „servicii tehnice pentru confortul și siguranța casei” – reprezinta un serviciu nou pentru care nu prea contracteaza nimeni prin abonament ci doar la cerere.

    00
  2. pentru ultima frază ti-ai pus CCC costum cravată costică vașron? ;)

    00
  3. O singura factură în loc de două, asta nu înseamnă că va fi mai mică decât suma celor două de la furnizorul actual.
    Oferta Engie pe zona Moldovei 0,452 lei/kWh și de la furnizorul actual am primit 0,413 lei/kWh și nu e un furnizor nou de ăsta exotic, e E.on fix, dar e adevărat că la ignoranți vinde cu 0,497 lei/kWh și a trebuit să solicit ofertă ca să lase mai jos.

    00
  4. treaba asta cu unbundling e de cacao si mai mult incurca. iau curent de la enel si gaz de la engie, tot profitul merge in alte tari, deci e bine pentru toata lumea..not

    00
    • Unbundling nu inseamna diferentiere gaz-electricitate ci obligatia de separare legală si contabilă a părții de distributie (operatorul retelei) de cea de furnizare (cel care vinde electricitatea/gazul). E o obligație legală în vigoare de prin 2007 si a avut in vedere mai multe aspecte inclusiv tratament egal al furnizorilor (pentru a evita protejarea furnizorilor mari care făceau parte din aceleasi concerte ca distribuitorii), respectiv pentru a pregăti liberalizarea piețelor.

      00
  5. Daca e bai, nu aproba mesajul, dar exact asta a fost motivul pentru care m-am duc la eon flash. In decembrie anul trecut. Asta + 2 ani de pret fix.

    00
  6. „Nu mai trebuie să pierzi timp să semnezi 3 contracte diferite”
    Parcă asta era problema, ca semnezi 3 contracte o data la 10 ani cel putin.

    00
  7. Oricum mă bătea gandul să îi contactez. Singura curiozitate este cât timp rămâne prețul fixat prin contract? Doi ani, se poate modifica și mai devreme, unilateral?

    00
  8. NOU
    #11

    eu zic sa mai taie din preturi si asa isi vor face mai usor reclama decat bani pe reclame si preturi umflate, nu asa se face concurenta, ideea era sa se sparga monopolul, de ce as pleca de la monopol la altii cu tarife mai mari? care e logica?

    00
  9. Suna interesant, costuri mai mici atat la gaz cat si la curent.

    Dar si sa fie la fel, daca scapi de bataia de cap cu platitul in nspe locuri. Da, este Eon my line ( momentan nu functioneaza) , Oficiul Virtual, etc, dar tot este o bataie de cap in plus.

    Sunt curios daca stiu sa organizeze mai multe puncte de consum cumva.

    00
  10. Boss, dacă tot ai relații la Engie să îi întrebi de ce recent am primit o factură de 300 de lei, deși contoarul meu de gaze este sigilat de mai bine de 10 ani.

    00
  11. Chestia asta chiar s-ar putea sa fie utila pt. ai mei care stau la casa.

    Dar marcam si noi totusi clar continutul publicitar? Macar asa de bun simt.

    00
  12. Concurenta e buna.Macar asa mai scad ceva pe la tarife daca nu astia atunci ailalti.

    00
  13. „primul produs integrat de energie din România” initial vroiam sa combat chestia asta, dar apoi am vazut ca celalalt operator pentru care ai facut reclama recent are oferte de gaze+servicii sau electricitate+servicii.

    Spor la analizat oferte :)

    00
  14. Dacă nu se extind cu stâlpi și cablu nu mă interesează! La fel cum vorbisem și cu RDS-RCS.”Da, vreau să-mi fac abonament la voi pentru curent. Veniți cu 3 stâlpi și cablu?” „Păi să vedeți că noi vrem, dar ne judecăm cu ENEL că nu ne lasă să facem infrastructură, etc.”

    00
  15. perkele, știi că poți să nu mai citești dacă nu îți mai place blogul ăsta, da? nu trebuie să îți dau eu ban…

  16. da’ ce-a zis?

    00
  17. si enel si eon au aceleasi produse. aplicatie, gaz si curent de la un singur furnizor si servicii tehnice de urgenta.

    00
  18. Ce inseamna regularizare financiara? E factura fixa.. dar practic, pana la urma, platesti cat consumi? 11 luni fix si in a 12 a diferenta ? In plus sau cu minus.. daca imi poate explica cineva

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.