Buruienile lui Pâslaru ZF

Sorin Pâslaru, redactor șef al unui fost important ziar economic și un tip care habar n-are de matematica simplă, scrie niște aberații pe post de editorial. Constanța cel mai important oraș turistic, buruieni, Mediterana. Aberații. Ideea generală e că orașul Constanța e plin de buruieni din cauza administrației proaste.

Ce nu vede tipul, și asta pentru că nu are nici experiența și nici creierul necesar, e că el scria asta în ZF, care are o circulație jenantă și un site la fel. ZF.ro arată ca acum 5 ani, fonturile sunt mici, nu are https, nu are o interfață care să țină pasul cu timpurile și așa mai departe. Fix ca buruienile din Constanța, e oglinda unui management prost. Management din care face parte și Pâslaru și istețul celălalt, Hoștiuc, care scria că autostrada e mai lungă decât DN-ul și nu merită să mergi pe autostradă.

De asta e aiurea să ai păreri despre managementul altora când casa ta e varză. Și e varză pentru că Sârbu te ține din scurt și tu ai rate și nu îți permiți să ai păreri.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. NOU
    #1

    Eu nu inteleg cum astfel de oameni pot inca sa aibe „succes” cu chestii de astea. Buruieni de juma de metru ? serios.. mare titlu de articol, buruienile…asta chiar ca atrage oamenii, stire bomba pentru ziar.

    00
  2. Vali, nu-i mai da idei , ca parca vad ca o sa plateasca un nene sa-i faca site-ul si mai varza.

  3. deci sarbu e de kkt.

    00
  4. Buruienile ca buruienile, dar pe treptele alea pute de-ti ia auzul a toti pisatii si toti cacatii. Tot pe acolo trec la scaladat ciorumbeii din cartier. Coincidenta, no doubt. La Ibis se cazeaza in fiecare an turisti straini, si soldatii participanti la operatiunile Open Sea (inclusiv americani). Ce or crede oamenii aia, despre cum ne batem joc de litoral?

    Acum vreo 2 ani, intr-o seara cand pe deasupra Constantei se nimerea traiectoria Statiei Spatiale Internationale, si toata lumea era cu ochii pe sus, in fata la Ibis era ditamai diareea, de ziceai ca a facut-o un elefant, nu o cioara.

    Ca o nota separata: in fata la Ibis este un restaurant, ai carui proprietari a imprejmuit cu gard o parte din zona verde. Inauntru, curatenie luna, nu vezi nicio urma de gunoaie in iarba. Dincolo de gard: cocina.

    In rest, ma doar in cot de ZF sau de pulica asta franaru. L-am pus la locul lui, intr-un colt prafuit, langa hotnews, si stirile prosttv. Diareea mass media din Romania.

    00
  5. zoso, trimit mâine un mini-reportaj foto despre Năvodari. Zeci de poze… mi-l publici?
    Nu vii scrie prea multe, pentru că aș vrea ca articolul să se compună singur din comentarii.
    Te rog, verifică-ti mâine e-mail-ul. :)

    teaser: între două blocuri noi construite sunt opt pași, măsurati „cu precizie”. Blocuri unde o garsonieră e 35.000 de euro. OPT PAȘI între două blocuri din astea…

    00
  6. Ibis din Constanta, plaja precum și orașul e o mare groapa de gunoi iar ce scrie ăsta sau pe ce scrie e irelevant.

    00
    • Boss, orașul încă nu este un gunoi, nu te căca pe tine că pute până la turci. Dacă ai fi spus că fără Porturi eram sub nivelul Lugojului, îți dădeam dreptate.

      00
  7. De asta e aiurea cand vad romanashi mari specialisti in politica americana. Destepti pe la Contributors, politeia etc frecand menta. Cum stiu ei mai bine ce-si-cum pe alte meleaguri. Ca si-asa totul e perfect/douazeci-douazeci in tara.

    00
    • Pai daca aia au studiat mai bine? Și ei stiu că ar trebui sa ne intereseze și ce fac americanii. Criza din 2008 de unde a venit?

      00
  8. Toata lumea se pricepe la meseria altuia.

    00
  9. Nu glumesc, pe la mine pe la tara in vest, marginea drumului nu se mai curata de buruieni. Au mai pus si niste panouri pe care scrie mare, ca este ecologic si ca, aici, citez, ”natura isi face de cap” Romania se poate mandri ca a fost pionier in acest domeniu.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube