Situația politică la zi – 27 aprilie 2018

Președintele a cerut demisia primului ministru, pe motiv că Dăncilă s-a dus cu Dragnea în Israel să își pună ăsta din urmă dinți (sper să vină cu niște copitoaie din alea mari cum își pusese boul ăla de Oprescu).

Bun. Ce înseamnă asta? Nimic. Toți politicienii se agită acum să spună multe și să nu zică nimic, ca să nu uite lumea de ei când pleacă în vacanța de 1 mai naiba știe pe unde. Asta e tot. SRI o să îi asculte cum se ceartă pe telefoane între ei, o să îi raporteze lui Iohannis, care o să râdă când o să se întoarcă și o să îl întrebe pe Liviu ce i-a adus de la Mecca.

Aș pune pariu că Iohannis e în drum spre avion la ora asta, să își odihnească mintea puțină pe undeva, ciudos că nu i-a venit mai devreme ideea să lege o vizită oficială cu vacanța asta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

  1. Nu stiu de dintii lui Dragnea, dar statul i-a platit drumul si cazarea, asa ca trebuie sa vina cu o alta justificare.

    Pentru duduia, cred ca mai trebuiau adaugate cateva puncte la motivele pentru care cere demisia, inclusiv ca nu stie sa citeasca (sau nu intelege scrisul presedintelui de partid), ca nu stapaneste limba romana, ca nu are coloana vertebrala (dar de aia a fost pusa acolo), ca nu are respect pentru functia de sef de stat, ca nu citeste legislatia ca sa afle care ii este fisa postului.

    Iar Iohannis, cu tot respectul, e prea moale. Pana acum avea destule motive sa ceara macar doua-trei referendumuri prin care sa mai reduca din ciuma care afecteaza toata tara (fara penali in functii de stat, fara amestecul politicului in justitie asa cum cere constitutia, fara psd peste BNR, etc…).
    Cred ca am mai zis: e trist, dar din punctul asta de vedere mai mult il apreciam pe Basescu.

    00
    • Daca Johannis este prea moale ceea ce arata tot mai des care sunt alternativele?

      00
    • Astia-l suspendau și tot așa…noi suntem latini, dar sașii nu se baga așa ușor în chestii haotice.

      00
    • Că are sau nu are Vasilica coloană vertebrală nu pot pentru ca să mă pronunț, pentru că se poate interpreta și la modul figurat, dar, ca o observație, este a doua oară în istoria postdecembristă, de la Petre Roman încoace, când avem un premier fără gât.

      00
    • Asta-i si fara cap

      00
  2. De la Yerushalayim, moi, de la Yerushalayim, nu de la Mecca, ptiu-ptiu-ptiu!

    00
  3. Mecca nu e in Israel, e la arabi

    00
  4. Nimic noua, a iesit putin Klaus de la hibernare se va mai agita 2-3 zile pe urma se culca la loc.Cat despre PSD ca de obicei isi dau cu tesla in coaie.In timp ce ROBR-ul creste si multinationale sug sangele poporului.

    00
  5. Dragnea incearca sa suga pla lui Trump cu ambasada din Israel, poate poate asa inchid si serviciile americane un ochi ceva.

    00
    • Până una-alta, Trump are altele pe cap, iar Dragnea o să și-o fure peste ochi de la Bruxelles. De fapt, nu el, că el e nimeni pentru ăia, ci madam Dăncilă… Da’ cred că ea e pregătită, și-o fi pus deja secretara să înregistreze un mesaj pe robotul telefonului: „der is nobodi hom, dont col as, ui col iu, sanchiu”.

      00
  6. Ai vrut sa spui „ce i-a adus MOCA”,nu Mecca.

    00
  7. Eu vreau sa stiu daca o sa fie salariul minim in Romania 1000 de euro net mai devreme de 2050!

    00
    • Evident ca o sa fie.La fel de evident este ca e complet irelevant cat este salariul.Puterea de cumparare conteza……ce folos daca ai 10k saalriu si o paine costa 1k?

      00
    • Acu’ nişte ani, salariul era cîteva milioane de lei. O duceai mai bine, ştiindu-te milionar?

      00
    • Va fi salariul minim 1000 de euro, dar in zona euro vor mai fi doar Romania, Bulgaria si Albania. Pe la jumatea lunii va trebui sa dai o fuga la casa de schimb sa mai vinzi un bitcoin sa-ti platesti intretinerea.

      00
  8. Daca tacea, era mai bine? :-D

    00
  9. Ma amuza superficialitatea ta pe subiecte politice. Ca sa fac o paralela, reusesti sa rezumi Razboi si Pace intr-un text de maxim 100 de cuvinte, si fara sa folosesti mai mult de 20 de cuvinte diferite.

    00
    • Crede-mă, e mai greu să scrii scurt și la obiect, decât lung și prost.

      00
    • Eu zic ca a rezumat destul de bine. Presedintele a numit-o ca al treilea premier propus de coalitia care si-a dat jos precedentii 2 (sau 3, daca numaram si pe prostul de Ponta). Fara sa zica nimic oficial, nici de evidenta ei incompetenta nici de chestia de mai devreme. A tinut mai mult la linistea lui.

      00
  10. „am citit Razboi si pace. e vb despre Rusia”

    00
  11. Aia e nene, aşa se face opoziţie adevărată. În rest, se împart contractele frăţeşte. Mă rog, fratele mai mare l-e ia pe cele mai bogate, pentru că aşa este democratic.

    Off topic. Vin mii de turişti străini spre Marea Neagră care află că trebuie să meargă în picioare din Bucuresti la Constanţa. Idiotul de director de la cfr călători zice că şi el a mers în picioare la mare când era tânăr.

    00
    • așea. in atenria „miilor de turisti”:

      1 Constanta are aeroport

      2 poti cumpara bilete de tren online cu pana la 30 de zile inainte

      00
    • Doua persoane plecate din Rotterdam catre Paris, cu întoarcere rezervata a doua zi. Rezolvat problema acolo pana seara si decid sa plece in aceeasi zi in Rotterdam. Ghici ce? Au mers in picioare la usi in Thalis. Sa-i sun sa facă si ei plângere „postum”, poate ajung si ei pe canalele de stiri. 😂😂😂

      00
    • Plm, de câţiva ani, televiziunile fac ştiri cu mini vacanţa de 1 mai cum merg nişte cetăţeni cu trenu cu loc în bude, culoar sau pe la uşi, şi vine ¤Alex care explică că sunt ţărani care nu au auzit că se pot rezerva locuri la avion şi tren din timp.
      Alex lucrează la stat şi de aia ştie SIGUR că are minivacanţă de 1 Mai şi el, îşi rezervă bilete la tren din Ianuarie.

      00
  12. sugem pule, dintotdeauna, acum am ajuns la asta https://i.redd.it/24u2ev005w3y.jpg si cum suntem un popor perseverenţ nu ne vom opri*.
    *-Miorita,sau balada mesterului manole, brucan cu siguranta nu,Dracu mai stie cate ne rezerva viitorul.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.