Dar oare medicii își vaccinează copiii?

E o întrebare legitimă, noroc cu grupurile de antivacciniști că am găsit repede răspunsul. Așadar, toți spun că da, dar în realitatea nu. Că știu și ei că vaccinurile sunt otrăvite.

Și avem așa: să își vaccineze copiii în public, am eu dovezi clare pe un stick, primesc bani de la stat când vaccinează, Bill Gates nu și-a vaccinat și tot așa. Vecini, prieteni, rude, ăștia sunt. Telefoanele sunt bune, vaccinurile sunt rele. Mașinile sunt bune, chimicalele sunt rele. Pasta de dinți? Hainele? Bune. Ecranul de pe care citiți toate mizeriile din lume? Bun. Vaccinuri? Rele.

vaccin-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

57 comentarii

  1. Fiecare cu distractia lui… Eu acum trolez pe flat earth romania. Plictiseala maxima…

    00
  2. Pai cum sa nu ai incredere cand incep cu „Eu stiu 3 medici care nu se vaccineaza”. Asa incep si eu, „Stiu un copil (al meu) care a fost vaccinat si dupa schema suplimentara si nu are nimic”. Prosti, dar multi cum zicea un clasic.

    Se mai aude ceva de legea vaccinarii? Ca as vrea sa vad ce fac atunci cand trebuie sa plateasca 10,000 lei daca nu isi vaccineaza copilul dupa schema obligatorie.

    00
  3. Întrucât oamenii care discută acolo sunt, în marea lor majoritate, vaccinați, ce alte dovezi mai vreți că vaccinurile produc autism?

  4. Deci doar daca esti medic celebru nu ii vaccinezi. Pentru restul iti trebuie un master in actorie. GG

    00
  5. Când omul se interferează cu natura, de cele mai multe ori o face prost iar când o mai face si cu rea voință atunci lucrurile nu miros deloc bine, e cazul și vaccinurilor.

    00
    • Sa intelegem ca taicatu a interactionat cu maicata din rea vointa?

      00
    • NOU
      #13

      Da, omul a interferat intotdeauna prost cu natura.
      Ganditi-va ce nivel de viata ridicat aveam cand traiam in pesteri si mancam numai ce culegeam din copaci.
      Acum ca avem culturi de alimente si locuim in case incalzite… nu este bine… stiu sigur, am dovada acasa pe o discheta.

      00
    • Nu miros bine pt natura, dar pt noi inca da , că de aia a crescut populația globului de 7 ori în 150 de ani. De când am interferat bine de tot cu natura.

      00
  6. Stiu personal medici care nu si-au vaccinat copiii.
    Probabil au insa avantajul ca fac parte din sistem, iar la primele simptome de boala (asociate bolilor prevenite de vaccinuri) pot interveni mai repede si (posibil) mai eficient decat celelalte categorii de „antivaxeri”.
    …Acum m-am gandit ca asta poate fi motivul: „bai, nu-l vaccinez, iar daca se imbolnaveste intervenim rapid”.

    00
    • si de fiecare data trebuie sa folosim metoda cea mai ineficienta, se stie..
      vreau si eu sa alfu parerea unui anti vacinist din asta, cum poate el explica faptul ca mortalitatea e asa mica la vaccinuri si ca oamenii cu autism sunt tot la fel de putini,
      cum se face ca avem chemtrails cand cea mai usoara metoda ar fi sa ne puna otrava in apa sau paine.. serios, care e logica?
      ne controleaza psihotronic? ce gandim noi de fapt nu e ce gandim, e ceva ce repetam dupa un disc?

      00
    • nix, in aceeasi ordine de idei si sida era conceputa inlaboratoarele cia sa controleze populatia. probabil cea mai scumpa si ineficienta investitie ca de cand a aparut sida populatia a explodat…. da’ crezi ca intelege vreunu d-asta…fuck logic!

      00
  7. Prosti, dar mulți …..
    Așa valoroși sunt că au ajuns confidenții unor doctori celebri :))
    tovarășa steer i-a lobotomizat ghini di tat ….
    Viitorul sună bine ….

    00
  8. De la vacinuri nu mi s-a deschis al treilea ochi!

    00
  9. e simplu, elementar: vaccinul este bun pentru populatie, ca nu permite propagarea; pentru indivizi nu este bun, in masura in care este vaccinata majoritatea. nu stiu de ce se discuta atata pe marginea unui fenomen atat de simplu.

    00
    • mare greseala e votul in mana gloatei :)

      00
    • Pentru că ”populația” aia este formată din indivizi. Nevaccinând indivizii, protecția colectivă s-ar distruge (așa cum deja s-a distrus în cazul rujeolei) și boala ar reapărea în rândul POPULAȚIEI. Dooh, fuck logic!

      00
    • NOU
      #24

      @vladone, ai mare dreptate.
      Ce zici daca data viitoare te abtii de la vot ?

      00
    • De acord cu ce zici, cei care au dat down vote nu au inteles nimic! Practic daca ceilalti sunt vaccinati iar cativa indivizi nu, cei nevaccinati scapa de efectele adverse ale vaccinului ( oboseala cateva zile, durerea injectiei, poate si febra usoara) pentru ca „populata” vaccinata ii va proteja pe ei. Desigur, cand indivizii nevaccinati sunt prea multi atunci devine periculos pentru toti, in special pentru cei nevaccinati. Asta este valabila doar daca nu exista alte sanctiuni impuse de majoritate minoritatii nevaccinate. Sanctiunile s-ar putea sa fie mai nasoale ca efectele adverse ale vaccinului.

      Generalizand, asa e si cu egoismul. Daca majoritatea este altruista atunci cei cativa ce sunt egoisti castiga mai mult daca nu exista sanctiuni. Dar cand cei egoisti sunt prea multi atunci devine o problema pantru toata lumea, si mai ales pentru ei insisi.

      00
  10. Hai cu știrile despre Iohannis și Dăncilă, ne-am plictisit de antivaccinisti, ultrareligiosi și reptilieni, este dreptul lor sa aibă grup pe facebook și sa abereze.

    00
  11. La fiecare episod din The Handmaid’s Tale imi este rau fizic. La fel patesc si cand ii aud pe idiotii astia. E foarte trist ca trepanati precum Lumy Nita sau Maria Ivan din snapshotul tau au drept de vot si de a se reproduce.

    00
  12. Sa-i pui pe astia in acelasi loc cu aia de la pamantul plat, avioanele care imprastie chimicale + dacii poporul suprem si ii trimiti singuri pe o insula. De la atata paranoia o sa se omoare intre ei. Bonus, transmisie live cu camere la un post intitulat Paranoia Actvitiy.

    00
    • Asta pentru ca feedback-ul este prea incet! Daca spun si fac prostii nu se intampla nimic. Ba chiar au timp de propaganda tampita.

      Mai in detaliu: Daca Ion i-ar trage un glont in cap lui Ghita iar Ghita ar veni a doua zi la el ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic, atunci Ion ar trage usor concluzia ca gloantele sunt neletale, doar ca nu se intampla asa si toata lumea isi da seama usor de ce. E la mintea cocosului si nici nu-i nimeni acolo care sa zica non-stop ca gloantele sunt neletale, cum se intampla pe forumurile antivaccinistilor. (Si chiar asa mai apar indivizi care nu realizeaza decat dupa, sau poate chiar niciodata…)

      Cu vaccinurile e mai greu de inteles pentru ca unii vad ca nu se imbolnavesc nici daca nu isi fac vaccinurile! Deci pentru ei e valabil ca un glont tras in capul cuiva nu ucide. Iar logica din spate le scapa pentru ca nu-i chiar la mintea cocosului.

      Deci indivizii astia apar pentru ca nu exista repercursiuni imediate (slow feedback, cum zice englezul) si nici mintea nu-i duce atat cat sa inteleaga. Pot zice orice, face orice, dar pana sa se intample ceva dureaza… poate zeci de ani sau generatii.

      00
  13. Noaptea mintii

    00
  14. care medici nu-și vaccinează copiii, ăștia care recomandă tratamente homeopate? cât de ratat să fii ca absolvent de carol davila să te-apuci de astfel de chestii?
    Medicover: https://www.medicover.ro/…/medicove…/specialitate/homeopatie
    Medlife: https://www.medlife.ro/specialitate-sediu/Homeopatie
    Regina Maria: https://www.reginamaria.ro/rezultate-cautare/Homeopatie
    Medas:
    și mai sunt o târlă, aproape că-mi pare rău că-mi câștig existența făcând ceva util pentru societate, dacă eram deșteaptă acum eram c-o mână-ntr-un prohab de milionar și cu alta pe ștampila de medic nutriționist, homeopat și vânzător de ulei de șarpe

    00
    • ma ofer eu cu prohabul, dar sa stii ca nu-mi place uleiul de sarpe ;)

      00
    • am io un fel de var… a iesit din fundul moldovei si a reusit sa intre la medicina in bucuresti, a stat in chirie si a muncit pe rupte tot felul de joburi tampite toata facultatea si tot rezidentiatul. cand a terminat s-a facut homeopat si s-a mutat la barlad.

      00
    • nu îi pot condamna pe cei care au făcut o facultate și vor să supraviețuiască:
      1. am și eu cunoștințe care după ani de zile în sistem s-au recalificat în domenii conexe – cea mai bună acupuncturistă, care a dădea clasă chiar și tailandezilor de la o clinică de specialitate din china era o suceveancă, absolventă de medicină care câștiga mai mulți bani cu acupunctura, dar!!! Să ne fie clar – una e să folosești cunoștințele medicale pentru a minți lumea și alta e să le folosești pentru a completa medicina clasică
      2. în țările cu tradiție de mii de ani în medicina naturistă medicii naturopați chiar își iau diplome în medicina clasică și n-am auzit nici unul până acum care să spună bolnavilor de cancer să renunțe la tratamentul recomandat de medicii oncologi – din contră, recomandă tratamentul clasic conjugat cu cel naturopat, în cele mai multe cazuri știu ce fac și tratamentele lor chiar au efecte vizibile
      Aici intervine marea diferență între ce se întâmplă la noi și ce se întâmplă prin alte părți – de-aia zic că absolvenții de davila sunt niște ratați dacă altceva n-au găsit să mai facă decât homeopatie

      00
  15. Hadi, ba, ma lasati cu vaccinurile voastre…n-ati vazut ca renumitul medic stomatolog Mircea Puscau a spus adevarul despre efectele nocive ale vaccinurilor?

    00
  16. Am un vecin cu care vrand-nevrand socializez, mai beau o bere, mai stau la o samanta la poarta. Tipul e simpatic, civilizat, respectuos, linistit, citit pe ici-pe colo, in puntele esentiale, jos palaria. Tac-su a fost general de securitate, stie multe chestii, ma rog, vrea sa arate ca stie chestii pe care pulimea nu le stie. E religios up to wazoo. Si stateam odata cu el si alti vecini si ne pazeam copiii (ce se jucau in drumul privat) sa nu-i loveasca masinile altor vecini idioti care vor sa recupereze 5 secunde din ora aia pierduta in trafic si alearga pe drumul privat cu 70kn/h. Ne uitam la cer si cerul senin, plin de darele avioanelor pe culoarul Bucuresti-Istanbul-Dubai. Omul ne zice asa brusc: uite cum ne otravesc astia, hai sa bagam copiii in casa. DIn discutii incepe foarte serios sa ne explice ca alea sun Chem Trails, ca stie precis, ca tac-so a citit documente din anii 70 cum ca se arunca substante din avioane ca sa reduca populatia globului. Eu ii dau repede explicatia cu gazele din turbofanuri la 800 grade ce se expandeaza in aerul rarefiat si uscat de orice umiditate la -60C, gaze ce au apa in ele, ca kerosina produce si apa prin ardere, deci cristale de gheata la 10km altitudine. Nu, decide magistral, asta e explicatia falsa data de NASA si agentiile spatiale, iar aviatia e coplesita si accepta fara sa vrea asa ceva, sunt chem trails clar, nu are cum sa apara gaze la altitudinea aia si nu am putea sa le vedem, dara aia e uriasa, e mai larga decat lungimea avionului, are sute de metri latime, deci e ceva aruncat din avion. Babaiatule, am instalat pe telefon flight24 si i-am aratat traficul de pe cer, cu identificarea real-time a zboruruilor, erau avioane de Istambul. Propaganda. Ntz. Cum pot sa cred asa ceva? Restul vecinilor erau cu capul in pamant si nu ziceau nimic, coplesiti de prostia din fata lor. Am schimbat subiectul si a ramas ca fiecare are dreptate in felul lui si in curtea lui.
    Intelegeti? Tac-su, fost general de securitate, a citit el cu ochii lui documente clasificate cum se da cu chimicale din cer sa fim redusi la 500 de milioane, planul masonilor. Nu exista fizica sau termodinamica, exista certitudini.

    00
    • asta e trist, că ai de ales, fie minți copilul, fie ii spui că nu știi. și nu ești prost să ii spui că nu știi, mai bine minți. și copilul crește mai retardat ca ta-su.

    • Bai dar daca totul este o conspiratie ca astia mai prostani sa nu se vaccineze, sa se imbolnaveasca si sa moara? Astfel se imbunatatesc genele speciei. Ai dreacu masoni…

      00
    • Pai din anii 70? Și cum creștem tot cu cate un miliard pe deceniu în loc să scădem spre 500 milioane? Sau e foarte diluat chimicalul și ne afectează încet fertilitatea? De la o generație la alta? Nici n-ar fi rău.

      00
    • Ei dau cu chimicale din anii 70 si efectul si-l vor face peste 150 de ani. De aceea ne-am si inmultit cu cateva miliarde intre timp ;-)

      00
    • @m Chimicalul o fi fost achizitionat de la Hexi Pharma.
      …Chiar, mai stie cineva ceva de ei? Proces, despagubiri, amenzi, inchisoare?

      00
  17. Deci daca se vaccineaza majoritatea, mie o sa imi faca vaccinul rau? Lol, e buna asta!

    00
  18. Sa vezi ce epidemii vor fi peste 10-20 de ani…
    O sa se curete iar pamantul, de data asta de copiii tuturor cretinilor (unii dintre ei deveniti adulti). Si pe langa astia vor mai muri si aia bolnavi care nu s-au putut vaccina din diverse motive, sau care au cine stie ce alte boli cronice.
    Si mai fun o sa fie cand se vor dezvolta tulpini de-alea rezistente!

    00
  19. Îți dai seama că am în mine toți virușii pământului, în toate variantele și mutați de nu mai știu nici ei, de când nu m-au mai vaccinat prietenii voștri 😕

    00
  20. In timp ce pe la Antena 3 mai apare cate un vraci care vindeca de la distanta, azi a murit al 50-lea copil in Romania, de rujeola. La 4 ani doar, nevinovat nici el nici parintii, care il vaccinasera, dar sistemul lui nu a format anticorpii necesari.

    Acest copil nu ar fi fost expus riscului la fel de mare daca media de vaccinare era intrunita.

    Iar prin Franta, ministrul sanatatii spunea ceva de genul ca e rusinos ca in tara lui Pasteur sa moara 10 copii in 10 ani, de aceea vor introduce obligativitatea vaccinarii, desi avea cateva vaccinari obligatorii deja. Noi avem 50 in mai putin de 5 ani.

    Ah, sa nu uitam ca suntem si prima tara din Europa la nevaccinati si morti de HPV.

    00
  21. eu n-am inteles de unde a inceput toata panica cu vaccinarea

    00
  22. Olivia Steer e o vită proastă.

    00
  23. Dacă în toate „cestiunile”se „esprimă” din ăștia ce rost are să ne mai întrebăm de ce suntem unde suntem? 🤔

    00
  24. Pt mine toata treaba asta cu vaccinat contra nevaccinat e ca si religia. Adica crezi in ceva?(duh sfant,sarpe zburator,amulete norocoase…) Treaba ta. Nu fi agresiv in incercarea de a ma convinge si pe mine sa trec la „ai tai”. Pt ca nu va functiona. Si vad ca orice ar decide unii nesiguranta ii urmareste.Daca ti-ai vaccinat copilul si esti mandru de asta bv tie. Nu ar trebui sa-ti mai fie teama de odraslele nevacinate. Si viceversa. Daca stii ca vaccinul e rau si pe al tau copil l-ai ferit de ce e rau atunci care e pb ? Ca si parere personala eu sunt pt vaccin. Dar nu va luati dupa mine. Fiecare e liber sa creada ce vrea…

    00
    • Asa cred multi, dar din pacate nu se aplica, era prea simplu.

      Cand intr-un grup de copii, media de vaccinare/imunitate este mica, riscul ca mai multi sa se imbolnaveasca creste.

      Da, chiar si cei vaccinati. Era ok sa fie unul sau doi, dar cand ai 10 nevaccinati… problema ii priveste pe toti. Mai ales cand sunt si copii care din diverse motive chiar nu au voie sa faca un vaccin. In loc sa fie protejati de media grupului, fac complicatii si mor.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.