Anunțurile imobiliare umanitare revin

Acum niște ani, o familie de pocăiți încerca să vândă un mausoleu la mare, prefăcându-se umili și săraci, în timp ce lumea se întreaba de unde și de ce își fac umilii ditai viloiul la 500m de plajă.

Acum o tanti bolnavă vinde cu 95.000€ un viloi la roșu, în câmp, teoretic în Brașov, practic în Săcele, de fapt la marginea orașului Săcele, pe lângă utilități. După cum arată, pare palat țigănesc, deci amatorii de chilipiruri vor avea nevoie de gard electrificat, gratii la geamuri și copacii legați cu lanțuri ca să nu fie furați.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Dacă utilizatorul are cont din august 2013 e clar ca nu se ocupa cu asa ceva :D

    00
  2. Măcar anunțul e adăugat pe 1 aprilie…

    00
  3. Am văzut anunțul acum o săptămână via o cunoștință de pe fb. Ea zicea ceva de genul (și nu e genul care sa share la orice) :
    «Am fost si am văzut aceasta casa. Este acel tip de casa pe care si-o construiește omul pentru el, cu cele mai bune materiale, cu cei mai buni meșteri, gândită sa fie practica si câte si mai câte. Cei care o vând ne sunt prieteni. Fac recomandarea cu toată încrederea. ”
    Sunt șanse sa fie be bune cazul.

    00
  4. Cred ca bosulica a intrat un pic la bulau si tanti Floarea il vinde ca are nevoie mare de bani. Poate are noroc si un alt bosulica care inca nu a intrat la puscarie vine si cumpara mastodontul pe 50.000 in 4-5 rate. Oricum e caz de studiu, casa asta o sa tot apara la vanzare.

    00
  5. Momit de pretul bun (70k pentru 150mp utili + curte) am fost ieri sa vad o casa in Schei. No, aia e cea mai mică casă mare pe care am vazut-o vreodata. P+1E+M, groaznic. Nu va puteti inchipui cat de mica poate sa fie o curte de 80mp.

    00
    • lol. casă in schei? hai mane…

    • Ce au casele in Schei ?

      00
    • jumătate sunt pline de igrasie, jumătate stau să cadă, jumătate sunt mici și pline de igrasie și stau să cadă.

    • Si cealalta jumatate?

      00
    • sunt în zona luminoasă și costă cât 6 rinichi de aur.

    • E construita la sfarsitul anilor ’90 intr-un varf de deal, are trei pereti pe care bate soarele (deocamdata) si cu toate astea tot are igrasie. Naiba stie de ce, probabil e foarte multa umezeala de la padurea de langa. Accesul rutier e groaznic.

      Dar ce m-a lasat masca e modul in care e construit. Iubi, facem o casuta mica, 3 camere, P+M. Iubi, uite, am mai facut niste bani, facem P + mansarda pe doua niveluri. Iubi, mai avem un petec de pamant pe care creste iarba, nu mai bine stricam noi scara origimala, facem una meschin de mica si mai construim un corp cu doua camere? Si-au batut joc de materialele de constructii.

      N-a aparut inca la vanzare, o sa apara in vara pe la 95-100k, proaspat „renovata”. De curiozitate m-am uitat la anunturile din Schei. N-ai cu cine, nici nu merita sa deschizi anuntul daca are Schei in titlu.

      00
  6. ăsta o fi noul model de casă săsească în interpretare țigănească, cât am fost eu copil toți brașovenii aveau un fetiș cu casele săsești, simțeau nevoia să le copieze – în fine, muzeul ăsta al prostului gust mi-a trezit amintirea frigului pe care-l simțeam în oase pe-acolo, frig și umezeală tot anul, pupai soarele doar 2 luni și în alea parcă tot nu scăpai de mucegaiul care crescuse pe tine tot restul anului, la casa aia nu prețul e problema sau faptul că e în câmp fără utilități, problema e cum o să încălzească proprietarul hanul ăla și cât costă toată povestea presupunând că o să vrea să și locuiască în el vreodată

    00
  7. problema de fond e ca romanii, cand sunt sanatosi si in putere si dau de bani, prefera sa ridice asemenea turnuri de control.

    00
  8. Culmea, chiar cunosc zona, avand o cunostinta ce sta sau statea fix langa casa respectiva. E o zona ok, cu multe case maricele, doar asta fiind mai „extravaganta”. Casa o stiu in stagiul din poze din 2014, dar n-am mai trecut prin zona de peste 2 ani. Ultimii 500 de metri sunt neasfaltati si e loc de o singura masina.
    O chestie ce mi s-a parut ciudata e felul in care a fost facuta, pentru ca din perspectiva pozei din anunt, in dreapta casei, e vale si are vedere peste restul caselor pana hat departe, se vede destul de frumos. Nu sunt alte case fix langa, deci nu stiu de ce au orientat fata casei restul caselor.
    Link catre google maps: https://www.google.co.uk/maps/@45.6132433,25.7127562,3a,75y,186.54h,84.7t/data=!3m6!1e1!3m4!1sWhCMRaPpkKCy6BJP10TF3Q!2e0!7i13312!8i6656?shorturl=1

    Drumul din stanga ce urca duce la casa, mai sus n-a mers Google.

    00
    • e clar…casa de chestor in retragere, cu pensie de 8000 de euro pe luna si Toyota Landcruiser, care merge la oras de doua ori pe saptamana.

      00
  9. De parcă ar cumpăra cineva o casă pentru că bla, bla, bla…

    00
  10. NOU
    #18

    Cata labareala este in anunt. Stilul romanului, de a se plange ca o tarfa ordinara iar dupa aia se sparge in besini (vezi cazul italia: sterg babe la cur, iar in Romania toate sunt doamne). Merita o mare batista autorul/autoarea anuntului …

    00
  11. O vinde pentru că balabusta…..aaaa …proprietara și-a dat seama că acel viloi are grave vicii de procedură…nu poate baga calul în casă.

    00
  12. Daca e vrajeala, asa o fi.
    Dar daca nu e nu va doresc nicicui sa fiti in situatia aia. Si comentariile de aici sunt foarte jegoase.

    00
  13. Anuntul incearca sa acceseze latura emoțională a potențialilor cumparatori actionand ca un punct de negociere. Daca te intereseaza, poti filtra mental continutul deranjant si gata.
    Legat de ‘cazul italia’, persoanele in cauza sunt infirmiere. De ce crezi ca spalatul bolnavilor le face mai putin doamne sau domnisoare?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube