Știrile zilei – marți, 27 martie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. >>>Austriecii de la Schweighofer pleacă din România

    Taler-ul a fost făcut, fraierii au fost fraieriți fiindcă șmecherii vorbeau o altă limbă străină, emanau a străinism & fiindcă populația (politică națională și locală) suferă de xenofilism/germanofilism pe bază de servilism umil sau servilism ranchiunos (ca Verestoy Attilo/Ottila), „arbeit macht ca-ching”, hai să căutăm alți fraieri pe alte meleaguri ușor impresionați de exotism, los los, marsch marsch, gott erhalte den ererbt kaiser

    >>>S-au trezit primăriile că se construiește prost?

    Auză Providența vorbind cu gura muritorului păcătos efemer (are și n-are legătură, în tandem, cu știrea sus menționată) : https://www.youtube.com/watch?v=KyxLfdyavao

    00
    • Offtopic dar cum ai reusit sa pui blockquote in comentariu, sunt HTML tag-uri acceptate gen

      Puie MSD

      ?

      00
    • Va provoc să găsiți comentarii ale prostului ăstuia care să nu conțină cuvântul „xenofilie”.
      Așa recunoști un prost autentic: a auzit un cuvânt care i se pare tare, il folosește cu orice ocazie de a vorbi.

      00
  2. Schweighofer nu pleaca, doar isi vand padurile. E business mai bun sa prelucrezi lemnul taiat ilegal de pe proprietatile altora decat sa detii si sa exploatezi legal padurile proprietate.

    00
  3. Amuzant e formularea aia cu „autorizatia se da doar dupa ce s-au realizat toate utilitatile trecute in proiect”. Semantica asta e o buba prea mare pentru astia din primarii.
    Si chestia e ca multe se fac pepersoana fizica. Ce te faci atunci?

    00
  4. Inainte de podul de pe centura peste calea ferata, cum mergi spre cernica dinspre otopeni, au ajuns sa fie petice de vreo 5 culori :)). E jalnic. Asta lasand la o parte craterele din metru in metru…e o singura portiune de vreo 300m, unde e un asfalt gri verzui, care e in stare intacta de vreo doi ani. In afara de aia, restul e ciuruit.

    00
  5. Chiar în fiecare an trebuie sa apara știrea ca se va deschide IKEA in Timișoara?

    00
  6. „Ikea deschide magazin la Timișoara”
    Asta se traduce prin „Muie Cluj, voi mai asteptati pentru ca nu ati fost in stare in atata amar de timp sa va legati cu o autostrada de lumea civilizata”. Poate in 2025 totusi…

    00
  7. Știi ce e un copac? Ai văzut vreodată un copac? Ai idee cu ce viteză crește copacul? Ai văzut ansamblu imobiliar cu junglă pe hârtie și când te-ai dus nu era nici un copac? Ai cumpărat crezând că vor crește copacii ca igrasia, într-un an până la etajul 3?

    Crezi în continuare că e altcineva de vină?

  8. Dar acum, serios, cand iti iei doua camere la 48 mii euro probabil si cu bucataria inclusa, nu te gandesti ca poate taie si aia bani de undeva? Sau crezi in povestile alora ce stau in chirie intr-un cur de lume explicandu-ti cum costul pe m2 e la 300 de euro si ei o sa cumpere atunci cand pretul ajunge acolo?

    De asemenea, oamenii astia care-si cumpara in afara orasului doar ca e foarte ieftin uita de costurile anexe. In loc sa dea 65-70 mii in oras (adica cu cam 100 euro in plus la rata) prefera sa fie dependenti de masina si sa dea banii aia peea (chiar mult mai multi)… ce e ceva ce consuma bani si nu ii creste valoarea in timp.

    Presiunea pe dezvoltatori nu trebuie sa vina numai de la stat ci si de la cumparator. Atata timp cat oamenii cumpara eu greu ca tu ca stat sa ii opresti.

    00
    • 65k-70k pe un apartament cu două camere în București? În condițiile în care salariul mediu este 2500 lei, iar un apartament cu două camere, dintr-ăla mare, are 60mp. Majoritatea au 50-55 cu tot cu balconul. Dacă nu se dădeau credite cu 5% avans, apartamentele cu două camere se învârteau pe la 35-45 mii maxim.

      00
  9. pai si care e problema cu blocurile alea? cu diferenta de pret pe care te-ai grabit sa o castigi cumparand o fantezie pe hartie, iti iei un tractor.

    00
    • Ai idee cât costă un tractor?! Sau o mașină d-asta agricolă care face chestii?! Am fost la niște târguri Indagra (căutam puieți de pomi și altele, nu tractoare :) ), când am văzut prețuri de câteva zeci (4-5-mai multe) de mii de euro mi-am adunat falca de pe jos. Cu o drăcie d-aia mai șmecheroasă iei ap de 2 camere decent în oraș lângă metrou.

      00
    • nicio problema. se unesc toti locatarii de pe scara si cu un tractoras plus una bucata remorca se poate naviga fara probleme prin zona. aduceti-va aminte de pozele de pe vremea lu nea Nicu, ce fete luminate si optimiste aveau oamenii cand plecau dimineata la CAP. plus socializare, daca urli putin…

      00
    • Asta e o idee genială pentru bricoleurul șef. Review la tractoare! Daaaa!

      00
    • eu abia iau mașini la teste și tu vrei tractoare?!

    • Da! Elementul de distracție pentru tine ar fi cu totul special, nu crezi?

      00
    • Programul nici un bloc fara tractor

      00
  10. „In its current form, the pill lowers a man’s testosterone levels to what they were in boyhood or lower, essentially like a chemical castration.”

    Pe bune? Cine și-ar dori așa ceva ? WTF ?!

    00
  11. cine a luat ciocolata la articolul cu focus?

    00
  12. „Pădurile deţinute de Cascade Empire însumează 14.283 hectare, localizate în regiunile Hunedoara, Gorj, Vrancea, Prahova, Buzău, Neamţ şi Suceava”

    Sunt ferm convins ca hectarele alea sunt mostenire de famiglie.

    00
  13. Bai, nici capitala Maltei nu are centura ocolitoare! :D

    00
  14. adica iti omori testosteronul din corp ca apoi sa-l introduci artificial printr-o pilula. pharma win-win

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube