Știrile zilei – 22 martie 2018

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Lipsa prunelor si perelor pentru rachiu ar trebui sa fie subiect de siguranta nationala pentru ca reprezinta o amenintare mai mare si decat PSD-ul.

    00
  2. Fotografiile cu România pitorească îmi amintesc de Coreea de Nord pitorească, doar că le lipsește porcul.

    00
    • Astfel de cartiere exista peste tot in Europa. Diferenta intre ale noastre si ale lor e ca la noi cand treci prin ele nu ramai in chiloti si fara bani. Ceea ce crede-ma, e o diferenta.

      00
    • @vax inseamna ca nu te-ai plimbat noaptea prin anumite cartiere din buc. mi s-a intamplat de doua ori, gasti diferite, cutite diferite.
      am avut prietena care suna de la necunoscuti sa vin sa o salvez ca e o haita de oameni care o asteptau afara.
      am avut amic care a dat peste masina unuia si apoi l-au bagat in spital de la batai.
      Deci las-o moarta cu romanii.

      00
    • @vax
      n-am gasit saracie ca langa bucuresti nicaieri in lumea civilizata:
      https://www.unfpa.org/news/face-extreme-poverty-suburban-bucharest

      00
    • @kmlx cred ca nu se referea neaparat la saracie, ci la pericol. unde da, bucurestiul cred ca n-ar intra nici macar in top30.

      00
    • @kmlx: am trecut (cu masina, ziua) prin niste cartiere din Ferguson (MO) si ma rugam sa nu se faca rosu semaforul. Si nu am intrat pe stradutele pe care mi s-a recomandat sa nu intru cu masina, ziua.

      00
    • @kmlx … chestiile cu ramasul in chiloti se intampla ziua nu noaptea. Si desi in anumite situatii exista camere nimeni n-a vazut nimic sau politia nu-si bate capul ca mai urla astia in ziare (theguardian, da!) ca e rasista.

      00
    • kmlx, ai gresit blogul, baiatul meu. in partea cealalta se face misto pe banda rulanta de romania, romani si tot ce e romanesc. hai, fuguta acolo. bitte!

      mergi acolo, unde nu e asa periculos ca la noi. hai, mars, te rog!

      00
  3. Sculele alea ale lui Leo sunt fantastice, le-am văzut la expoziția din Timișoara acum câțiva ani. Care aveți copii și-i puteți duce, nu pierdeți așa o ocazie!

    00
  4. Suveran e molipsitor…

    00
  5. https://www.youtube.com/watch?v=8IqpUK5teGM … incerc sa spun ceva frumos de aia care pupa’n teava masinile autonome si nu reusesc :(

    00
  6. ei na, i-auzi… celule stem. Vrajeala. Credinta in Dumnezeu e baza. /s

    00
  7. Saracia din Romania:
    For the past couple of decades, these farmers have been stuck in the vicious cycle of working for the bare necessities of living for generations. In 2015, a Eurostat news release projected that 46.8 percent of children were at risk of poverty. This low level of living and lack of opportunity has propelled Romania into a primarily emigration-based nation. [0]

    Adaugati spiritul balcanic jeg, o credinta ortodoxa stupid de oarba, ura fata de straini si mancarea extrem de proasta.

    Roughly half the working population receives some kind of welfare, primarily for assistance with heating, electricity, and food.

    [0] https://borgenproject.org/poverty-in-romania/

    00
    • Ce treaba are religia ortodoxa, si unde ai vazut tu ura fata de straini sau mancare proasta?
      Esti cumva musulman?

      00
    • Stai ca vine acum Alupigus sa iti explice cum e cu ura fata de straini.
      Mancarea in Romania nu e extrem de proasta, dar e in general proasta. Si nu pentru ca ingredientele ar fi proaste ci pentru ca e prea grasa si oamenii nu au imaginatie. Mananca acelasi rahat zi de zi, fara sa incerce alte combinatii.
      Religia ortodoxa contribuie la mentinerea populatiei in rahat.

      00
    • Giani Mucea xenofilul … o fi facut varul Vasile de la tara misto de tine când erai mic sau te-o servit maica’ta doar cu friptura de porc si ai ramas cu sechele vad.

      00
  8. Legat de criza de fructe la fel a fost jale la TV anul trecut pana a dat PRO TV un interviu al unui inginer agronom care spunea ca mugurii sunt afectati doar daca inghetul dureaza mai mult de o saptamana, drept dovada anul trecut am avut recolte bune la caise, mere si pruni.
    Asta cu scumpirile imi aminteste de cutremurul din Taiwan, a 2-a zi toate placile de memorie RAM s-au scumpit, desi mai erau sificiente in stoc. Afaceristul român nu mai stie cum sa cresca artificial pretul cu gandul ca se va imbogati apoi se intreaba de ce nu are clienti cum avea odata.

    00
  9. Iote, bo$$ – (remember discutia aia animata despre masina ucigasa din AZ si IT?) pana si suckerberg a „opinat” aseara la treaba asta, se pare ca te citeste (?) :)

    CNN Laurie Segall asked, “Given the stakes here, why shouldn’t Facebook be regulated?”

    Zuckerberg answered, “I actually am not sure we shouldn’t be regulated. You know, I think in general, technology is an increasingly important trend in the world, and I actually think the question is more, what is the right regulation, rather than yes or no, should it be regulated?”

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube