Voi ce le spuneți părinților la faze din astea?

Știți că ziceam zilele trecute că poți detecta părinții care au votat cu PSD după cât de des vă cer sfatul. Azi mai am o metodă: dacă dau mai departe mesaje din astea:

O minimă logică ar spune că n-are cum să ceară MI oamenilor să răspândească ei asta, ar apela la presă, dar oamenii care dau mai departe mesajele nu pot fi deranjați cu logică sau gândit. Nu. Ei au terminat cu gânditul, de aia au nevoie de posturi TV care să gândească pentru ei și să le spună ce să gândească.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

47 comentarii

  1. Da, in ultimul timp facebook si whatsapp au devenit noul yahoo messenger in care se trimit mesaje din astea proaste tuturor. Nu stiu ce sa fac cand primesc din astea, daca sa le zic oamenilor ceva sau nu.

    00
  2. Bai, daca Sagem a confirmat asta, eu zic ca nu e de glumit.

    00
  3. Flacara Olimpica Violet confirmata de Sagem

    00
  4. Cum, nu știați?

    00
  5. Memba Cosmote? Practic mesajul ala circula de cativa ani din moment ce nu s-a deranjat nimeni sa il actualizeze.

    00
  6. Seems legit, mai ales ca SAGEM nu mai exista din 2005 – nu sub acest nume.

    00
    • Textul e de pe vremea yahoo messenger :), cand existau doar motorola startac, nokia 3410 si sagem de care o fi. Pe atunci Samsung, Apple, Huawei, si altii nu prea aveau treaba cu telefoanele, ori nu erau atat de cunoscuti de prostime.

      00
    • Iar Ministerul de Interne nu se mai cheama asa din 1990 :)

      00
  7. Man, ai pierdut notiunea timpului.
    „Acum cateva zile” = pe 15 februarie, acum mai mult de o luna.

    In alta ordine de idei, din pacate nu doar parintii dau mai departe manele dintr-astea. Mai sunt si verisorii aia pe care nu ii chemi la nunta si care-s cat de cat din aceeasi generatie cu tine

    00
    • Acum cateva zile” = pe 15 februarie, acum mai mult de o luna.”

      …una din stirile de maine pe aliaszoso.ro va fi: acum cateva minute a murit Andrei Gheorghe

      00
  8. Ahhh, imi amintesc de zilele cand te trezeai pur si simplu in posta cu scrisori din alea in lant (trimite scrisoarea asta la 10 alte persoane si vei castiga la loto, rupe lantul si va fo vai si-amar de tine si de familia ta). Cam acelasi fenomen, doar tehnologia e alta, prostia umana chiar e infinita….

    00
  9. Sa stii ca nu, eu am matusi si unchi in varsta care distribuie mesaje de genul asta si cred cu tarie ca cineva le va fura contul si alte tampenii asemenea, dar nu au votat cu PSD sau ALDE.

    Pur si simplu ii depaseste tehnologia asta si nu inteleg cum functioneaza webul, sunt naivi pe internet. Una din matusi mi-a trimis un mesaj privat cu un astfel de text si incercam sa ii explic de ce nu poate fi adevarat si ea imi spunea cu credinta ca „prietena ei buna i-a trimis respectivul mesaj, cum sa nu fie adevarat?”.

    E doar o bula plina de naivitate pentru ca ele sunt inconjurate de familie si prieteni pe net, la fel de analfabeti tehnologic si nu inteleg unde e acest raufacator care vrea sa le minta, de unde vine, care ii e interesul.

    In rest, sunt oameni muncitori de la tara care inteleg ca PSD n-are de unde sa dea ce promite, se uita la televizor si inteleg minciunile, naivitatea e doar pe net si doar din lipsa de experienta.

    00
    • da, pisoi, nimeni n-a votat cu psd sau alde. nu părinții noștri! în mod sigur nu ei! dap.

    • Lasa partea cu tehnologia. Partea cu Ministerul de Interne ar apela la presa si nu la astfel de mesaje ai citit-o?

      00
    • Foarte multi au votat cu PSD si ALDE, majoritatea, dar asta nu are legatura cu experienta in online a unor doamne de 65 de ani care au descoperit de 2 ani facebook si au avut primul telefon mobil la 40 de ani si WC in casa abia 10 ani mai tarziu.

      Pana la urma sunt jurnalisti tineri care cred informatii aparute din senin in online si le publica pe portaluri nationale de stiri fara sa se intrebe daca e asa sau nu, ce pretentii sa ai de la mamaie?

      00
    • @D4n – MAI, atat prin Politia Romana cat si prin Jandarmerie a folosit deseori mijloace social media pentru a distribui avertismente si informari utile populatiei. Faptul ca, intr-adevar, MAI n-ar cere distribuirea mesajului e o chestie prea subtila ca sa fie inteleasa de mamaie.

      Pur si simplu pentru ca nu intelege cum functioneaza internetul, nu pentru ca e naiva si crede ca cineva o sa ii arunce cu o pensie de 10 ori mai mare in cap pentru ca voteaza acelasi partid de 20 de ani. Aia sunt o alta categorie, se pot intrepatrunde pe alocuri, dar nu este nici pe departe universal valabil.

      00
    • eu am votat cu ALDE/PSD si stiu cum functioneaza tehnologia

      00
    • N-a votat cu PSD poate pentru ca prietena ei cea mai buna inca nu i-a trimis un mesaj pri care o indeamna sa voteze PSD.

      00
    • „NAIVITATEA E DOAR PE INTERNET” AHHAHAHHAHAhahahaha, am ras bine la asta :))
      stai sa-i vezi in realitate cum baga 200-300 lei pe pastile naturiste si alte kkturi cumparate din china cu 2 dolari. pe internet as putea spune ca-s aia mai inteligenti, ailalti care nici nu stiu sa foloseasca internetul nici macar la nivelul ala de prosti nu sunt

      00
  10. Imi explica si mie cineva care este rolul mesajelor alora? De ce cineva porneste propagarea lor?

    00
    • 1. se plictisește.
      2. vrea să vadă cât de retardați sunt de fapt românii.

    • Daca e doar atat, e ok, adica imi dau seama ca suntem o minoritate si idiocracy este aici, trebuie doar sa gasim metode sa ii folosim, no mercy.

      00
  11. nu ma mira, noi traim intr-o lume in care ia amploare cei care cred in chemtrails, reptilieni, fake moon landing, flatearth, anti -vaccin, moaste sfinte etc.
    ce fac? nimic, selectie naturala si punct.

    00
    • Sa nu-l uitam pe Trump. Cel mai bun agent al selectiei naturale.

      00
    • Nu inteleg ce cauta moastele sfinte bagate acolo la gramada langa mizeriile alea.
      Glume din astea si mai ai pretentia ca esti ortodox.

      00
    • „..traim intr-o lume in care ia amploare cei care..”. Pariez că și tu, psionicopatule, ai fentat selecția naturală

      00
  12. Nu stiu, n-am primit. Ce-i drept nici nu dau accept la toti imbecilii.

    00
  13. NOU
    #33

    Stai sa vezi cand vine la tine un prieten pe care il stii foarte echilibrat si iti povesteste la modul serios de Lorin Fortuna. Cum toata lumea rade el si zice ca-i nebun, dar daca stai putin si il asculti cu mintea deschisa iti dai seama ca omu’ are dreptate!
    Ce sa-i mai explici ca e o tampenie curentul anti-vaxxer cand lui i se pare normal ce debiteaza Lorin…

    00
  14. S-a dat de gol, n-a scris corect. Fiti??? FIT, tzãrane’

    00
  15. NOU
    #35

    Nu le zici nimic parintilor. Dar urmatoarea data cand te abordeaza in mod direct cu siguranta o sa stii ce calibru are interlocutorul.

    00
  16. I-aș lua telefonul și i-aș pune înapoi telegraful.

    00
  17. noah, pai eu am amici care dau share la cacaturi d-astea, cocoon, patriotii, cunoastelumea, trebuiesastii.
    unele la limita logicii gen alea cu sfarsitul lumii, de 10 ani, anual, apar stiri dintr-astea cu „un val de meteoriti mortali se indreapta spre terra, mega eruptie solara care va distruge toate comunicatiile”

    am incercat mereu sa raspund politicos, incercand sa le explic ca nu e asa dar nu, ei o dat intr-una cum ca nasa care ascunde, ca nu se stie, etc.

    Si revin cu alte linkuri….

    Cred ca totul se formeaza in scoala, in occident se fac cursuri de gandire critica in universitate sau debate-uri cu prezentari in fata colegilor, argumentatie-contra-argumentatie.

    Pe cand in Ro suntem invatati sa ni se toarne pe gat chestii fara a chestiona, de rusine, de frica. Noi nu intrebam si nu ne intrebam „de ce?”, luam de bun orice.

    E drept ca si la europeni a prins asta cu „fake news” dar nu toate si doar alea prea bine facute insa in Ro e chiar flagrant si nimeni nu se prinde. Cum dracu sa crezi in „statul paralel”, „soros” orbeste? cum sa crezi ca romania e leaganul civilizatiei?

    00
    • Și nu e adevărat? Ce faci în leagăn? Dormi! ;)

      00
    • Asta e o componenta importanta in educatia copilului: daca ii zic nu si vrea sa se transforme in da, trebuie sa argumenteze. Niciodata nu i-am zis „pentru ca asa vreau eu” si niciodata nu am acceptat asta ca argument. Si a reusit sa intoarca decizii de cateva ori.

      00
  18. ce mi se pare cel mai amuzant (ma rog, asa in negru, dar tot amuzant) este ca respectivul mesaj (da, l-am primit si eu, si nu de la parinti) se compune din minim 3 mesaje pe care le-am primit la timpul lor independent unul de altul.

    adica cineva a pierdut vremea sa le concateneze si sa le distribuie mai departe asa. ala ori e cel mai mare troll al romaniei ori un imbecil sinistru, arhetipul analfabetului functional.

    00
  19. Motorola, Sagem si Nokia? In ce an e scris textul asta?

    00
  20. In mediul rural lumea voteaza omul , multi nici nu stiu de la ce partid apartine. Primarii plecau de la un partid la altul in functie de ce avantaje primeau de la judet sau mai sus.
    Hai ca pe cei mai in varsta ii intelegi ca dau share la magarii din astea dar ce te faci cand colegi de faultate dau share la astea sau la articole cum nu stiu cine a mancat o buruiana gasita pe marginea drumului si s-a vindecat de cancer.

    00
  21. Acu’ vreun an era un spam ca „a confirmat Firea ca e nasoala cu codul rosu, are informatii la care nu vrea sa dea drumul, stiu de la un consilier al ei”. Inclusiv de la oameni care lucreaza la ANAF sau in aparatul de stat am primit „avertizarea” respectiva. Ca au primit si ei „de la colegi”

    00
  22. Ciupacabra???

    00
  23. Keep them busy! Chestii de genul functioneaza pentru ca increderea intre oameni e foarte mica. Multi cred ca e cineva care vrea sa ii fure, mereu, imediat ce sunt neatenti. Insa nu vad cine ii fura de fapt. Read PSD&Co.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.