Ghid social media: cum depistezi cine și-a cumpărat followers pe Instagram

Un mic ghid util pe social media pentru cei care lucrează în social media, cu social media influencers, cu micro influenceri, cu trending influenceri și alte minuni din astea.

Pasul 1 (și e doar un singur pas): o poză trebuie să aibă minim 5% like-uri. Dacă mai puțin de 5% dintre  followers au dat like, contul și-a cumpărat la un moment dat followers, iar aceia cumpărați nu dau like, că nu sunt plătiți să dea like, sunt plătiți să dea follow.

Și e foarte ușor de detectat cine și-a cumpărat când sunt mici, pentru că atunci sunt nerăbdători să arate că au crescut și să prindă campanii și apelează la cumpărat, că e calea ușoară spre succes.

Câteva exemple:

Altă părere aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. Da vad ca toate au cam acelasi numar de followeri. Nici mai mult nici mai putin.

    00
  2. Pai si la tine cam bate vantul pe pagina de fb. Ti-ai cumparat followers?

    00
  3. Influncerii astia sunt doar „ele”? Dacă da, de ce?

    00
  4. – Si cum te gasesc si eu, ce nume ai pe Instagram?
    – Lariscaca!

    00
  5. Am instagram de un an si nu am auzit de tipele alea pana acum. Ca o observație, multe conturi sunt fake, se fura imagini de pe paginile de facebook ale unor vedete si se posteaza pe instagram, cred ca si cazul Catalinei Manole.

    Regula de 5% mi se pare greu de aplicat când te gândești ca unele vedete au 1 mil. abonați, de exemplu Delia are 1.1 Mil. – 5% din 1.100.000 = 55.000 oameni, as vrea eu sa vad un român care strânge atâtea likeuri.

    00
    • Da, dar in cazul unui artist, cum e Delia, mai important decat numarul de likeuri ar fi cati vin la concertele ei sau cati ii cumpara albumu

      00
  6. Voi aveți probleme sa dați Follow din browser (Chrome) ? La mine nu funcționează deși sunt logat, pot sa dau Like dar nu Urmărește (este tradus automat butonul). Apăs butonul si degeaba.

    00
  7. Si cum te influenteaza fetele astea?

    00
    • Depinde ce fetișuri ai. Pe mine mă fac să mă gândesc la guro: „Where only positivity, peace and love is allowed”.

      00
  8. Dc nu baga in appstore o cerinta ca sa poti instala instagram?gen sa ai sub 35 de ani.. ca dupa e penibil sa te mai intereseze subiectul daca nu esti vedeta

    00
  9. trendinginfluencers de la rodicarusu_ din descriere te face sa astepti 12 secunde sa incarce o jena de site de prezentare cu 10 poze. Traiasca frontend frameworks si agentiile!

    00
  10. Acu’ ceva timp, pe unde te duceai, mulți din cei cu spirit liber, a se citi leneși, erau DJ. În prezent, se cheamă influenceri. Sunt curios cât durează până vor realiza ca doar…1% vor reuși să trăiască efectiv din postări și reviewuri

    00
  11. Am 1,3k followerși pe instagram și când am pus o poză cu Bloggers Lan Party am primit doar 15 like-uri. Iar eu n-am cumpărat followerși că nu știu exact cum să mă loghez la cont (l-am făcut când mi-am luat smartphone și nu mi-am bătut capul să mă documentez pe problemă)

  12. Pai la asa content, asa like-uri. Ce poze sunt alea? Nu transmit nimic

    00
  13. Iti zic eu o metoda mai simpla.

    Socialblade, introdus un user si vazut spike-uri in cresteri suspecte de followeri. Un guru romanesc al Instagramului avea niste cresteri suspecte peste noapte, probabil complexat fiind ca nu il lua lumea in serios sub 10k.

    Apoi mai e cazul baiatului ala care canta in Casa Loco, mai nou expert in vinuri. El folosea tooluri pentru a automatiza followul: gen el urmarea pe X, Y incepea sa urmareasca pe X. Automat el incepea sa urmareasca pe Y.

    00
    • tudoran degeaba are 100.000 prieteni pe fb sau pe unde ii are, tot 1.000 afișări are la „profu de vin”.

  14. din pacate, cumparati sau nu, followers-ii aia vand.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.