Manipulare: ferma de like-uri Soroș/#rezist

Stupizii de la Ziarul Financiar fură un clip de pe net, cu nici o explicație și nici o sursă, dar cu logoul lor pe clipul furat, pentru că ei fac jurnalism, n-au timp de prostii.

Un idiot de la PSD Arad reîmpachetează clipul furat cu un mesaj bun și repde postacii PSD îl răspândesc. Ia fiți atenți aici ce le-a dat prin capetele seci:

SOCANT ! Asa arata o uzină virtuală folosită de cei care se consideră " stăpânii on line ai României " . MAREA EMULATIE # REZIST are in spate o mare făcătură! Milioanele de like-uri cu care se lauda Malin Bot, postarile care au scos romanii in strada, sunt susținute de o infrastructura sofisticată ( achizionats cu banii lui SOROS) care a PROSTIT SI MANIPULAT EFECTIV ROMANIA. Daca v-ati întrebat cum arată o fabrică de like-uri …Ei bine SIMPLU
Asa au mii de like-uri paginile care, de exemplu, au atacat constant PSD si pe Liviu Dragnea si care au ridicularuzat coafura Premierului Romaniei! Asta e adevăratul #REZIST. Niste bucăți de plastic…

Urmează să aflăm că oamenii din stradă sunt de fapt niște holograme plătite de Soroș, care a acaparat tunelurile dacice și de acolo vrea să controleze lumea.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

61 comentarii

  1. Bun,
    dar for the record, stii ca exista likefarms, contentfarms si altele, da ?
    1 milion de like-uri costa anul trecut 600 de dolari…

    00
  2. „au ridicularuzat coafura Premierului Romaniei!” Lol. Triggered!
    #Vaca cu cabina

    00
  3. Ce buna e Iordache aia, pfff, uite asa devin eu pesedist.

    00
  4. Ok… Dar Rezultatul votului arată că lumea pune botul la vrăjeli d’astea. Ăia mai deștepți sunt scârbiți de toate partidele și nu se duc la vot. Ăăăăă… Care sunt mai deștepți?!

    00
    • NOU
      #17

      Eu zic ca rezultatul votului (si sondajele, ca alea sunt facute si pe cei care nu se duc la vot) nu bate cu numarul de like-uri :)

      00
  5. Să le spună cineva că astea sunt telefoanele cu luminițe din Piata Victoriei. Ziua la dat like-uri și seara la protest.

    00
  6. Am dat linkul cu filmul real la șefii PSD Arad si am luat spam si block. FML!

    00
  7. Obsesia ta cu tunelele dacice e la fel cu obsesia lor cu Soros.

    00
  8. Nu e nevoie să fie adevărat ce spune. Socră-miu știe sigur ca toți de la muncă suntem scoși în stradă de câțiva evrei care nu și-au declarat apartenența religioasă. Citește știrea, și deși nu iubește PSD-ul, îi va fi întărită convingerea că Unguru îi fură țara în care muncește și plătește taxe, și i-o distruge prostindu-i pe tineri.

    00
    • Spune-i că nu-i nici o problema că ne scot evrei agnostici la proteste, el e rasist bigot. Dar că e o jignire uriașă sa spună că noi distrugem tara. Transmite-i lu’ socru-to că unu de pe net i-a zis că e un nesimțit.

      00
    • Mai usor cred părinții si bunicii ca noi suntem cei manipulați si influențați de astia „de pe net” decât sa înțeleagă ca manipularea vine de la televizor. O viață întreagă ce e la televizor e adevărat, ca de aia e la televizor, ce e pe internet e de neînțeles si fals. Acuma sincer, pe cine crezi? Pe ala care iti zice ca ești prost, ca pastorul Gadea primește bani sa zica orice doar ca sa ramana sefu’ cu milioanele furate, sau pe aia care iti zic „aveți grija de copiii voștri ca vi-i manipulează agenturili?” Serios ca e un razboi pierdut din start, pana nu îi afectează direct si foarte vizibil, aialaltii sunt „securiștii” care le-au torturat părinții…

      00
    • Spune-i ca i-o tragi fica-si.

      00
  9. Afara, afara cu pesedeu’ din țară !!!
    Live de la protest, din Sibiu

    00
  10. uelcom home

    00
  11. Sunt curios pe cine vor mai acuza soparlele PSD-iste dupa ce va muri Soros, ca e batran, si probabil n-o mai duce mult.

    00
  12. Sunt membru PSD si din fericire (pentru mine, cel putin) pot sa va spun ca a fost oarece scandal azi pe grupuri din cauza postarii de mai sus. A fost preluata totusi si redistribuita dar suntem cativa care am reactionat si am transmis ca jigneste inteligenta tuturor celor care o vad. Sper ca nu se va mai repeta un episod similar

    00
    • Ok, dar tot PSDist ramai, treci la gunoi!

      00
    • @Apollo cand tratezi oamenii cu respect ai mai mult succes in societate. Pana una, alta PSD ramane tot pe primul loc in sondaje. Asa ca mai multa nevoie de opinii are opozitia in momentul de fata. Crede-ma, si noua in PSD ne e greu cu asa concurenta mediocra.

      00
    • Pai nu-l dați jos o data pe Dragnea ăla? Nu va e rușine să vă conduca așa unu? Sau sunteți chiar toți necinstiți?

      00
    • Cred ca astia de la PSD ati jubilat cand saptamana trecuta, aceeasi presedinta de filiala, Ingrid Iordache va zis
      „inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca produsele să rămână pe raft.”

      00
    • Muie PSD

      00
    • @m Cum PSD a fost votat de majoritatea romanilor si dl. Liviu Dragnea este sustiunt de majoritatea din partid. Nu suntem toti de acord dar uite ca asa functioneaza o majoritate.
      @Taipan greseala colegei a fost evidenta si dupa parerea mea trebuia sa si-o asume si poate sa vina cu scuze, era mult mai ok. Dar fiecare sufera consecintele propriilor alegeri.
      @Johnny Cu comportamentul asta o sa ajuti PSD sa treaca de 50% la urmatoarele alegeri. Nu muie PSD si nici PSD ciuma rosie nu ajuta :) Daca vrei sa schimbi ceva, vino cu ceva constructiv. Ca uite ce bine le merge celor de la PNL si USR care striga impotriva PSD toata ziua. Sunt praf si abia daca mai strang 15% impreuna.

      00
    • Andrei, de ce esti membru PSD?

      00
    • Andrei, da nu iti e rusine cu asa sef de partid ? Jigneste inteligenta tuturor, caracteru ala jegos. Hai, aveti c*aie si aruncati-l la gunoi. Sau e bine si caldut la partid ?

      00
    • @dan Sunt membru PSD pentru ca Romania are nevoie in momentul de fata de politici de stanga. Reale masuri de stanga. Suntem prea in urma si exista o inegalitate majora. A da drumul unor politici veritabile de dreapta acum ar fi o greseala.
      Partidul desi are probleme si mai mari de imagine in ultimii doi ani este singurul care mai functioneaza. Vorbind serios, opozitia nici nu exista. Si ma tem ca la urmatoarele alegeri va sta si mai prost decat la ultimele alegeri – acele alegeri cu rezultate rusinoase. E mai usor sa schimbi un partid mare decat sa creezi unul nou. De aceea sunt inca in PSD. Partidul inseamna „vizibil” oamenii care il conduc. Si conducerea se mai schimba. Democratic. Legal.
      Dar ce este in spate e mult mai important – organizatii locale, strategie. Astea castiga alegerile. Nu postarile pe Facebook. Nici zambetele din reviste. Chestiune pe care PNL, USR si Romania 100 nu vor sa o inteleaga.

      00
    • @Dan,
      Andrei e membru PSD pentru ca isi doreste un loc caldut si bani multi pentru nimic, ca orice tanar (si nu numai) ce se inscrie intr-un partid.
      Deaceea sunt partidele adunarile prostilor din tara, ca stiu ca singura lor sansa sa obtina posturi si bani e sa pupe un partid in dos.
      Am vazut o gramada de oameni care s-au dus sa faca pe sclavii la partid ca sa le ofere si lor o casa, un salariu, o indemnizatie… ca stiau ca in mediul privat dincolo de palmas pe salariul minim nu sareau niciodata.

      00
    • @george spre surprinderea ta detin o afacere proprie si nu am nevoie de loc caldut. Dar uite ca unii am inteles ca de partide depinde directia in care merge tara. Si daca stai pe margine si doar te plangi aiurea ca aia din partide sunt hoti nu rezolvi nimic. Lasa plansul si implica-te in partid, in oricare. In care crezi tu. Daca nu crezi, incearca sa faci unul. Nu am resepct pentru cei care nu voteaza, nu se implica dar fluiera de pe margine a paguba.

      00
    • Deci tu esti din categoria afaceristi mici care se inscriu in partid sa prinda contracte mari de la buget…

      00
    • @george Exact. Iau contracte grase din bani publici. Fur statul. Dumneavoastra o sa continuati sa comentati de pe margine sau o sa intrati poate anul asta in alt partid si veti incerca sa ma opriti ? :)

      00
    • Auzi ma la el, afacerist da vrea masuri de stanga….nu autostrazi sa vina investitorii, alea is prostii de dreapta, din care se iau bani la buget, din care sa traiasca toata lumea bine.

      Andrei cumpara faina , paine, ulei,e tc si le vinde la cantine sociale, pe 10x pretu. Cantinele (primariile) platesc din fonduri europene toate astea…d’asta vrea micutu „masuri de stanga”.

      00
    • @sfatuitoru Sunteti in eroare, domnul meu. Constructia de autostrazi nu e nici de stanga nici de dreapta.

      00
    • Respect domnul Andrei pentru calmitatea de care dai dovada in cearta asta… 😂😂😂

      Eu sunt neutru… Dar Bot ma desgusta.
      Eu imi vad decservici in continuare si ma pis pe ceartalor 😂😂😂

      00
    • Andrei: cum te simti cand vezi ca ministrii psdisti sunt analfabeti si n-au habar de nimic, iar tu esti un mic postac care vorbeste cu „dl dragnea”, desi pari mai rasarit in alte scrisului cat de cat corect? Nu exista putina frustrare?

      00
    • @puskas Nu exista frustrare deloc. Si nu sunt postac. Pur si simplu am spus ce stiu si ce cred despre subiect. Cat despre apelativul „domn” in acelasi mod ma adresez tuturor. Asa este frumos din partea mea. Ce face persoana careia ma adresez nu tine de mine. Insa ofer respect pentru ca asa este normal si frumos intr-o societate.

      00
  13. o vecina a vorbit un print din Botswana si urmeaza sa primeasca un milion, in banii lor. Ea e mai credincioasa si vrea sa dea si la altele care au nevoie.

    00
  14. problema e ca publicul tinta a PSD-ului o sa ia astea de bune, parca il vad deja pe Ciuvica sau alt sclav de la TV cum explica cu patos ca toate protestele sunt o facatura sorosista, asta daca nu a facut-o deja

    00
  15. Pai…
    https://www.nytimes.com/interactive/2018/01/27/technology/social-media-bots.html

    Totusi, e buna stirea asta, ca asa si cei ce nu stiau afla.
    Eh, ca de acum inainte nu mai stii daca favoritii tai sunt boți sau ceilalti… ;)

    00
  16. Coltul dreapta sus. Click -> Report Video, mai departe va descurcati ca aveti mai mult de 2 clase.

    Mult mai eficient decat sa tipi suparat pe internet.

    P.S. Dupa aia poti sa tipi suprat pe internet ca nimeni nu te opreste.

    00
    • Sunt convins ca tu ai minim 3 clase, asa ca te rog sa ne sugerezi ce soi de motiv sa punem din lista aia de la Report Video. „Fake News” lipseste in cazul de fata.

      00
  17. Sigur, nu s-au gandit sa observe ca nu e Facebook pornit pe nici unul din ecrane. Poate le-a fost lene sa puna VPNuri, Facebook fiind interzis in China

    00
  18. Next o sa descopere PSD fermele de mining pline de placi grafice si asic, si o sa realizeze ca daca deschideau o ferma de mining in loc de o ferma de porci castigau mult mai multe milioane de euro decat subventiile de la stat pentru animale.
    E adevarat, o ferma de mining se face cu investitii, in timp ce ferma de porci nu necesita investitii, o furi de la stat si declari fictiv cate capete de animale vrei ca sa furi subventia.

    00
  19. Bai Andrei ala de la psd, de cand 3milioane de oameni reprezinta majoritatea romanilor ma? Sa nu mai spun ca 1 milion sunt decedati de teleorman…
    Voi majoritatea il sustineti pe dragnea pt ca sunteti la fel, mizerabili. Fiecare are o vaca de muls (ilegala sau la limita) pe care nu vrea sa o piarda.

    00
  20. Stimate domnule Adi, majoritatea e cea care voteaza. Restul pot fi si 100 de milioane, au facut alegerea sa fie egali cu zero. Asta e problema lor. Eu am militat mereu pentru prezenta la vot si sincer dau sfaturi serioase si celor din opozitie. Dar uite ca nu vor sa inteleaga ca sunt praf si la urmatoarele alegeri vor pierde si mai urat.
    Ultimele alegeri au fost corecte, nu mai dati vina pe furtul votului. Supravegherea in timp real de catre STS a facut imposibila fraudarea si il cel mai uitat sat din Roamania.
    Daca vreti sa nu mai „mulgem ilegal vaca” noi cei din PSD iesiti naiba la vot si votati USR, PNL, Noua Romanie sau ce va trece prin cap. Nu va mai plangeti aiurea, regulile jocului sunt aceleasi pentru toti.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube