Vești de la românii care fac succes vânzând pe Amazon

Să rămânem la curent cu ce mai fac viitorii milionari ai României.

Una mondială: după cursul susținut de Hudi și Claus, românii au înțeles că trebuie să lanseze aceleași produse. Mi se pare absolut genial. Nu te gândești la alt domeniu sau alt produs, nu nene, lansezi fix același produs!!!

 

Apoi, un puștan pasionat de jocuri pe calculator (cel puțin asta arată contul lui de fb) s-a decis să iasă din afacere, pentru că e prea multă bătaie de cap ca să devii milionar, mai bine stai cu părinții și te joci.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. Bo$$ fac ceva cu linkurile la imagini ca unele se deschid altele nu.Ce naiba, ce s-a stricat ca in urma cu ceva timp mergea totul bine.De abia acum 5 minute am aflat ca Lumi este singura de sarbatori si daca stiam mai din timp faceam si eu niste pregatiri.

    00
  2. PPC de 3 dolari? Ce plm vand astia?!

    00
  3. Vali, astia’s din categoria „patron de afacere”= bani multi = vila+SUV BMW+amanta?

    Adica cei care sunt convinsi ca merita mult, mult mai mult, ca patronii fac o groaza de bani pe splina lor si ca sunt extra-sub-platiti prin salarii?

    Sau sunt de partea cealalta – cea care considera concurenta [prin pret] pe acelasi produs [adica, intr-un final, dumping] o chestie extrem de benefica pentru societate?

    00
  4. Da’ ce e aia PPC si KWS?

    00
    • Pay-per-click si keywords

      00
    • Practic e unul si acelasi lucru doar ca tradus in Romana si Engleza

      PPC=pupic
      KWS = kwiss

      00
    • Are mai multe sensuri, depinde de context, deși ai putea spune că nici în context nu pricepi ce vrea să spună:

      >Pay-Per-Click (exact cum a scris @Vivi)
      >Pupic (exact cum a scris @Cristi)

      SAU ce cred eu

      >PPC = paritatea puterii de cumpărare (eng. PPP = purchasing power parity)

      00
  5. iti dai seama ca din peste 5 000 de oameni care le au calcat pragul cursurilor (cums e lauda ei) se gasesc 800 de oameni sa nu stie sa transpuna ce le zic aia acolo, si folosesc exemplele ca idei de produse :))))… era normal sa se intample asa.
    Plus ca unul din ei, nu stiu care, vinde echipament de inot, unde produsele se limiteaza la: papuci, costum, dopuri de urechi si casca de inot :))) – daca a apucat sa dea exemplul asta, va dati seama.
    Celalalt vinde presa manuala de usturoi :)))

    00
  6. Da’ totusi, e cineva care chiar a facut banii din asta? Nu meleoane, da’ ceva acolo un pic, cat un salariu decent.
    Si nu, nu shpicherii motivationali experti in biznis, ca aia fac bani pe spinarea fraierilor care ii asculta…

    00
  7. Da, se fac bani, dar nu cu investitii de $10k cum recomanda ei, cu un singur produs. Se testeaza mult mai mult, implicit mai multi bani. Undeva la 5-10 produse minim ca sa prinzi unu’ cat de cat bun, ca apoi sa mai testezi iar 5-10, si tot asa.

    00
  8. am facut ceva profit (2 oameni) cu un singur produs gen : https://www.amazon.co.uk/Instant-Pot-Electric-Accessories-Set/dp/B01LFG6MKO -> vezi Heat Resistant Mat, dar acu cativa ani buni, nu stiu cat de usor se mai face acuma.

    renuntasem ca era mult prea epuizant chiar si in 2. sincer, regret, puteam sa tragem tare 1-2-3 ani si cu putin noroc te puteai pensiona linistit. cea mai nasoala parte a fost gasirea unui furnizor din china, pana la urma a trebui sa apelam la o firma specializata in intermedieri.

    00
  9. Eu zic sa plătească si taxe pe castigurile realizate sau când le zici de taxe brusc nu mai castiga chiar atât ?

    00
    • pentru ca vrei livrare rapida si pentru ca vrei si garantie in cazul electronicelor, de exemplu. da, ai garantie si pe AE, dar una e sa trimiti la garantie in China si alta in tara.

      00
    • din china vine in 30-40 de zile, la amazon prime vine in 4-48 de ore, nu imi place sau nu e calitatea care o vreau il trimit inapoi, cand am lasat pachetul la curier imi intra banii in cont de la amazon, sa il trimit in china nu mai merita.

      00
    • @George, nenea vinde o husa de silicon. nu e electronica(nu e oala). comenteaza la obiect, please.
      @wd nu e ca si cum nu poti sta 3 saptamani fara ea. mai ales ca e mai ieftina. si by the way vine la acelasi oficiu postal ca si de la amazon/emag
      @Zoso ia uite pe business magazin: fac articole cu oala magica instant pot. deci sa inteleg ca asta e business? pai atunci sa bifam: instant pot instant pot

      00
  10. toti care termina cursurile se duc in sport si bucatarie si ceilalti care se documenteaza singuri tot in categoriile astea merg, nu doar romanii fac asta ci si celalalte natii, la fel si „profesorii” fiecare cu cifre umflate sa atraga „studenti”.
    multi se apuca si tot atat de multi abandoneaza pierzand sume frumusele cu care poate ar fi facut altceva dar e alegerea lor.
    capitolul promovare ii termina pe multi fiind un mancator nesatul de cash.

    00
  11. LOOOOOL…la noi „antreprenoru” a facut scoala vietii la xerox. Nimic nou. Mie a vrut sa imi copieze o afacere o cunostinta, cu intrebari subtile gen „merge?” Eu i-am zis sincer, ca nu mai merge si ma voi reprofila. El a inteles ca sigur merge. Acum cine se zbate ca pestele pe uscat?

    00
  12. Fostii hackeri de pe mIRC

    00
  13. Buna,

    Nu am scris niciodata la tine pe blog desi te urmaresc de ceva vreme. Sunt pe un grup de facebook unde este propaganda la cursuri de Amazon, mai exact amzhub al lui Bugeac. Era cat pe ce sa dau 3000 lei pentru sesiunea nr 4 din martie cand, cu ajutorului unui comentariu lasat la un articol de-al tau, am aflat atat de multe informatii…
    Omul pare a fi un fals total, in afara de cateva advertoriale ce par pe bune, are 2 produse pe Amazon, lansate in august 2017 (iar nu in 2016 cum se lauda), cu inregistrarea marcii in septembrie 2017, paginile de facebook si cu .com ale celor 2 produse sunt varza, in engleza exprimarea este eronata, greseli de dactilografiere inclusiv pe site-ul unde vrea sa vanda cursurile…Cele 2 produse nu au review-uri (unul deloc iar altul doar 49) deci de unde vanzarile de milioane de euro?
    I-am scris pe grupul de facebook un comentariu, evident nu l-a aprobat. E minciuna pe fata, adica…facebook, daca il raportez, crezi ca va face ceva? Are 10 000 de membrii deja, gaseste sigur cateva sute de fraieri la fiecare sesiune.

    Mai ales ca acum scrie ca sesiunea din martie 2018 va fi si ultima, ca alta nu va mai exista. Clar, ulterior vor aparea si altele „la cererea publicului’.
    Despre ceilalti 2 amazonieni le-am gasit si lor site-urile firmelor si datele financiare, nu vand de cat se lauda, peste milion, dar macar sunt pe la 250 000.
    Singurii oameni pe care i-am vazut ca vand de rup in Ro nu au cursuri. Cu datele financiare tot asa de pe http://www.mfinante.ro.
    Ce parere ai?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube