Șampanii de revelion: Moet Chandon în doze mici

Un update la articolul ăla din 2014, în care militam pentru mai multe șampanii de calitate și mai puține șampanii de 30 lei: au apărut șampanii la 0,33.

Serios.

Dacă sunteți 4 la masă și nu vreți să dați 200 lei pe o sticlă de un litru, varianta de 0,33 costă 120 lei Moet Chandon sau 122 lei Veuve Clicquot. Ceea ce nu e rău, mai ales dacă bei un singur pahar, la miezul nopții, și nu vrei să îți pui și în cap.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. „Cum sa fii cocalar”, ediția pentru toate buzunarele?

    00
  2. Dupa ce toata seara te ai spart cu beroase, vinoase si uiscane, moet de 120 de lei iti trebuie. Hahahaha

    00
    • Sau dupa ce nu ai consumat alcool toata seara pentru ca nu esti genul care sa bea, vrei totusi sa consumi un pahar de sampanie la miezul noptii ca sa nu o arzi gen party-pooper.

      00
    • Dupa un an in care nevasta te-a lasat o data la mare, ai 90 de secunde cu vecina cea mai interesanta

      00
    • Nu e ciudat ca toti cei care se exprima cu „ai consumat alcool” par asa niste oameni interesanti si plini de viata ei asa….
      Da-v-ar domnu fiice cu toleranta joasa la alcool!

      00
  3. Ciucaș & Moet … pour les connaisseurs

    00
    • n-ai inteles; dozele sunt ale lui, le-a pus acolo ca sa poa’ sa-si elibereze mainile cat a facut poza cu baby-sampania aia la 0.33

      00
    • susțin economia locală bând bere locală. nu fiți gay.

    • @zoso: Poti sa o sustii si consumand Zarea, in loc de Moet. Stiu, o sa zici ca e o diferenta intre vin spumant si sampanie :) Glumesc, fiecare e liber sa bea ce doreste si sa aleaga ce branduri doreste.

      00
  4. 122 lei pe 0.33 ? Si langa ciucas de 2 lei. :D

    00
  5. Decat o sampanie proasta, mai bine un Prosecco decent la acelasi pret (https://www.finestore.ro/gancia-prosecco-075l). Daca totusi vrei s-o arzi pe Moet, sfanta comanda online te salveaza de preturi astronomice, de exemplu aici – https://www.finestore.ro/moet-chandon-brut-75cl-12-vol.html

    PS: N-am nici o afiliere cu magazinul de alcool in afara de faptul ca mai comand de la ei si ii recomand.

    00
  6. NOU
    #18

    berea inainte, jameson dupa ?

    00
  7. Pana nu apare Moet-ul la PET de doi litri, tot degeaba.

    00
  8. Jidvei extra dry ~40 lei sticla… si nu iti trebuie mai mult.

    00
  9. Sticla de 0,33 a fost creata pentru a satisface nevoile anumitor segmente(minibar hotel,linii aeriene) dar este cea mai nefericita forma de imbuteliere a sampaniei,deteriorand calitatile gusto-olfactive+efervescenta.Magnum(1.5L) este cea mai buna,second-best

    00
    • NOU
      #23

      Completez și eu ce a zis Alin. Vinul și șampania (sau mai corect vinul spumant, în limba română) sunt niște „ființe”. Au naștere, creștere, maturitate, îmbătrânire și moarte. Iar un volum mai mare al buteliei va avea întotdeauna calități mai bune decât unul mai mic, datorită „anticorpilor” mai mulți din volum. Cu acumularea experienței, în timp poți ajunge să percepi diferențele între același an de recoltă să spunem, degustat după câțiva ani de la îmbuteliere însă în volume diferite.

      00
  10. Asta su inventat-o și ca o bagi lejer in buzunar când intri in club și după aia o pui pe masa like a boss …

    00
  11. Am luat anul trecut una din asta. Pentru doua persoane, cate un pahar de revelion, e tocmai buna. Dar am gasit-o sub 100 de lei.

    00
  12. Plm, la miezul noptii esti deja praf de la Ciucas si Jameson, din 0,33 aia daca mai dai si pe jos, o mai stropesti pe nevasta aia buna a lu amicu in timp ce-ti pui in gand new year’s resolution s-o futi, mai torni pe langa pahar, ramai la 00:01 fara sampanie de baut.
    Bine, ai putea sa faci un sacrificiu si s-o stropesti pe aia cu Ciucas, dar nu cred ca va aprecia la fel de tare.

    00
  13. Neaparat se toarna in pahar de plastic sau in cel mai bun caz in cupa de sampanie de unica folosinta, exista de alea am vazut la niste bogatani, ei si-au pus in cupa de sticla la restu le-a dat in plastic, zici ca-s adevarate, transparente tot ce trebuie.

    00
  14. La Metro este MOET&CHANDON Imperial 0.75l cu 149.99 lei in caz ca ai musafiri.

    00
  15. când mă gândesc că la 120lei îmi iau 1-3 sticle de vin adevărat, calitate primo, 750ml fiecare, ideea de a da aceiași sumă pe un pișvaser cocalaristic la modă mă face să …sober_vomit

    00
    • La un vin calitate primo ( ca sa te citez) nu este relevant pretul ( cam de la 50 RON in sus gasesti vinuri decente spre bune). Dar oricum ai fi mai castigat decat sa dai 120 lei pe pisatul cu titlu de MOET…

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube