Știrile zilei – 13 noiembrie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. ahahaha.omg la ce se asteptau oamenii? zuck e un om ca toti dintre noi, poate un pic mai nevoias, fiind jidan..
    la fel ca stirile de la noi, cine fura de la prosti? pai, altii mai destepti si un pic mai jidani, cine face puscarie? sigur nu aia cu banii si puterea.
    there’s only 1 conclusion son, get gud or get rekt.

    00
  2. si…de fapt scumpirile alea sunt in teorie in practica e si mai rau, pentru ca speculatorii au speculat, si politicienii au proliferat, deci get gud son.

    00
  3. Cine are chef de muncă luni dimineaţa la prima oră :)

    00
  4. „Polițist care răspunde cum trebuie”

    Tocmai ca nu prea a raspuns cum trebuie. Asta e problema la noi, vine ala sa-ti crape capul cu toportul, ai viata in pericol si incerci sa te aperi cu arma din dotare, ca altceva n-ai cu ce, ai mainile goale. Bine bine, da procedura? Cum care procedura? Trei focuri in aer, avertisment verbal, atentionare de cateva ori”stai cuminte, stai pe loc, scoate buletinul, mai, inceteaza cand iti zic” apoi trage doar in picior, apoi raport de ce ai tras cand puteai sa-i vorbesti frumos, sa-i tii un discurs motivational, sa-i faci o ora de educatie si alte cacaturi. Dupa care i se face raport si tre sa dea cu subsemnatul si sa justifice pana nu ii mai vine sa foloseasca arma. Asta daca nu are presiune de mai sus sa fie scos din functie. Cand ai putea de fapt sa-i imprastii creierii pe jos. Da, chestia asta poate deveni abuz, dar numarul cazurilor de abuz vor fi infinit mai mici (daca as putea zice asa) decat numarul de cazurilor care vor fi rezolvate. Pentru ca la nivelul nostru de educatie si bun simt, singurele alternative sunt forta, violenta si pedepse mari putem fi educati.

    00
    • Nu trebuie trase 3 focuri in aer, doar unul singur, se someaza de 3 ori: striga la el, baga cartus pe teava si trage un foc in aer. Si asta daca are timp, se face exceptie de la regula daca persoana inarmata e atacata prin surprindere. Totusi, procedura e stupida pentru ca trasul focului in aer si „in zona picioarelor” il transforma pe pulitai intr-un veritabil pericol public.
      Nu-s de acord cu”imprastiatul creierilor pe jos”, dar masura ar trebui utilizata mai des, astfel incat romanul prost si posesor de topor sa se c*ce pe el de frica inca de la somatie. Dobi ala isi inchipuia ca toporul lui are in lista de optionale si un scut anti-glont, altfel nu imi imaginez cum a atacat, el amenintat fiind cu o arma de foc.

      Apropo, stie cineva ce arme mai au pulitaii romani? L-a nimerit in picior cu un Carpati? Daca da, atunci asta e stire de senzatie.

      00
    • În cazul în care amenințarea este iminentă folosirea armamentului din dotare se face fără somație si foc de avertisment. Singura regula rămâne cea în care se trage pe cât posibil la picioare. Mulțumesc pentru atenție.. :-))

      00
  5. Cum de n-ai mai zis nimic de reforma saudita, aia de a inceput dupa caderea ISIS, reforma ce a ajuns pana in Liban?!

    00
  6. NOU
    #9

    Top 20 al companiilor care NU au platit contributiile dovedeste ca Guvernul este un MINCINOS

    00
  7. Sa repetam: Zuck, sustinator declarat al lui Hillary, a admis faptul ca „dubioasele” campanii pro-trump desfasurate pe facebook inseamna nimic relativ la intreaga publicitate desfasurata pe perioada campaniei electorale. Tot articolul se leaga de influenta Rusiei in alegeri. Ma asteptam ca fostii angajati FB sa se supere pe alte chestii, gen conturi false, fake news pastrate in retea ca aduc bani, etc.

    00
    • vrei să recunoască că nu contează de unde vin banii?

      00
    • Sa repetam, dar altfel: Zuck, proprietar al Facebook, sustine ca muia data de rusi americanilor folosind Facebook a fost foaaarte mica, afirmatie care incearca sa limiteze responsabilitatea Facebook? Unfuckingbelievable.

      00
  8. Bai ce chestie, doar S.A.-uri cu rădăcini de la stat pe lista rău platnicilor. Cine ar fi crezut…

    00
  9. Interviul cu Dr. Simona Tivadar e extraordinar.

    00
    • Dap. Dar degeaba. Lumea o sa citeasca si o sa inteleaga „big farma” si „cum adica sa ii dau mezel la copil si nu avocado”?

      00
    • …poate ca, tot repetand lucrurile astea, vor fi intelese de cat mai multa lume. Altfel, nivelul modest de cultura generala si snobismul, inconstienta si prostia sunt maxime!

      00
  10. Arctic silver

    00
  11. Salut! Știe careva cum renunți la abonamentul voyo.ro din portalul de digicare al RDS?

    00
  12. Bai frate.. deci numai companii de stat, si ei trag pe particulari?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.