Știrile zilei – 9 noiembrie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. De ce nu se duc peste cei 150k care nu plătesc? Ca și la TVA, știm că sunt unii care nu plătesc, știm care sunt, nu ne ducem peste ei, facem reguli noi pe care oricum le vor respecta numai cei care le respectau și înainte.

    00
    • Neplata contributiilor de catre angajator a fost transformata in 2015 in contraventie. Amenzile erau cel putin jenante ca suma, mai ales pentru firmele mici. Se pare ca va fi modificata legea/articolul si va redeveni infractiune. Daca se aplica legea…sigur vom vedea o corectie a acelui numar.

      00
    • Regupa lor este să nu achite.

      00
    • Bre, de ce mi-ai ciordit numele? :))

      00
  2. Nu sunt 150k angajatori si nici 2 milioane de angajati pentru ca domnii de la minister au numarat de mai multe ori acelasi angajator. Concret: Firma X nu plateste in noiembrie contributiile, apoi nici in decembrie, nici in ianuarie. Acea firma e numarata de 3 ori.
    Nu poti avea grad de colectare de 88% si 2 milioane de angajati cu contributiile neplatite.

    00
  3. De ce filmează românii când văd accidente? pentru niste like-uri pe facebook

    00
  4. Cele mai multe dintre cele 150 mii de firme sunt doar restantiere, platesc si achita in termenul legal, in 30 de zile. Dar situatia fotografiata la o anumita data, ii aduna si pe ei la neplatitori.
    Iar cele mai mari datorii la plata contributiilor, ca valoare, nu ca suma, se intalnesc la companiile nationale mari la care statul e actionar (CFR, Tarom) sau regii (miniere, municipale).

    00
  5. „Now, it must be said that technically the robo-car was not at fault. It was struck by a semi that was backing up, and really just grazed — none of the passengers was hurt.”

    Adica a fost zgariata de un camion care dadea cu spatele. Cu urmatorul update fie invata sa se mute din drum, fie sa dea niste claxoane de avertizare.

    00
  6. Ce e aia autostrada urbana?

    00
    • E ceva in gen ca aia de la tine de la tara, un fel de ulita numai ca ii mult mai mare are asfalt si de lunga ar trebui sa fie mai mare numai ca nu e.

      00
  7. Deci romanii filmeaza atunci cand vad victime ale accidentelor rutiere pentru ca nu stiu sa acorde primul ajutor? Ok, are sens.

    00
  8. Probabil cea care se plange ca e prea mult pt copil o compunere, 4 exercitii la matematica, o lectie la biologie si cateva cuvinte la lb Latina, si ca toate alea iau 3 ore, face parte din celalalt articol cu grupurile de mame…toti mananca acelasi rahat: ca nu are copilul timp liber=Facebook, jocuri stupide, televizor, YouTube. A, ca e plodul cretin si nu poate scrie o amarata de compunere intr-un timp decent ca nu are imaginatie fiindca de mic a stat cu ochii beliti intr-un ecran, e altceva. Ca nu a fost nimeni sa il ajute sa inteleaga mai bine matematica si nu e in stare nici sa spuna tabla inmultirii, iar e altceva. Cat despre memorat, probabil nici acolo nu isi mai bate nimeni capul sa faca o schema a lectiei ca sa fie mai rapid de invatat. In concluzie, lasa sa fie si mai prost decat e, barem sa nu mai aiba parintii de ce sa fie blamati ca nu il ajuta cu scoala, in momentul in care ramane corijent. Si nu as scrie asta daca procentul celor pt care timp liber=internet si zacut cu ochii la desene si alte, nu ar fi atat de mare. Pentru ca de obicei parintii alora care inventeaza rachete in timpul liber, nu comenteaza in legatura cu temele..stiu ei de ce. Cat de prost sa fii sa nu te gandesti ca plodul tau are inca 25 de colegi cel putin, iar profesorul ala nu poate sta sa aprofundeze lectia cu fiecare si nici copilul nu poate retine in 50 de minute ceva ce trebuie sa tina minte cel putin pana termina clasa respectiva..

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.