Tot ce e în neregulă cu reclama Kaufland cu mașini electrice

Sunt un fan Kaufland, altfel n-aș călca prin magazinele lor. Și când calc, nu mă uit în telefon, mă uit prin jur, prilej să văd reclama asta rulând pe monitoarele de la case.

Reclama este făcută și aprobată de oameni care fie nu conduc, fie nu știu să conducă, pentru că e o serie de probleme cu ea.

Pe rând.

Stăm pe banda a doua în timp ce avem mașină în spate. Câteva cadre mai încolo, filmăm mașinile în timp ce merg cu 100 pe autostradă. Plus, luminile stinse pe autostradă, pentru că codul rutier.

De ce naiba dau cu spatele? Hai să ne gândim un pic: dacă vin la Kaufland să fac cumpărături, cum încarc? Trec printre mașini și apoi calc pe spațiul verde ca să ajung la portbagaj? De ce sunt ăia acolo? Ei nu văd că o mașină dă cu spatele spre ei? E o reclamă la accidente auto?

Cadru total stupid: Glful se mișcă din parcare, în timp ce Nissanul ăla pleacă cu portbagajul deschis undeva.

Normal că Golful alb nu dă semnal când iese din parcare.

Băieții ăștia de ce țin luminile aprinse în timp ce stau pe loc în parcare și încarcă mașinile? Se încarcă mai ușor așa? Exact.

Să filmăm mașina în timp ce ea merge mai repede pe banda 1 decât noi pe banda doi. Pentru că logică.

Ah, era Giurgea, care își dispută rolul de “filmez numai aiurea pe autostradă” cu Buhnici. Ce educație auto, alea sunt pentru proști, mie trebuie să îmi iasă filmarea. Ar trebui un lanț de supermarketuri să facă o campanie de educație rutieră, dar nu îmi dau seama cine.

Normal că circulăm pe banda a doua când prima e liberă, n-ar avea farmec altfel.

Oraan era în roșu, galben, gri, alb, negru, gri închis. Mitrea de la Hotnews era în camuflaj și geacă albastră asortată la șapcă, iar gigelul de lângă el în treningul de stat prin casă și pantofi de lac, că doar știa că se filmează.

Nu știu cine le face montajul, dar sper să învețe.

Cât despre jurnaliștii auto, n-ai cum să îi înveți să circule civilizat, majoritatea nu fac deloc legătura dintre “bă, eu mă filmez conducând ca un idiot” și “bă, eu mă plâng de traficul mizerabil din România”.

Iar locurile de încărcat mașini electrice din Kaufland sunt constant ocupate de mașini normale, pentru că babalâcii angajați ca paznici n-au nici o treabă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. Tot Kaufland are o reclama cu „noul tu trăiește fresh” ilustrata cu o bucata de brânză mucegăita gen roquefort…

    00
    • aia o păstrez pentru data viitoare, că și aia e amuzantă.

    • Totuși au si una foarte haioasa: „alege de partea corecta a gardului” scrisa mare pe clădirea unde au sediul central, adică langa carrefour (fost billa) barbu vacarescu

      00
  2. Pai cum? Semnalizare? circulat pe banda 1? Frate, esti in romania, iar acestia sunt niste distinsi soferi de folcsvagan! Vrei sa-i inveti soferie?
    In alta ordine de idei, a se remarca la 2:05 mareata poarta de intrare in oras care a ucis un om in furtuna din 17 septembrie…

    00
  3. Așa analiză nu am mai citit din clasa a 7-a când copiam un comentariu pentru Moromeții.

    00
  4. Ah, si sa nu uitam ca au cele mai jegoase parcari. Nu se face curatenie decat o data pe an, iar sesizarile le faci degeaba, nu da nimeni 2 bani pe ele.

    00
  5. e drept ce spui dar problema poate fi rezolvata usor :)

    00
  6. Poza cu baietii/soferii/blogerii auto e mirifica.
    Tipul cu ochelari din centru poarta pufoaica gri, peste sacou (bej?), peste vesta neagra cu guler, peste tricou portocali – probabil pentru a se asorta cu pantofii si cu colegul in trening si papuci.

    00
    • Iubito, cum trebuia sa ma asortez sa iti plac?

      00
    • ce vestă bej? ăla are 3 culori pe el – negru, gri, galben (complementar cu oranjul-maroul pantofilor), negru complementar cu gri, wtf! omu e asortat ok, mai mult combinația gri-galben este chiar elitistă, o cunosc doar ăia care au făcut ceva pictură la clasele 1-4

      00
    • Le lipsea punga cu seminte alora din poza si era tabloul complet care arata ce jurnalisti auto avem.

      00
  7. Daca cineva te depășește pe banda întâi poate ar trebui sa-ți pui tu problema ce cauți pe banda a doua, lol

    00
  8. Cam multe pretentii pt o filmare de 100 de lei.

    00
  9. Baga masina cu spatele pentru ca nu vrea sa stea cablul atarnat pe langa toata lungimea masinii si sa i-l agate ala de langa el cand iese.

    00
  10. Reclama e Idioata fără doar și poate.. Sau poate doar puerila. Dar zău ca la e Golf luminile de zi cu led sunt aprinse tot timpul ca și la Golful normal. La e Golf însă luminile de zi sunt stilizate în forma literei e și sunt plasate cam în zona unde ar fi farurile de ceata la o mașină normala. Deci nu umblau cu farurile stinse pe autostrada un exagerați.. Se vad ledurile aprinse. In rest cu 50 de stații de încărcare dintre care 22 în București este vai de capul nostru la capitolul mobilitate și autonomie mașini electrice. Bravo celor de la Kaufland ca au investit în stații de încărcare dar thumbs down pt acest spot.

    00
    • statiile alea de incarcare tot de la un generator diesel pitit dupa boscheti isi trag curentul?

      00
    • led-urile alea sunt de la luminile de zi nu ? esti sigur ca daca folosesti luminile de zi farurile pe faza scurta nu mai sunt obligatorii ?

      00
  11. „Lexusul” ala pare Nissan X-Trail: https://imgur.com/a/g4x4b

    00
  12. si in timpul zilei la fel conduc oamenii ce au acele masini electrice in buc, de 2 ori am vazut cum un golf verde cu kaufland o lua prin pasajul victoria pe linia de tramvai, deci ei au redat doar realitatea.

    00
  13. Cadrul ala metalic cu Timisoara mai e in picioare? Parca tot pe un Golf cazuse, nu?

    00
  14. Hmmm.. aceste magazine au ocazia sa faca infrastructura pt electrice mai repede decat ne am astepta/

    00
    • oh, that is the dream… parcare de 1000 de locuri, toate cu statii de incarcare. bine, dupa aia vor trebui sa reamenajeze juma’ de magazin sub forma de centrala nucleara pentru a putea sustine consumul….

      00
  15. Mie imi place ca sub banner-ul cu „Aici va puteti incarca masina electrica” apare o dacie (supernova?)

    00
  16. NOU
    #25

    „Plus, luminile stinse pe autostradă, pentru că codul rutier.”
    Aveau DRL… au modificat recent legea
    15. La articolul 108 alineatul (1) litera a), punctul 7 se modifică și va avea următorul cuprins:
    7. nerespectarea obligației de a folosi luminile de întâlnire și pe timpul zilei ori a luminilor pentru circulația diurnă, pe autostrăzi, drumuri expres și pe drumuri naționale europene (E);”.

    https://lege5.ro/Gratuit/ge3dsnzwha2q/ordonanta-nr-14-2017-pentru-modificarea-si-completarea-ordonantei-de-urgenta-a-guvernului-nr-195-2002-privind-circulatia-pe-drumurile-publice

    00
    • Uite de-aia consider eu necesar ca la fiecare doi ani sa se dea un test auto scurt, pentru actualizari si reamintiri. Iar la fiecare sase ani un test complet.

      00
  17. vai ce soacre sunteti babaets!

    00
  18. Cacanarii nu au coșuri de mana; ca cică daca ai cos pe roți cumperi mai mult.

    00
  19. NOU
    #29

    Trebuia sa neaparat sa apara in reclama si celebrul panou ucigas din Timisoara?

    00
  20. Mie nu imi place deloc in kaufland si de cand au reclamele astea cu ”noul tu,futut in cur” nu mai calc deloc in el

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube