Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Sa vezi cum se muta productia de Dacii in Maroc si Fordul aiurea …

    00
  2. Asta e soluția la lipsa autostrăzilor… Mărim limita de viteza pe DN. Și ne-am spălat pe mâini…

    00
  3. Deci X2 e mai mic decât X1 dar se clasează intre X1 și X3? Cumva nu pare logic

    00
  4. Cum adica construite ilegal? Cine le-a dat autorizatia, de ce sunt trasi la raspundere doar oamenii nu si primaria.

    00
    • NOU
      #9

      Adică fără autorizație de construcție. Să nu-mi spui că și tu ești unul dintre deștepții care construiește ilegal o chestie după care dă vina pe primar că nu te-a avertizat că e ilegal ce faci.

      00
    • Pai si cum au putut sa le dea voie sa construiasca, nu cumva si-a tras primaria niste bani? Aia construiau de zor acolo iar primarul se uita la ei, e cam trasa de par chestia asta ca nu s-a sesizat nimeni.

      00
    • bai nea ryan, ce nu intelegi, au construit fara autorizatie, adica primaria nu le-a dat voie.
      cand nu ai autorizatie inseamna ca legal nu ai voie. stai in cap cand citesti?

      00
    • Pai vezi in primul rand cine sunt oamenii care locuiesc in zona respectiva si dupa aia mira-te cum au construit anapoda si fara autorizatii
      https://pressone.ro/pojarul-statului-in-focar-de-rujeola-copiii-sunt-dati-cu-rachie-si-imbracati-in-rosu/

      00
    • NOU
      #13

      Exact cum au construit ăia casele pe marginea râului și când a venit inundația urlau că primarul e de vină că nu le-a zis că nu au voie acolo. Pentru că, după mintea lor, obligația de a cunoaște legile revine primarului, nu cetățeanului. Las la o parte faptul că nu i-am dus bibilica să gândească ce fac când/dacă vine inundația.
      E ca și cum s-ar modifica Codul Rutier, tu încalci legea conform noului cod, dar când te amendează le zici: dar mie nu mi-a zis nimeni că nu am voie, deci altul e de vină.

      00
    • Mda, de ar fi asa simplu. Sunt foarte multe lucrari de amploare, infrastructura, hale, cladiri de birouri si alte constructii civile care pornesc si uneori avanseaza destul de mult fara a avea autorizatia de constructie iesita. Se face cu buna stiinta. Cand se sesizeaza cineva, se da o amenda, se da un telefon…

      In Comuna Berceni e un nene care construieste de peste cinci ani cate doua-trei case pe an si le si vinde fara a avea autorizatie de constructie. Da, oamenii au dat bani inainte de a avea toate actele in regula. Ulterior, cum-necum, se rezolva cu primarul, stie el cum face.
      In Bucuresti, prin zona de nord se lucreaza acum la doua cladiri de birouri si s-a ajuns la etapa de suprastrcutura fara a fi inca emisa autorizatia de constructie. O sa apara si aia la un moment dat.

      00
    • E oameni harnici iam vazut io. Au vandut lantzucele de la gat sa le construiasca la copii cashi. Primaru nu stie cei cu el daca trebuie oamenii e harnicii si ii muta conducta.

      00
    • „localnicii au fost rugați să dărâme locuințele, dar aceștia ar fi refuzat, motivând că au plătit impozit pentru gospodăriile lor”
      Cum platesti impozit pentru ceva ce nu exista legal?

      00
    • TVA pe materialele de construcții :D

    • o piranda la florarie catre mine: nu le las mai ieftin ca platim si noi impozite, tva, taxe.
      eu: pai imi dai bon?
      ea: nu!
      pai si atunci cum plm platesti taxe daca tu nu ai vanzari in acte?

      00
  5. offtopic, legat de limita de viteza, cacaturile alea montate in pasajul unii sunt radare sau doar le-a montat duamna pt fluidizarea traficului ?

    00
  6. Misto faza cu nenea ala de 36 de ani care plange ca nu poate sa traiasca bine doar din alocatiile copiilor. Asta in conditiile in care Predesti este la vreo 15 km de Craiova, unde ma indoiesc ca nu gaseste sa dea cu lopata/matura pe undeva.

    00
  7. Uite asa aflam si noi de ce pastrama de mistret nu se strica asa de repede.

    00
  8. Oricum pe unde se poate deja se circula cu 60 sau mai mult. Daca trece asta ar fi inca un motiv de furat bani din indicatoarele ce ar urma sa fie schimbate sau montate…UIte asa o sa vedeti iar 10 indicatoare cu limita 60 pe 20metri de drum…Mai bine ar muta strategia spre contruirea de autostrazi/drumuri express. Poate ca aia sunt satuli de cat au furat si mai si construiesc cativa km. Asta ca sa nu mai zic ca in spitale se moare din cauza infectiilor intraspitalicesti si noua ne pasa ca litmita de viteza e mai mica cu 10km/h.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.