Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. > Alertă: BNR vrea să limiteze iar creditul pentru popendulație. Expunerea băncilor a depășit pragul de semnal.

    Nimic despre IFN-uri… să vezi prăpăd în decembrie-ianuarie-februarie (dacă o s-or țină până atunci).

    Nicio diferență dintre România 2017 și America The Great. Aș zice că primul exemplu este mult mai îngrozitor decât filmele horror din cauză că are sfârșitul acela.

    00
  2. america isi are si ea vasluienii ei, nu vad ce legatura are cu „america the great”…

    in ce il priveste pe jim carrey, cand pana mea a fost amuzant? si mai ales de ca dracu toata lumea insista sa il numeasca actor? pe acelasi principiu si eu ma numesc scriitor, ca uite am scris un comentariupe zoso.ro.

    00
    • te mai suporti?

      00
    • Corect. Nu apari la iumor… nu existi.

      00
    • Cred ca n-ai citit, problema nu e ca are, ci cum arde legea
      Nu vad nimic lingușitor în “america the great” chiar e, mare de tot la capitolul asta

      00
    • marius, eu am exprimat o opinie. ai vreun argument sau pur si simplu nu mai suportai ca m-am luat de idolul umoristic al femtocefalilor?

      pentru ca atunci cand umorul pe care il produci (compus in mare parte din scalambaieli si urlete) in mod curent este ceva mai putin amuzant decat stela si arsinel intr-o zi proasta iar vacanta mare iti da clasa la orice ora tind sa cred iti eclipseaza orice altceva ai increca sa faci.

      ambitorule, titlu pus de vali era ironic. si da, america chiar e mare, din foarte multe puncte de veder. faptul ca o retardata a incercat sa isi arunce pruncul la wc nu schimba cu nimic chesta asta. si oricum, daca america e reprezentata de muierea aia, ce pana lu’ hector mai cauta vali sa-si petreaca vacanta acolo?

      00
    • Tu ai citit articolul ala? Ai vazut si alte filme decat Dumb and Dumber?

      00
    • frauda o face banca atunci cand iti cere comision de interogare sold, depunere cash in cont sau transferi in tara euro patati de capsuni

      cryptocurrency (bitcon, ethereum, etc) are potentialul de a inlocui sau elimina bancile clasice si asta deranjeaza

      00
    • @thebblack

      Initial am zis ca trollezi, acum m-am convins ca esti pe bune.
      Cum vad ca nu are nimeni bunavointa sa-ti explice, o sa o fac eu.

      Daca nu cunosti cel putin 85% din „opera” unui artist, e cam aiurea sa emiti judecati in legatura cu talentul sau lipsa de talent a respectivului. In general se vorbeste de „actorul” Jim Carrey, nu de”comediantul” Jim Carrey. E o diferenta, diferenta facuta de anumite filme :

      – The Truman Show[1998]
      – Man on the Moon[1999]
      – The Majestic[2001]
      – Eternal Sunshine of the Spotless Mind[2004]

      Ca idee, nici mie nu-mi plac comediile lui, dar nici nu poti spune ca nu e un actor bun.

      00
    • vlad, nu am vazut the majestic…. celelate 3 mi-au lasat aceasi impresie jalnica ca si dumb and dumber, pet detective, liar liar, the mask, bruce allmighty, dick and jane, cable guy si restul interminabilei liste de cataclisme cinematografice… asa ca da. iar vorba lui vali era „jim carrey nu mai e AMUZANT”…

      00
  3. La preturile de acum intreaga piata de crypto-monede are 10 miliarde de $. Cam cat o sessiune de QE facuta de FED sau BCE. Despre ce vorbim? Ne paste o noua criza financiara in sistemul bancar si noi vorbim de catastrofa collapsului Bitcoin?

    00
    • 113 miliarde, da

      00
    • Cam asa e, dar oricum cum s-ar fi gandit cineva vreodata ca Rotschild-ii si mafia bancara mondiala ar lasa finantele sa le scape din mana, fara sa le controleze ei.
      Au lasat un pic bitcoin-ul sa vada care e treaba, acum ii dau in cap. Cum l-au ridicat prin media, tot asa il pot duce si la fund.

      00
    • de asta e important ca cei care cumpara cryptomonede sa se documenteze temeining inainte.
      Daca ai facut asta si intelegi cat de cat matematica, criptologia si teoria jocurilor, imposibil sa nu vezi un viitor in blockchain.
      Ok, poate ca n-o sa fie bitcoin sau ethereum pentru ca deja apar anumite limite de procesare numerica insa in mod sigur blockchainul e aici sa ramana si categoric va fi folosit ca moneda de schimb dar si pentru contracte smart (gen taxa platita automat intre detinatorii unei masini X si detinatorii infrastructurii y, fara alte taxe si comisioane luate de o entitate central gen banca).

      00
    • citest o gramada de commenturi aici si n alta parti de la sustinatorii bitcoinului. majoritatea e formata din tineri, oameni destepti, programatori, tehnici s.a.m.d. „millenials”.Un singur lucru le lipseste insa. „Scoala vietii”. O sa invete insa. Doar ca pe calea aia grea. Multi isi arunca economiile intr un miraj creat de mass media care costa $0.05 acum cativa ani. Daca au cumparat atunci, sigur, au fost inspirati, acum isi merita milioanele. Dar daca ei cumpara acum., sunt multe lectii de invatat. Toate generatiile trec prin asta

      00
  4. Stirile in Romania sunt ca moda, cand apar si la noi deja sunt vechi afara

    00
  5. Suspect de multi pensionari in Teleorman. Oare e vreo schema prin care cineva sifoneaza bani? De la morti – ca in Japonia,, de ajunsese speranta de viata in unele prefecturi la peste 100 de ani – pana la vii scosi pe boli/ handicap sever ce cotizeaza. Hmmm, miroase a Dragnea!

    00
  6. „Sorry you didn’t go to college so you have to take the jobs you can get.”

    Bah, a inceput sezon nou la south park si am aflat asta de pe 4chan

    00
  7. Aia cu adrenalina parc e plagiata dupa compunerea unuia dintre copilasii care erau in grup? si trafic horror in BV? de unde venea ala, din Apuseni?

    00
  8. JPMorgan mai bine ar zice ce țepe a dat banca lor de au băgat o lume întreagă în criză, în loc să arunce în Bitcoin de ciudă că nu s-au băgat la timp în combinație. Și-ar fi dorit să provoace ei criza, dar au ratat ocazia asta.

    00
    • Da, ar trebui sa ascultam de jamie dimon. In ce ar zice el sa investim, imobiliare? huehue.
      Plm, cat era bailout-ul lor 12 miliarde pe an?
      Cum e aia: producatorii de margarina zic ca untul e cancerigen.

      Cat despre benzina/motorina. Astept lachetii cu „hur-dur, nu intelegeti voi mecanismul comertului cu petrol, cum e cu futures/long/short. NU ARE CUM SA SCADA INSTANT PRETUL LA POMPA” Na lachetilor, benzinarul creste pretul la stocul de azi pe asteptarea unui pret mai mare in viitor. Ca nu face meseria pentru a fi corect, face meseria pt a face bani.

      00
    • JPMorgan mai bine ar zice ce țepe a dat banca lor de au băgat o lume întreagă în criză

      Ești convins că de la ei a pornit totul?

      https://en.wikipedia.org/wiki/Lehman_Brothers

      00
    • J.P. Morgan a platit guvernului american 13 miliarde $ pentru a rolul lor in criza din 2008.

      00
  9. Scade numărul pensionarilor, iar al nepensionarilor și mai mult

    00
  10. „am fost la aventura parc brasov, era august si aglomeratie, unii au incercat sa se bage in fata” – am stat cu sufletul la gura tot reportajul, dar tot n-am inteles ce-a vrut totusi sa transmita autorul? ca daca e multa lume se face inghesuiala?

    00
    • geometru, geometru alpinist, expertii geometri… ca de geodezi nu a auzit nimeni. si oricum, tot cu geo incepe.

      si cu alte cuvinte s-au catarat acolo, au montat un receptor gps geodezic si au efectuat cateva masuratori diferentiale.

      cat despre aia 2 cm am dubii ca ar fi chiar 2 cm. pot fi mai multi sau pot fi mai putini sau pot fi invers, adica sa fi crescut. depinde destul de mult de constelatia de sateliti vizbila si de conditiile meteo.

      00
  11. Circulația în Brașov e horror că nu prea sunt semafoare să claxonezi ca boul și să le treci pe roșu.

  12. Make ‘murica great again…
    https://eu.cincinnati.com/

    FYI, de asta a pierdut Hillary, nu din cauza: rusilor, Comey, misoginii si ce mai zice ea in noua carte.

    00
  13. Bitcoin = bad!
    Blockchain = good!

    Zice JPMorgan: https://www.goquorum.com/

    00
  14. Doar n-ar zice un bancher clasic ca bitcoin e ceva ok… asta asa ca idee. Singura cale cum ar putea Bitcoin sa scada e ca mondial statele sa-l declare total ilegal si sa nu ai cum sa-i schimbi nicaieri, altfel chiar nu are cum sa scada, cu cat se foloseste mai des in tranzactii cu atat o sa creasca si mai mult, ca nu se pot creea altii si atunci e nevoie sa se sparga in fractiuni, cat mai multe fractiuni, iar asta se poate face doar se valorizeaza extrem de tare. E foarte posibil ca in cativa ani, sa ajunga la sume de 50k – 100k per bitcoin, nu-i nimic exclus atat timp cat se tranzactioneaza masiv cu el.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube