Pentru vindecarea depresiei, recomand emisiunile serioase de pe la prânz

Serios.

La ProTV, pe la 10-12 e o emisiune cu aia murită speranță, Alina ceva, cântăreață, și unul din asistenții Andreei Marin de la Surprize Surprize. Întreaga emisiune e cu vedete de mâna a patra și a opta, care fac lucruri. Familia lu’ ăla de la Talisman iese din casă împreună! Material filmat cu asta! Nevasta lui face chestii! Are doi copii! Tare de tot! Nu contează că n-a mai scos nimic de 10 ani, să chemăm presa să spunem chestii pe gură. Alt material. Se mărită cineva, sfaturi de la vedete de mâna a patra pentru o nuntă reușită! Bestial de aeriene!

La Digi Sport, 4-5 oameni în studio analizează următoarea fază dată în buclă: mingea iese în out, un jucător care voia să repună mingea în loc aleargă după ea, dar ea ajunge la un rahat de antrenor, care în loc să i-o dea, o ascunde pe la spate, jucătorul dă să pună mâna pe minge, prostul ăla o scapă și începe să urle la arbitru că jucătorul l-a lovit. De pe banca tehnică sar unii în ajutorul antrenorului. Se redă faza în buclă de vreo 10 ori dintr-un unghi, apoi de 10 ori din altul. L-am recunoscut pe Porumboiu printre cei din studio. Cred. Vorbesc toți pe rând. Trece timpul și termin treaba, mă ridic să plec. Au trecut la altă fază: un jucător l-a înpins pe altul pe piept și apoi l-a atins pe gât și ăla atins urlă ca din gură de șarpe că l-a atins.

Eh, gândiți-vă și la oamenii ăștia. Treaba unora e să umble niște ore de emisie cu ceva și să caute niște unii destul de disperați să vrea să apară la televizor la o oră la care te uiți la televizor dacă ești pensionar sau din întâmplare. Nimeni nu deschide televizorul la ora 12 ca să vadă analizele sportive de la ora aia.

 

 

moon-3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

29 comentarii

  1. „Inpins”.

    Still mornin’

    00
  2. NOU
    #2

    de fac tre sa umple nu sa umple ursu..

    00
  3. Sttai calm o rezolva usereú prin referendum

    00
  4. si cand te gandesti ca la inceput a fost asa: https://www.youtube.com/watch?v=Tec4Rbhmb08
    :))

    00
  5. In concluzie: ai prea mult timp liber!

    00
  6. Poate sunt in reluare emisiunile alea.

    00
  7. Ma mir ca nu ai mentionat tu, ca are Morodan propria emisiune la Antena 1. La cat de mult o iubesti tu si la cat de „delicioasa” e cu glumele ei de cacat si cat e de telegenica (not).
    Eu ador emisiunile cu nunti, nu stiam cine e Morodan, dar… nu am rezistat sa ma uit prea mult, din cauza ei.

    In rest, ma mai uit la „Mama mea gateste mai bine”. Chiar imi place emisiunea. E printre putinele, care au un format curat, fara cocalarisme si regii tampite. Bine, asta datorita lui Horia Varlan. Chiar are carisma, omul. Imi place ca nu s-a vandut pentru Masterchef sau alte emisiuni. A preferat sa ramana el insusi, chiar daca e o emisiune mai mica.

    00
  8. Content is King!

    00
  9. Sa-i puna si la orele de maxima audienta, ca poate cumva o sa dea faliment porcaria asta numita televiziune de calitate

    00
  10. multumim pentru acest articol

    00
  11. La partea cu PRO TV nu te contrazic dar la cea cu Digi Sport e altceva. Acolo sigur a fost o reluare de la o emisiune ce a fost cu o zi inainte si da trebe umplut acel spatiu cu ceva daca nu ai ce transmite in direct dar ce ai vrea sa fie ecranul negru?

    Asta a fost cea mai SERIOASA postare pe care am citito astazi LA PRANZ.

    00
  12. Preferata mea, de departe, este Cooperativa Agricola de Fotbal, pe TVR HD.

    00
  13. aseara la meci in studio pe langa „pandi” a fost cornel dinu.

    00
  14. Daca ar umple timpul cu Singur Acasa si Veronica iar n-ar fi bine. Cineva desfunda fose la ora 12, cineva trebuie sa ocupe si fereastra aia de timp la TV, imbatranesti din ultimele luni si esti tot mai antipatic. Nici macar nu ti-o zic cu rea vointa, n-am mai citit despre ceva ce tolerezi de vreme buna, fashion-ul e de cacact pentru ca nu te mai intereseaza, muzica e mizerie dar nu e oricum ce asculti, filmele-s toate aurashi pentru ca productia nu mai e ca pe vremea ta, etc. Ce-i baiu Vali?

    00
  15. Ala de a fost asistentu lu Andrea Marin e din ala cu daci, ortodoxie cuantica, neam sfant, strainii ce ne vor glia. Un om minunat.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube