Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. vezi ca ai bagat acelasi video la:
    – cum esti prost pe autostrada
    – soferii de bmw sunt speciali

    • „prost pe autostrada”

      Buna ziua. Sunt din Caracal. Sa stiti ca aici nimeni nu are bemveu ca sa evitam dubla taxare.

      PS Nici eu nu sunt bemvist.

      00
  2. ZF este acel ziar respectabil in care exista 2 tipuri de articole: cele in care se arata cat de prost administrator e statul si cele in care se arata ca trebuie trimisi bani mai multi la stat (taxe de solidaritate, ajutoare, salarii minime etc). Asta e ticalosie sau tehnica de marketing .

    00
    • depinde cine comanda articolul

      00
    • Contradictia e doar aparenta

      ZF zice asa: 1 Statul nu are bani

      2 De ce nu are? Pentru ca nu stie sa stranga. Daca nu stie sa stranga inseamna ca e prost

      3 Statul are nevoie de bani. ZF ii arata cum si de unde sa ii stranga

      flawless

      00
    • Totusi in comentariul tau cuvantul cheie e ADMINISTRATOR. Si daca imi zici am venit cu un comentariu pe langa, iti dau 100% dreptate

      00
  3. In pm… in Germania BMW-ul vine si cu semnalizare?

    00
  4. „Noi vrem să angajăm un inginer agronom, cu 5.000 euro net pe lună, cu Toyota Hilux maşină de serviciu, laptop, mobil.”

    Dacian Cioloș este inginer agronom. Așa de comparație, ce mobil, laptop, mașină de serviciu și salariu de premier avea?

    Tot din acel articol: După mai bine de 10 ani de lucru în IT, un cuplu, prieteni de familie, el, ea şi copilul au decis să părăsească Bucureştiul pentru a se muta într-un oraş

    Observ, că mulți lasă IT-ul după o anumită vârstă. De ce?

    00
    • simt ei ceva :D

    • NOU
      #10

      Se numeste burning. Overtime platit – ore de munca suplimentare. Cum nu e la stat, chiar se munceste in acele ore. Material esti bine, dar oboseala se aduna, in IT e creatie, nu invarti un surub sau duci niste foi de la etajul 3 la etajul 5. Am patit sa ies dintr-o primavara si sa ma trezesc intr-o toamna (m-am prins ca aveam bani si concediu dar nu aveam ce sa fac cu ele). E trist, munca la program creeaza dependenta si cateodata nu ai satisfactia lucrului implinit (in echipe foarte mari vezi foarte greu impactul muncii tale).

      00
    • A sysadmin goes to the doctor complaining of an upset stomach. The doctor tells him „mine works just fine”

      00
    • NOU
      #12

      IT-ul merge cat esti tanar, entuziasmat de „inca” futurista ideletnicire care pare cool, oameni tineri cool, spirit corporatist mai liberal cool. dupa o vreme insa te instrainezi de viata reala si chiar ai sentimentul de rotita stearsa in sistem. cu rolul ei acolo semnificativ in context, insa fara posibilitatea de a iesi. ai delimitat spatiul de manevra si ai lanturile la picior masurate exact. asa ca uneori oamenii mai simt nevoia sa ia o gura de aer, sa exploreze lucruri si viata efectiv, nu sa traiasca dupa tiparele trasate de altii. iar dupa cativa ani in IT, mai ales ca si familie, iti permiti un trai relativ linistit, probabil ai reusit sa ocolesti sistemul de rate si incepi sa-ti pui ideile in aplicare. sau nu. unii o duc asa pana la capatc – nu au curaj sau idei sa iasa din schema, altii ies cu initiativa iar unii chiar sunt pasionati si o fac din placere toata viata. cam asa vad eu lucrurile. zis de fost, fost „It’ist” care concepea pagini web la finalul anilor ’90…

      00
    • Ai sentimentul de rotita in sistem daca ramai o rotita in sistem. In cazul in care ai ocazia sa influentezi directia, sentimentul ala dispare.

      00
    • Pentru ca lucrurile evolueaza prea repede si dupa o anumita varsta nu mai poti sa tii pasul. De exemplu pentru Javascript apare un nou framework la fiecare 6 luni. Nici nu apuci sa faci planificare si sa pui bazele proiectului ca deja lucrezi cu tehnologie „invechita”.

      00
    • NOU
      #15

      Doar mie mi se pare articolul ăla complete bullshit? Au plecat din IT, s-au dus undeva, fac agricultură, au bani grămadă, au păreri despre orice, soluții pentru nimic. Cum îi chemă, ce firmă, ce zonă, ce produc? Interviu cu un prieten imaginar?
      Oferim salarii enorme, mașini, chestii și nu găsim pe nimeni… Got news: la banii ăștia angajezi din Franța!
      Și Ivan Ivanovici a primit premiu o Volgă. Doar că nu era Volgă, era bicicletă, și nu a primit ci i s-a furat…

      00
  5. pentru ca ajungi sa ai creierul pilaf dupa ce zi de zi te lupti cu morile de vant si te si saturi sa umpli conturile altuia tu ramanand doar cu firmiturile.
    Multi abea cand apuca sa aiba copil reusesc sa ridice ochii din tastatura si isi dau seama ca mai exista si altceva pe pamantul asta in afara de IT care le mananca tot timpul.

    00
    • Cumva offtopic, dar nu: cladirile de zece etaje ale firmelor mari de IT arata ca niste cazemate, mobilier negru, mocheta gri inchis, aproape neagra si asta, pereti albi, nicio floare, niciun tablou.Totul asexuat si septic. Parca e decor de roman/ film distopic. Intelegeti ca nu pledez pentru o ‘padure’ de cactusi cu animale de plus, o remorca de poze de familie, inele-cercei-beteala si alte asemenea, dar mediul excesiv de auster, asexuat si depersonalizat te marcheaza… IT-isti intr-un fel autisti?

      00
  6. Bun advertorialul ăla la Toyota Hilux.

    00
  7. „înainte, dacă nu știai să conduci, îți luai BMW, acum îți iei electrică sau hibrid.”… sau cutie automata.

    00
  8. Mare cancer sunt autorităţile astea de management prin intermediul cărora se fac rambursările din fonduri UE> Accesezi si tu niste fonduri, pentru o afacere… investesti niste bani, pentru multi dintre noi, acele investitii nu sunt mici. Si, cand trebuie sa iti faca decontarile, desteptii astia de la autoritatile de management gasesc tot felul de chichite de-ti intarzie platile sau, uneori, ti le si refuza. Nu zic ca uneori nu ar fi si vina aplicantilor, dar incompetentii aia au bagat multe firme in faliment pe metoda asta. Si nu zic ca din rea vointa ci, pur si simplu, nu stiu, nu au chef, sunt incapabili sa faca ceea ce trebuie sa faca.

    00
  9. „7 din 10 romani nu isi permit sa mearga in vacante.” Ce inseamna asta ca nu isi permit? Sunt o gramada care merg in concediu cu bani imprumutati. Sunt o si mai mare gramada ce merg in concediu cu ultimii bani pe care ii au. Se considera ca astia „isi permit” sa mearga in concediu?
    De permis sa mearga in concediu isi permit, probabil, 2 romani din 10. Si poate ca unul din aia 2 nici macar nu merge, pentru ca are alte prioritati.

    00
    • e aiurea cum e pusa problema. In Romania nu exista cultura de vacanta, faptul ca soarele si aerosolii fac bine la sanatate, calatoritul si vizitatul altor zone geografice decat cele de bastina ajuta in dezvoltarea personala si a copiilor etc.

      O sa mi-o iau rau dar daca ar mai lăsa din tigari si bauturica un pic, tot ar avea macar bani de tren sa vizitezi ceva sau poate chiar de niste mare de bulgari.

      Toata lumea se uita la preturile din sezon, in timpul sezonului. Noi personal cred ca de mai mult de 5 ani ne fixam vacanta de vara prin februarie la niste preturi ultra mici si fara sa fie nevoei sa dam toti banii o data.

      Also, stiati ca la <50E va puteti duce in Viena cu trenul?

      E de vrut nu e de permis buget.

      00
  10. Suna tentant jobul ala, pacat ca masina nu e automata.

    00
  11. NOU
    #26

    Noi nu avem șosele pe lung cât au aia pe lat, dar tot nu le ajunge :)

    00
  12. @zoso – „dudegadgets” :D
    „It’s not a purse, it’s European!”

    00
  13. 7 din 10 români nu își permit un concediu amărât..realizați ce trist este?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.