Economia știrilor sportive la radio

Ascult EuropaFm și DigiFM, pentru că se aud mai bine pe rado decât posturile locale și ambele posturi radio au știri sportive, uneori doar o știre pasageră în grupajul de știri, alteori un calup de 2-3 știri, separate de calupul de știri generale.

Eh, știrile astea sunt în proporție de 80% știri din fotbal. FCSB a avut un meci amical. Nimeni a fost cumpărat sau vândut de la o echipă de care n-a auzit nici mama fotbalistului la o echipă de Liga 1 și e ținut pe bancă de 3 meciuri.

Porcării din astea. Rar Halep sau handbal.

Mă gândesc că poate n-a observat nimeni de la radiourile astea că publicul lor nu e interesat de fotbal, mai ales de ăla intern. Se vede asta din toate statisticile planetei. Fotbalul e interesant pe Zu, pe Kiss și pe Antena Satelor, unde sunt consumatorii de semințe și de bere la PET.

 

Altfel, uitați-vă la tipul ăsta cum prezintă știrile. Zici că are urticarie și hemoroizi în același timp.

grimasa

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. Alea nu sunt stiri sportive ci cancanuri cu fotbalisti. Dar asta vrea publicul nu?

    00
    • Cele mai naspa stiri „sportive” sunt de departe alea de la ProTV. Fiecare titlu trebuie sa fie un joc de cuvinte cacacios si neaparat despre fotbal. Joaca Craiova cu Milan? Titlul se scrie practic singur: „Dumnezeu cu Mila…n”. A castigat Contra, zis Gurita, ceva meci? Simplu: „Le-au dat-o prin Gurita”. Ambele sunt titluri reale, vazute de mine pe ProTV. Si dupa ce s-a terminat cu cancanurile fotbalistice, incep adevaratele stiri sportive: ce filmulete semi-amuzante au mai aparut pe youtube si au vaga legatura cu sportul (din ciclul „n-o sa-ti vina sa crezi ce poate face catelul surfer din Miami”) si, cireasa de pe tort, „sedinta foto incendiara cu ceva pitzi-fotomodela care a avut sau are vaga legatura cu ceva fotbalist semi-cunoscut”. In timpul asta pot sa fie 20 de campionate mondiale la alte sporturi (la unele poate Romania sa aiba si sanse la medalii), Jocurile Olimpice si sa joace si Halep ceva semifinala, ca pe ProTV nu-i intereseaza, mai important e ce culoare au ultimii adidasi ai lui Romario Benzar. A, daca ajunge cumva Halep in finala, suntem cei mai mari fani: stiri pe larg cu CTP invitat la Esca etc. Dar asta doar daca transmite ProTV-ul sau Sport.ro meciul.

      00
  2. Pe RCS RDS nu se vede site-ul. Scriu de pe 4G Vodafone. Mda…

    00
    • RCS am si pe laptop si pe date , sa nu fi pus tu zoso. ro la acord parental

      00
    • Andrei, bună gluma. Poate contează din ce parte a tarii acceseaza fiecare. Călărași, in cazul meu. Am încercat și din browsere diferite și de pe telefon. Dacă sunt conectat pe RCS RDS… zoso nu merge.

      00
    • de rezolvat il rezolva ? (ip-ul)

      daca nu, vezi ce servere dns ai, eventual schimba pe cele gugal.

      daca da, baga un tracert si vezi unde te blochezi.

      00
    • @Motanes Și eu am avut problema asta câteva săptămâni; nu mergea nici pe laptop (Mozilla, Win7, RCS-RDS), nici pe mobil (Edge, WinPhone, Digi mobil). S-a rezolvat fără să fac nimic. Nu cred că are importanță județul.

      00
    • cred ca e facebook share, deci da, muie tzukaberg

      00
  3. E un tip f ok, vorbesti in necunostinta de cauza.

    00
    • îți mulțumesc!

      faptul că acum știu că e un tip f. ok, își sărută copiii înainte de culcare, își respectă cuvântul dat și nu’și înșeală nevasta mă face să trec mai ușor peste modul jenant în care prezintă știrile!

      00
  4. aveti voi raca ca fcsb joaca cu athletic bilbao in finala champions lig si nu o da la radio pe gigiFM

    00
  5. Am nimerit intr-un weekend dupa Roland Garros pe Radio Romania Actualitati, la o emisiune sportiva, unde invitat era… Nicolae Manolescu. Acel Nicolae Manolescu – scriitor, critic literar, presedinte al Uniunii Scriitorilor, parca academician, ex. politician etc. Omul isi dadea parerea despre Halep, Ostapenko si Federer, apoi a trecut la fotbal si cred ca ar fi ajuns si la curlingsi popice daca era sezon. Jale.

    00
  6. Se vede asta din toate statisticile planetei….

    Asa e bah. Pe toata planeta lumea e neinteresata de fotbal.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.