Groaznică acțiune a Poliției Române! Au speriat tot litoralul!

Glumesc. În două zile de acțiune, cu elicopter și motocicliști, au prins exact 11 de șoferi care opriseră ilegal pe banda de urgență pe autostradă. 11 în două zile pe 202 kilometri. Au produs un video, au dat un comunicat, până joi dorm liniștiți la birou, că și-au făcut treaba.

Ce spui tu ăla din spate? Că niște camere video legate la un centru de comandă și rupt amenzi pe bandă rulantă ar fi mai bune? Păi cine să le facă, bos, dacă nu l-ati apreciat nici pe Sebi Ghiță, nici pe Urdăreanu UTI? Și din ce bani să se plătească? Ce, să ia un credit și să îl achite din amenzi?! Păi nu, că amenzile se duc la stat direct, nu la Poliție, trebuie legi schimbate, contabili angajați, mult de muncă. Nu mai bine o acțiune din asta impotentă și un comunicat sec?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. Numa’ am cautat „traffic light cameras” si m-am enervat…

    00
  2. Vine în felul următor, oprești de flori de măr pe banda de urgență, primești avertisment în funcție și de timpul alocat, primești amendă DOAR ÎN ANUMITE CIRCUMSTANȚE, eu am dat în judecată și am câștigat acest abuz al poliției rutiere, venise un derbedeu să mă ia la rost „de ce ați oprit ?” „cum de ce ? E bandă de urgență ? DA ! Am o urgență acum ? DA ! Atunci hai să ne vedem fiecare de treburile noastre nu de ale celuilalt !” A că nu că câr că mâr, proces verbal, n-am semnat nimic, am fost cu derbedeul în instanță și l-am făcut muci, am mai pierdut si timpul pentru un rahat.

    00
    • NOU
      #3

      bai, voi vedeti ce scrie idiotul asta aici?

      00
    • stai că tocmai voiam să întreb ce urgență are.

    • Citez „hai să ne vedem fiecare de treburile noastre nu de ale celuilalt !”Deci nu ne interesează pe noi ce treburi avea el.

      00
    • Cum adică, pisu boss

      00
    • Actiunea e buna ca ii mai sperie pe aia care opresc aiurea, dar cum poate demonstra politistul ca nu a avut o urgenta? Ala poate sa zica ca a avut orice care nu poate fi verificat, de la un acces de stranuturi sau un carcel la picior care ii punea in pericol capacitatea de a conduce. Prost sa fi sa recunosti ca ai oprit de florile marului pe banda de urgenta.

      Eu am oprit o singura data pe banda de urgenta ca vomita copilul si imi era sa nu se inece. E adevarat ca dupa am oprit in urmatoarea benzinarie sa il schimb de hainele ude si nu am stat pe banda de urgente mai mult decat era necesar.

      00
    • Dupa modul de scriere iti pot spune ca sunt sanse de 69,314zda sa fie mircea badea. cu m si b. ‘mircea badea’ nu mai e demult substantiv, e adjectiv din campul lexical al cuvantului ‘cretin’.

      00
    • I se sculase și el știa de data trecută (acum 1 an jumate) că minunea nu ține mai mult de 2 min… asta e ditamai urgența.

      00
    • NOU
      #10

      In Germania daca opresti pe banda de urgență ca ai o problemă, prima oară suni la poliție si apoi pentru ajutor cu mașina. Doar zic.

      00
  3. nu va puneti cu politia romana cand este enervata daca moare un coleg . aplica 3 zile reguli si regulamente la sange .

    00
  4. bai, am citit de doua ori. deci asta era problema ca stationeaza 5 masini in 2 zile pe banda de urgenta. Pffaa, nu m as fi gandit. De troacele ce alearga cu 150 la ora scaparam, de eroii agresivi nu punem in discutie, de retarzii ce merg cu 80 pe banda 2 ce sa mai zicem, de maxi taxiurile gioarse, fara itp cu calatori in picioare?? Nimic? ah, ok.

    00
    • Cei mai nenorociti sezonul asta mi s-au parut aia care depasesc pe prima banda coloana de pe banda a doua. Inconstienti care acelereaza in cateva sute de metrii, forteaza intrarea si imediat pun frana. Au fost vreo 10-15 de la Constanta la Bucuresti, Duminica trecuta.
      Pe tot drumul nu am vazut o singura masina de politie (in afara de una de mobilier la taxa de la Fetesti).

      00
    • Daca dorm toti pe banda a 2 a in plm.

      00
    • @Z, am impresia ca o parte dintre respectivii cocalari ti-au citit comentariul.

      00
    • @Dan
      Da, e plin de Titi Aur- zmei ai soselor. Fac manevre la 100+ ca si cum ai fi la 30; cei din spate ii lasa ca au minte iar meltenii se gandesc ca mama ce iscusiti sunt.
      Si mie imi place viteza si adrenalina dar atunci cand permite soseaua – cand e plina esti de rahat, indiferent cine esti si ce vehicul ai.

      00
  5. Motor fiert – un senzor futu’. Lasat sa se raceasca. Triunghi si avarii puse. Copil cu şuşu necesar (dupa vreo 40 min) asa ca usor la portiera. Venit Politia ca amenda, ca bau-bau. Pus Politia sa impinga masina 11km pana la parcare. N-au vrut. Nu dadea bine la actiunea televizata (am trecut dupa aia si era plin de reporteri).

    00
  6. Va căcați prea mult pe voi cu condusul asta, prea mult frate. 150 kmph e un căcat. 150 in bord sunt 145 reali, daca diferenta asta de 15 kmph vă sperie sunteti, încă odată, niște căcăcioși speriați. E totusi autostrada nu străduță din fata blocului, chiar așa greu o fi să mergi drept ?

    00
  7. Ciudata camera mai au astia pe elicopter. Zici ca-i un film de la revolutie.

    00
  8. „Că niște camere video legate la un centru de comandă și rupt amenzi pe bandă rulantă ar fi mai bune”

    Din pacate in romania nu au voie.

    00
  9. Legenda spune ca politistii care au participat la aceasta actiune joaca si acum solitaire la sectie.

    00
  10. Ca si constantean care prin prisma serviciului are de facut drumuri prin imprejurimile orasului vreau sa zic ca anul asta e cel mai rau ever, desi sunt mai putini turisti ca anul trecut circulatia e Jale. cu J. In special duminica dupa amiaza cand se descarca Mamaia spre A4 toata zona e o imensa parcare, 20 km in 4 ore iar vajncii militieni fac tot posibilul sa isi merite alintul de „capete de creta”: nu e nici unul pe o raza de 30km, parca s-au bagat in pamant la racoare. Anul trecut au avut o tentativa, mare mare mirare reusita de a misca putin lucururile dar anul asta ordinul de a sabota litoralul romanesc se executa nu se discuta. E vorba de infama intersectie de la Lumina, singura ramasa in T , restul toate sunt giratorii, asta e ramasa din intamplare. Anul trecut (pe la finalul sezonului totusi ca le trebuie mai mult timp sa gandeasca) un militian istet a pus niste jaloane pe E87 in zona intersctiei astfle incat drumul se ingusta la o banda ptr cei care veneau dinsptre TL mult mult mai putini ca numar decat cei dinspre Mamaia care astfel ieseau direct in banda 2 fara sa mai opresca la STOP…se misca coloana ca un vierme in untura dar cel putin se misca, acum se sta pe loc si cand zic se sta chiar se sta pe o distanta de 20 km …teldrum care trebuia sa faca un drum ocolitor a dat teapa, a luat banii si a lasat offroad in loc, banii de la ue s-au pierdut, nimic nou romanisme infecte. Poza ptr militienii care poate citesc pe aici, sa stie ce sa faca : https://imgur.com/t3yHjMh.jpg iar ca localnic va incurajez sa NU veniti pe aici cheltuitti-va in alte parte lirele.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.