Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. Femeia nu are drepturi, nu stii asta? Iti spun eu, care am mama in chirie cu fratele meu de 11 ani. Batuta, certuri si alte minuni. Politia… hmm, il duce la nebuni ca e baut si asta e tot. A doua zi prezent acasa si din nou, aceeasi poveste. Stii care e faza interesanta? Nimeni nu poate face nimic, casa e pe numele lui. Casa facuta de mama, cu banii ei si cateva banci scoase, unele sunt active si azi, se platesc ca asa e corect. Statul roman, cine trebuie sa se ocupe de asa ceva nu fac nimic, dar nimic

    00
  2. Aia cu Basescu e scoasa din context. Eu oricum il consider o mizerie pe Basescu( sa ne intelegem), dar a zis ca regreta ca nu a vorbit si de drepturile omului in timp ce intarea institutile statului. Titlul articolului este ciuntit: „Întărirea instituțiilor statului este greșeala mandatului meu”. Mizerie de jurnalism…dar si mizerie de fost presedinte.

    00
  3. NOU
    #3

    Eu cred ca Basescu poate cobari si mai jos de exemplu sa merga la Antena3 si sa se planga de abuzurile comise de regimul…Basescu.Comedia ar fi totala.

    00
  4. „Jurnalul de vacanță” e foarte fain scris, îmi place stilul de scriere. :)

    00
    • Trist doar ca, chiar daca parem sa fim toti de acord cu ce scrie, totusi in tara asta nu se prea schimba nimic la mentalitate

      00
  5. Basescu se referea la faptul ca n-a vorbit despre drepturile omului, ce scrie fatuca aia acolo e o aberatie. Si din articol, reiese faptul asta, dar titlul „da bine” :))

    00
  6. „Am întărit instituțiile statului, dar nu am vorbit și despre drepturile omului. Și nu despre Carta Europeană, ci despre Constituția României.”. Nu s-a tampit deloc.

    00
  7. Ultima piesă Linkin Park. Dacă îți cântă LinkedIn, e grav :)

    00
  8. RL face doar click-bait. Citește complet fraza lui Băsescu (pe care de altfel o pun cretinii în text).

    00
    • „Va primi replica unei puteri pe care o umilește. Va primi replica Parlamentului la tot, nu doar DNA, ci toate Parchetele. O să i se refuze orice propunere de reținere sau de începere a urmăririi penale împotriva unui parlamentar.”, a spus el.

      Boss, ce zice el e chiar mai grav ca titlul.

      00
    • Boss, ca unul care a urmărit live emisiunea, îți recomand să asculți tot contextul. Nu mai citi ce extrag ăștia prin ziare ca să sune bine.

      00
  9. Are careva idee in baza caror legi isi iau preotii salariu de la stat? E clar ca acel salariu e imoral si intra in conflict direct cu separarea puterilor. Pe tema asta, acea lege poate fi chiar si neconstitutionala.
    In orice caz, rusine Romaniei!

    00
    • Hai lasa-ma. Prefer sa fie platiti de statul roman decat de ala rus sau arab.

      00
    • NOU
      #16

      eu la ultimul recensamant m-am declarat agnost. apoi cred ca enoriasii ar trebui sa sustina biserica, nu si ceilalti. catolicii sa si-o sustina pe a lor, ortodocsii pe a lor samd. altminteri imi infiintez si eu o confesiune a connaiseurilor si consumatorilor de coniac si vreau bani de la stat pentru asta.

      00
    • E pe baza unei legi data de Cuza, atunci cand a secularizat (a confiscat, mai pe romaneste) averile bisericii. Logica a fost cam asta – va luam noi sursele de castig, dar va dam salariu ca unor functionari.
      A fost o chestie prin care a supus clerul, facand-ul mult mai usor manipulabil. Efectul se vede si azi.

      00
    • @Alin este o rastalmacire a popilor actuali a ceea ce a facut Cuza. El a secularizat bisericile dar ele apartineau preponderent grecilor. BOR e jegos la faza asta. Ei nici nu existau la momentul zero. Deci secularizare 1863- apartie BOR 1872 ( noua ani dupa !) Si, culmea, ajutati tot de Cuza. Ceea ce vor ei sa acapareze ( dupa 150 de ani !) sunt de fapt proprietatile nationalizate ale Constantinopolului.
      https://ro.wikipedia.org/wiki/Secularizarea_averilor_m%C4%83n%C4%83stire%C8%99ti
      https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/cum-s-a-nascut-patriarhia-romana

      00
    • O lege prin care sa optezi daca platesti biserica din taxele pe salariu, cum e in alte tari? N-o sa vedem niciodata chestia asta…

      00
  10. NOU
    #20

    uite-o masina interesanta, AWD-ul mai ales. prezentarea e pe masura.
    https://www.suzuki.co.nz/SUVs/Overview/S-Cross

    00
  11. Feminismul e mainstream trolling.

    00
  12. Știrile zilei: la Ploiești se întrezărește o a doua cafenea Starbucks (la Shopping City). Deja este sigla pe perete, afară, iar înăuntru se lucrează.
    Brașovul, voi câte starbaxuri aveți, bă? Aud, aud? :D

    00
  13. Că orădean prea bine îl înțeleg pe tipul cu jurnalul de vacanță.

    Deși nu am ce comenta, pentru că Oradea arată din ce în ce mai bine iar progresul e imens, dar oricând, la orice oră, orice ar fi, prefer să merg la debrecen să fac ceva decât spre Cluj.

    Sau dacă am nevoie să fac ceva cumpărături ce pe aici nu găsesc, desi clujul bate că varietate de mărfuri debrecen care au forumul doar, din cauza drumului mai bine merg până la Budapesta. Tot atâta timp fac de când cu insulitele coborâte din iadul soferiei cred, proiectate de diavolul soferiei altfel nu îmi explic.

    Iar acum, ungurii lucrează la o autostradă complet nouă paralelă cu m3 numită m4 care va veni din Bors în Budapesta direct, probabil în sub 2 ore poț fi la Budapesta.

    Paralelă cu drumul national care deja are câteva centuri să ocolească sate și orașe, și care deja are secțiuni în care se transformă în drum expres de 4 benzi mai lat decat ce numim noi cu mândrie proletară autostrada Pitești.

    Mai avem mulți mulți ani, măcar 20 până ne vom putea măcar apropia.

    00
  14. La ferma aia de panouri solare de vede din nou forța de munca ieftină din China. De ce zic asta: într-o fermă similară de panouri de nu-mai-ştiu-unde (ceva deşert) aia ştiau ca vor avea o problemă cu praful care se va depune pe panouri şi le va scădea eficiența şi gândiseră o maşinuță automatizată care se plimba printre rânduri şi curăța panourile (avea şină printre rândurile de panouri). Chinezii trimit pe unii cu bărcile sa le curețe că e mai ieftin. România ar putea face aşa şi ar strânge toți spălătorii de parbrize.
    Oricum dintre toate tipurile de regenerabile, solara pare a creşte cel mai bine ca eficiență, eoliana şi mareica şi-au cam atins limitele foarte repede după ‘inventare’. Inclusiv in Ro, când cobori cu avionul spre Bucureşti se văd câteva ferme de panouri pe câmp în timp ce eolienele sunt mai scumpe de construit (1 milion E una) şi de întreținut – probabil de aia a vândut OMV.

    00
  15. Mi-am pierdut tot respectul pt Basescu.
    Nu stiu daca e idiot sau a uitat de sustinatorii lui da canta cu totu alt cantec decat atunci cand candida.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube