#fetelor, nu mai puneți botul la prostii

Buze a scos un album nou, în care recunoaște de câteva ori că a dat la alta (sau altele) în timp ce nevastă-sa ba era gravidă, ba era ocupată cu copiii. Pentru cei mai tineri dintre voi, Buze era un rapper popular acum vreo 15 ani, ultima lui piesă de succes fiind una din 2001, scrisă pentru altul.

După care Buze se mărită cu tipa asta care era pe val și care reușește în vreo 10 ani să ia locul și Madonnei și lui Michael Jackson, timp în care Buze scotea albume de rahat, care se vindeau mai mult către nostalgici.

Bun, întrebarea e care din ei doi are gărgăuni la cap. Buze, că umblă cu alele, când are acasă superbunăciune supertalentată supervedetă superfemeie, sau ea e din categoria Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow și alte asemenea?

E un pariu pe termen lung, dar eu cred că Buze nu e nebun și nici prost. Nu țin cu el că e bărbat, dar așa mi se pare mie de la distanță.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

66 comentarii

  1. NOU
    #4

    Nu stiu ce sa zic. Jay Z nu pare chiar un ratat asa cum il descrii tu.
    „Potrivit listei cu cele mai bogate femei din lume, lansată de Forbes, Beyonce Knowles, în vârstă de 35 de ani, valorează 350 milioane de dolari. Doar turneul ei mondial Formation a reuşit să înregistreze venituri de un sfert de miliard de dolari.

    Între timp, o altă listă tot realizată de Forbes, a celor mai bogaţi artişti Hip Hop, îl înfăţişează pe Jay Z cu o avere de 810 milioane de dolari. Împreună, cuplul are o avere de 1,16 miliarde de dolari.”

    00
  2. 1. Fetele bune au parte de lepre. Asa le-o fi norocul, naiba stie. Si baietii buni la fel. Asta e viata.
    2. Nu stiu daca merita sa fii un fidel 100%. S-ar putea sa regreti excesul de fidelitate .
    3.Dragostea tine 3 ani. Si este unilaterala. Unul iubeste iar celalalt isi bate joc. Daca continua sa ramana in cuplu o fac din alte ratiuni.
    4.In natura exista un echilibru intre bine si rau.

    00
    • Dragostea tine 3 ani pentru ca a scris unu’ (sau una) o carte DE LITERATURA in care spunea asta. Si toti au preluat cacatul asta incercand sa-si justifice rateurile.

      00
    • NOU
      #11

      Nici eu n-am inteles certitudinile astea cu dragostea tine N ani. Si nu stiu de unde asta cu fetele bune cu baieti rai samd.

      Iar asta cu echilibrul in natura e demential. Parca e lectie de chimie/fizica. E ca aia gen dom’ne, informatia ramane constanta, ca mori, ca traiesti, esti tot informatia aia.

      De unde iesiti?

      00
    • Asta e gagiul cu „trei ani”.
      Daca alegeti sa i-o sugeti unui copywriter, puteti sa o faceti. Dar, inainte, conștientizati ca i-o sugeti unui copywriter.
      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Frédéric_Beigbeder

      00
    • @Cristi

      3 ani e mult. Maxim doi ani ( ca vad ca te oftici usor pe tema asta, am zis hai sa te ajut un pic) …teoria ta e ca dragostea dureaza toata viata, da, nu te mai obosi. Si ai si o definitie speciala a dragostei, nu e aia dintre adolescenti e ceva diferit

      00
    • @Radu: Înainte de a citi comentariul tău, eram decis să-i răspund lui ”supravietuire A-Z” că e un optimist, dragostea nu ține 3 ani ci 2 (susțin asta doar din experiența proprie, am trecut de vreo 3-4 ori prin asta și atît a durat: 2 ani! Ce e după, s-ar putea numi atașament mutual din comoditate).

      00
    • Exact ce spuneam: sunt 7 miliarde de oameni pe Glob, iar voi elaborati teorii bazati fiind pe experiențele voastre personale triste. :)
      Expresii de tipul „in cazul meu” nu sunt suficiente pentru o teorie, sunt doar statistica.
      La unii dureaza doi ani, la ații dureaza douăzeci de ani; iar in unele cazuri, toata viața.
      Parcă suna mai normal așa, nu credeti? :)

      00
    • Radu e gagiu, el „ma ajuta un pic”; stie el, cunoaște el.
      Bai Radule, pot sa te ating?

      00
    • NOU
      #17

      2. Fidelitatea o practici ca urmare a respectului pe care il ai in primul rand fata de tine însuți, abia apoi fata de partener.

      00
    • Cristi: zici ca „unii spun ca dragostea dureaza maxim 3 ani ca sa isi justifice RATEURILE „. Pai daca zici asa ceva concluzia e una si trista. Tu nu ai pupat experienta respectiva niciodata. Sper sa nu te oftici, totusi. Chiar daca dureaza putin, dragostea e maximul pe care il poti trai ca om si nu are absolut nici o legatura cu ce numesti tu „rateuri”.

      00
    • Genial asta: mai tarziu sau mai devreme dragostea devine atasament mutual din comoditate. Eu cred ca te obisnuiesti sa tolerezi (reciproc) cu umor. O alta teorie ar fi ca la baza oricarui cuplu, de succes sau comun, sta un interes. Orice fel de interes.
      PS Nu vreau sa cobor nivelul intelectual al discutiei, dar stiu destule cupluri pe care le tin impreuna ratele la banca…

      00
    • „Dragostea” tine „N” ani.
      Adica pana incepe ala micu sa mearga si sa vorbeasca singur, restul tine mai mult de ratiune, respect (ma rog, daca mai e loc) si idea de contract social.
      Ca asta e o casatorie, un contract social.
      Tehnologia a evoluat dar, biologic vorbind, homo sapiens (sapiens) tot in 1245 B.C. toamna a ramas.

      00
    • Radu, opreste-te cu „stii tu”.
      Eu trăiesc aceeasi femeie de TREISPREZECE ani. Si n-am acte cu ea, sau copii cu ea, sa bănuiești tu, „stii tu mai bine” cum sta treaba. ;)

      00
    • Radu, eu nu ma oftic dacă imi spui de unde stii tu cat durează dragostea pentru un „pool” de 7 miliarde de oameni?
      Apropo, vezi niste documentare ceausiste unde România era in topul european la divorturi. (in cazul in care baza ta de date e numai din România).
      Revenind, de unde „stii tu mai bine”? Cu câți ai vorbit? Ce studii ai citit, in afara de literatură de cacat?

      00
    • Lara, iti recomand un episod din „Memorialul durerii” unde un luptator din munți povestea cum i-a spus femeii lui sa se marite cu altul, ca pe el il vor omorî securistii („Marita-te, Marie!”) iar ea a spus „Te voi astepta și dincolo de mormânt!”

      00
    • @Cristi

      A, bun, te cred, m-ai convins.

      00
    • Radu e mai prost. Nu poti sa il convingi. El stie mai bine.
      O sa vina el acum cu argumente de genul: toti prietenii si cunostintelele mele, uite ce scrie in ziare… bla bla. Dar uita sa spuna ca el traieste intr-o societate de cacat iar el este un membru de vaza al ei.

      00
  3. Deci beyonce o sa ajunga in curand pe piata libera? Sa ma fac frumos, sa nu ratez ocazia…

    00
    • Eu ma uit la fiica lu’ Eclestone, a divortat azi, e buna rau si poate ii livrez si eu un colet ceva ca tot e aproape :wink: :wink:

      00
  4. Pe el banii il fac frumos + faptul ca e producator de muzica. Daca se duce intr-un club mai de fite primeste cel putin 5 oferte de supt pendula de la #fete.
    Ea e femeie care arata decent, banii sunt un bonus pentru ea, ambii au de unde alege.

    00
  5. Poate e tehnica de marketing, sa se vanda albumul. ;)

    00
  6. Intamplator chiar azi am citit despre cei doi mai multe chestii. Cateva concluzii:
    1. Ea a trecut peste prostiile lui
    2. El este cel care a facut-o pe ea vedeta la nivel de queen b
    3. Ultimul ei album este de exceptie – lemonade (nu ca ar avea vreo relevanta, dar a luat anul asta grammy pentru cel mai bun album).

    00
  7. In ciuda descrierii tot nu vad cine e buze asta ,e roman ? Acu cinspe ani aveam 17 dar nu reusesc sa amintesc de el . Scuzați ignoranta . Si domniță aia din poza e cumva beyonce?

    00
  8. Jay-z se dă mare, pentru efect, ca să atragă atenția, și să mai vândă un mp3. Căsniciile fără probleme sunt plictisitoare, și nu atrag audiență.

    00
  9. nu-l mai tufeti in gura . stiti ce buze reci are ?

    00
  10. marketing. Nu am ascultat nici o melodie, dar am citit un articol pe digi, în care era descris un vers de genul: ce mă fac dacă află copiii mei. Pula mea, serios?

    00
  11. lol. ei sunt un business, le e mult mai bine impreuna decat separati. cam ca tine cu arhi

    00
  12. Buze nu e urât ca bărbat. E înalt şi nu are burtă la 50 ani. Nu e naivă Beyonce, ştia că la staruri tentația e mai mare. Eu nu m-aş mira să aflu nici că perfectul Federer îşi înşeală nevasta.

    00
  13. NOU
    #46

    Ce au Diaz și Paltrow că nu urmăresc mondenitățile deloc.

    00
  14. Referitor la faptulc a n-a mai scos nimic de succes din 2001:
    Uite aici citat despre albumul The Blue print 3 lansat in 2010

    „It is his 11th album to reach No.1 on the Billboard 200and has surpassed Elvis Presley’s previous record, making him the current solo artist record holder.

    Da,e vai staua lui in materie muzicala in ultimul timp, a facut un pipi mic pe elvis presley la vanzari si cu ocazia asta detine si recordul mondial, dar na…

    00
    • și guță vinde de rupe, asta nu face ca muzica lui să fie bună.

    • Cred că pentru astia mai bătrâni omul a ieșit din preferințe.
      Eu nu mai pot asculta nimic nou. Artiștii au un target de vârstă, ușor-usor ieșim din el.
      2010… suntem in 2017. Ce înseamnă „in ultimul timp”?

      00
    • de fapt, daca citesti cu atentie, a batut recordul la number 1’s… la vanzari trebuie sa dubleze si un pic ca sa ii ajunga pe beatles…

      00
  15. Dr. Dre nu e Buze. Numa’ zic.

    00
  16. daca va zic ca singurele piese ale astora doi sunt cele ascultate accidental prin masinile altora si singura stire in legatura cu ei de care imi aduc aminte este exact articolul asta am voie sa zic ca sunt irelevanti amandoi din toate punctele de vedere?

    00
  17. Si-a luat un lamborghini pentru ochii vecinilor dar se da cu o tesla pentru acceleratie si thrill.

    00
  18. mai fascinant decat acest post mi se pare faptul ca au comentat numai barbati.

    00
  19. Doar intreb, Magna Carta Holy Grail, chiar e un album nasol?

    00
  20. cum trag banii la astia..

    00
    • citește povestea lu ăla care a făcut tumblr. la 17 ani mă-sa îl ducea să îl prezinte unor venture capitalists pe care îi știa ea.

    • Ar trage banii si la noi dar mai tare ne-o trage statul.
      Acum na, daca esti „baiat destept” si stii „pe cine trebuie” pot trage si la tine banii chiar si in Romania.
      Altfel, daca ai calcat prost, statul te poate desfiinta si-n 4 luni.

      00
  21. sa nu le plangem de mila, fiecare are soarta care o merita.

    00
  22. NOU
    #62

    Ca idee, iar vb sa te documentezi inainte.
    O avea ala albume de kkt, dar a fost suficient de inspirat sa investeasca banii castigati din albumele bune in chestii care fac mai multi bani decat un album bun.

    Asa si Puff Daddy (Diddy) e un artist de kkt, dar asta nu inseamna ca nu e un antreprenor…

    00
    • am înțeles. deci eu zic că face muzică de kkt, tu zici că face muzică de kkt, dar a investit banii, deci eu n-am dreptate.
      este că ești prost și nu știi cum să ieși în evidență?

  23. Totusi, care e argumentul pentru care toata muzica lui de dupa 2001 e cacat?

    00
  24. NOU
    #66

    „sau ea e din categoria Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow”
    Care e categoria asta ? categoria blondelor ?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube