De ce nu mai răspund la comenzi unii politicieni

Cufureală mare zilele astea, Dragnea e nemulțumit că Grindeanu nu mai răspunde la comenzi, căpăuga aia de la Muncă are și ea păreri, bla bla bla.

Faza e simplă: lichelele astea mari și-au ales niște lichele mai mici să le slujească. Le-au îmbrăcat frumos și le-au scos în ring să boxeze cu DNA, cu poporul, cu oricine. Eh, la un moment dat, licheaua mică are un minim instinct de conservare, care se activează și spune “bă, parcă n-ar fi bine să fac asta, că e o diferență de la 2-3 ani de bulău la 12 ani”.

Pe Năstase l-a turnat Mitrea, o coadă de topor, manipulant la metrou. Pe Scripcariu de la Brașov l-au turnat subalternii, că n-aveau chef să facă bulău în locul șefului sau la același nivel cu el. Pe Dragnea l-au turnat angajații de la ceva agenție a statului, că nu mai aveau loc de lichelele impuse de el.

Așa și aici. Nu are rost să răspunzi la comenzile unei lichele dacă îți pui prea mult pielea în pericol. Deja ai ce mânca, ți-ai aranjat niște treburi, ai supt de ici colo, nu are rost să faci prea mulți ani de bulău ca să scoți o lichea lacomă de la bulău. Riști să te tragă cu el.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Hm, nu cred. Mai degraba e un vodevil fabricat, sa para ca Dragnea si-a luat labutele de pe marioneta si ca PM-ul are o minte a lui.

    00
  2. +oportunitatea de succesiune.
    De ce sa il salvez pe Dragnea cand mai bine il las sa cada si sunt in linia 1 sa-i iau locul?

    00
  3. Cand ajung in varf unii se cred invincibili si smekeri

    00
  4. Telegrindeanu nu are ce puscarie sa faca ca nu e urmarit pentru nimic. A simtit ca Dragnea e pe faras si ca zilele ii sunt numarate. Ce rost mai are sa iti creezi probleme pentru cadavru politic? Aia ce nu au luat parte la impartirea puterii si cascavalului sunt in spatele lui si probabil i-au promis ca il mentin in functie si in epoca post Dragnea.
    Dragnea nu prea mai are spatiu de manevra, procesele merg prost, ratingul e in cadere libera, sclavii au inceput sa miroasa sange iar Iohanis e pe cai mari. Vizita oficiala la Donald, protocol, declaratii, nu stat in picioare langa masa lui Trump. Daca il schimba pe Grindeanu ajunge la mana lui Iohanis care are acum munitie cacalau sa forteze impunerea unui om ales de el.
    In schimb Olguta e la turatie maxima ca procesele si dosarele avanseaza repede si spera ca ca Dragnea va face orice sa se salveze si sa ii salveze si pe ceilalti. Olguta spera in secret ca ii va lua locul lui Grindeanu si chiar pe al lui Dragnea la o adica, chestie ce o aduce in conflict direct si fatal cu Duamna Firea care are aspiratii mari de tot si dansa.

    Intre timp Ponta e tot avocat desi nu mai are doctorat iar lucrurile merg la fel de incet si de prost pentru ca nimeni nu are niciodata timp sa se ocupe de guvernare si aplicarea legii. Pentru ei supravietuirea e mult mai importanta. Nimeni nu vrea sa ajunga sa mature curtea la Rahova precum dom’ profesor.

    Cel mai tare a fost Berceanu cand a anuntat ca nu se prezinta la comisia parlamentara de ancheta. Cica el nu vine pana la Bucuresti pe banii lui sa dea raportul unui electrician devenit mare juridic.

    00
  5. Poate! Dar daca e totul doar pt a scapa multimea de penali?

    00
  6. e timpul sa faci un iterviu cu scripcaru ,adevar sau provocare

    00
  7. Sa fie vorba de „cufureala”?

    00
  8. NOU
    #11

    *Scripcaru
    Plm de bucuresteni…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.