Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. NOU
    #1

    Nici azi Bendei si DNA nu sunt la sterile zilei :(

    00
  2. NOU
    #4

    Referitor la vanzarile de masini, un studiu relevant: https://www.iseecars.com/longest-lasting-cars-study

    00
    • tu vii cu o mizerie de la americani, in care topul e 90% suv-uri si super-mega-suv-uri si apoi orice altceva – biciclete si poate masini normale?

      00
  3. stai un pic boss. La Galati, daca din 3.600.000 lei apa calda nu s-au achitat decat 400.000 lei, asta inseamna ca doar 11% dintre galateni isi permit apa calda. 89% dintre ei is prea saraci ca sa aiba apa calda.

    00
    • „Ne-au venit rezultatele financiare pentru furnizarea de apă caldă pe perioada lunii aprilie, unde Primăria Galaţi înregistrează pierderi de aproximativ 3.200.000 lei doar pe o lună, în condiţiile în care factura totală a fost de aproximativ 3.600.000 de lei. Prin intermediul societăţii controlate de primărie, Calorgal, nu am reuşit să facturăm decât 400.000 de lei, restul de 3.200.000 de lei fiind trecuţi la pierderi.” – eu de aici inteleg ca ei au pierderi de 89% din productia totala! Uimitor… ei incalzesc Dunarea din diferenta? Sa fie Galatiul responsabil pentru cresterea mediei globale a temperaturii oceanelor si topirea ghetarilor?

      00
  4. Ha, ha benzi unice…
    Nu mă pricep să-ți pun o poza dar in momentul asta, la 9.15, coada e până la Otopeni. Deci aproape 8 km până la prima bandă unică!

    00
  5. Foarte buna idea cu banda unica. Asa, programul RATB devine mai previzibil si poti sa lasi masina acasa. Tot nu vrei sa o lasi acasa, stai si sufera in trafic.

    00
    • Clar. Pana acum Otopeni – Victoriei dura 45 minute cu RATB (783). Azi am facut un pic peste o ora. Foarte utila banda asta.

      00
    • Pai in curand se stabilizeaza la o ora jumate si gata. E previzibil si bine.

      00
    • Incearca cu autobuzul, poate ajungi mai repede.

      00
    • Autobuzul ala ar trebui sa fie exclusiv pentru cei care vin de la aeroport, nu sa urce toata lumea in el si sa mearga gratis.(costa 3.5 ron calatoria)

      00
    • Banda aia e la intrarea in oras, dintr-o zona deservita prost de transportul in comun. Asta unu. Si doi, pana da de banda unica autobuzele stau chiar in traficul cauzat de noua inovatie. Asa ca de unde punctualitate?

      00
  6. Libris au carti multe, la preturi accesibile (nu preturile de occident practicate de Carturesti) si pana acum interactiunile cu ei au fost impecabile. Din pacate nu isi fac reclama. Eu am dat de ei accidental, cautand pe net un pret mai mic la o carte.

    00
    • Si eu am cumparat multe de la ei. Au promotii mereu (chiar daca nu sunt mari), si mai mereu au transport gratis. Asta a contat foarte mult, plus redesign-ul recent.

      Daca gasesti o carte cu 35 de lei intr-un loc dar platesti transportul, merita pe libris chiar daca e 40 de lei, ca nu mai plateai nimic in plus.

      Bravo lor

      00
  7. Libris au cautarea vraiste si clasificarea cartilor la fel. Le-am zis de cateva ori ca nu-i ok sa aiba vreo 11 serii Nautilus la Nemira si nu au facut nimic.

    00
  8. benzile ptr transport in comun exista si in orase inghesuite, gen viena, dar ghici ce, acolo traficul este fluidizat si nici nu ii da cuiva prin cap sa circule pe interzis. In Bucuresti regulile de circulatie sunt absolut orientative, ptr ca indiferent cat maresti amenzile nu are cine sa le aplice.

    00
    • La viena daca dai semnal sa iesi din parcare se opreste banda sa-ti faca loc. La noi accelereaza sa nu cumva sa te bagi repede.

      00
  9. Schimba inapoi fonturile pls.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube