Știrile zilei – 28 aprilie 2017

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. Ca ala a oprit pe banda de urgenta ok … poate avea o urgenta (i-a sarit o roata gen), dar ala ce cauta cu viteza pe aceeasi banda de urgenta ? Nu-i mai ajungeau 2 benzi pilotului ?

    00
    • Cred ca bingo era pentru cel care a intrat in ei

      00
    • Bingo s-a strigat pentru ala de a intrat presupun

      00
    • Sunt absolut sigur ca ala de a oprit pe banda de urgenta a aprins avariile si s-a asigurat inainte de a se da jos din masina. Nu mai zic de triunghi pus macar la 10 metri in spate + stat cat mai aproape de marginea soselei.

      00
    • Ce sa caute, depasire, la noi nu exista banda de urgenta ci doar de viteza.

      00
    • Să înțeleg că nu ai mers vara pe A2…
      Poate i se răceau omului micii, poate a înjurat, a zis ceva.

      00
    • Supravietuitor, accident: „A venit o masina si i-a luat in plin si i-a calcat. Era masina pe banda de urgenta si a venit nenorocitul ala si i-a luat in plin. I-a luat si oglinda, tot!”

      „Un alt pasager, soferul masinii care stationa si celalalt conducator auto implicat in accident au scapat nevatamati.”

      Eu din ce inteleg ala nu a intrat in masina stationata ci era pe banda 1, poate mai aproape de banda de urgenta.
      Deci baietii au iesit din masina direct in banda 1 si ala normal ca i-a luat in plin.

      00
    • Unii pe aici mai „smecheri” incearca sa dea vina pe ala oprit. Da, poate are si el o vina, 10%, dar 90% e de vina idiotul care mergea pe banda de urgenta.

      00
    • Daca ala de i-a lovit ar fi venit, cum cred unii de pe aici, direct pe banda de urgenta nu cred ca mai scapa vreunul.
      Cel mai probabil s-au oprit sa se pise si pasagerii de pe partea dreapta au coborit direct pe banda 1. Cum nu cred ca aveau pe ei reflectorizante si nici lumini de avarii…ceva acolo uite ca s-a cintat bingo.

      00
    • Cum naiba ar fi putut ala sa circule pe banda de urgenta si doar sa ii ia oglinda masinii stationate? Gandim si noi un pic? E clar ca mergea pe banda 1.

      00
    • Eu nu am inteles prea bine: daca masina are doar oglinda lovita inseamna ca aia erau in afara masinii si ala de i-a lovit nu circula pe banda de urgenta ci pe banda 1. Eu cand vad d-astia opriti pe banda de urgenta trec pe banda 2 preventiv, daca deschide unul usa il iei ca nu opresc la margine de tot si banda aia e mai stramta.

      00
  2. Tolontan încearcă să dilueze mizeriile făcute de A3 și RTV. Cum să te superi că ăia pe care-i înjuri (ex.: multinaționalele) nu-ți mai dau bani?
    Da, publicitatea nu trebuie să aibe legătură cu politica editorială, dar la cele 2 televiziuni rezultate din incest nu există politică editorială ci numai linșaj mediatic.
    Dacă nu ai ști despre ce e vorba, mai-mai că le-ai plânge de milă celor de la A3 și RTV…
    Chestia cu storytelling, valori și așa mai departe nu cred că are aplicabilitate la noi. Să ridice mână și să dea reply ăla care știe valorile Catena, Napolact șicâțiormaififost.

    00
  3. Sa vina si in provincie astia cu amenzile pentru parintii fumatori, ca nu mai e niciun loc de joaca pentru copii fara tigare aprinsa

    00
    • Ai facut vreo reclamatie? Ai chemat politia? Sau asteptam sa faca altii treaba?

      00
    • Se numeste „tigara”. Chiar si in provincie.

      00
    • Interesant e ca si inainte de legea antifumat era interzis fumatul in spatiul locurilor de joaca pentru copii. Macar acum sa o si aplice. Eu am vazut 2 tipuri de persoane care fumeaza la locurile de joaca: parintii unor copii pe care ii compatimesc si elevii care mai pierd vremea pe acolo. Cu elevii e mai simplu, le zici ca daca chemi politia si afla parintii e nasol si se executa imediat (de frica parintilor). Cu adultii e mai greu, ii doare fix in pix ca stiu ca pana vine politia au aruncat-o si nu ii intereseaza nici daca le faci o poza ca aia nu dau amenzi pe baza asta daca nu constata ei.

      Asa ca mediatizarea cazurilor respective e cea mai buna forma, chiar daca amenda e simbolica (sau doar avertisment ca 100 de amenzi de minim 100 lei nu ar fi doar 4.500 lei).

      00
    • Nu ai credit sa suni la politie? Sau macar sa dai un mail de sesizare?

      00
  4. Il urmaresc pe youtube pe Martin Shkreli, din pacate oamenii sunt prea prosti si il condamna ca e un profitor, apoi avem reduceri populiste date de psd si ne plangem in pumni ca o ducem mai rau, traim o comedie neagra. Dar ce sa faci, pe internet toti sunt doctori si cercetatori, savanti de renume, detinatori ai adevarului absolut, niste steve jobsi doar ca mai saraci.

    00
    • shkreli, cel ce a scumpit medicamentul anti sidade 5000 de ori, pentru ca e anormal sa fie atat de ieftin? ai drepate, nu e

  5. Doar mie mi se pare ca articolul despre medicamentele pentru bolnavii de cancer este cel mai important? Si trece neobservat? Toti avem dreptul la viata, cei instariti si cei mai putin instariti. Ce facem fiecare cu viata, e treaba fiecaruia. Foarte putini cunoscuti ai mei care trec prin asa ceva au norocul cu legaturi in strainatate. Ceilalti… nu pot sa ma gandesc fara sa plang de nervi.
    Sa mai votati voi cu PSD, e doar inceputul… Batranii si parintii cu mentalitatea lor ne dau singuri afara din „casa”, de ajungem noi sa cautam o „viata mai buna”. Apoi se plang, de ce ii parasim (via articol Cetin).

    00
    • Am citit și eu și mi se pare mult: un milion de bolnavi de cancer în România. Pare ireal… Dacă 85% dintre ei nu au cunoștințe în străinătate, așa cum zicea tipul din articol, înseamnă că în scurt timp 850.000 de oameni mor. Astea sunt cifre pentru victime în perioade de război.

      00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.