Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

31 comentarii

  1. Sa inteleg ca un copil nu trebuie spalat si timp de 3 ani ramane jegos, daca ai in scara 20-30 de copii sub 3 ani cine o sa le plateasca consumul, fraierii.

    00
    • pestera ta nu are apometre?

      00
    • Apa o plătești în funcție de consumul indicat de ‘apometre’. Nu are treaba cu numărul de persoane.

      00
    • Ai contoar la apă, deci nu e bun argumentul, încearcă cu altceva.

      00
    • N-ai apometru?

      00
    • Arata-mi o scara cu 30 de copii.
      Plusez, arată-mi o scară cu 10 copii de sub 3 ani.
      Apoi, daca sunt 30 de copii de sub 3 ani intr-o scara de bloc, câte familii N-AU copii? :)

      00
    • Ne bucurăm pentru reușită ta de a elimina orice urma de urmaș doar în șosete. Ai făcut planeta un pic mai bună

      00
    • Daca tot sariti cu gura atunci spuneti-mi va rog pierderile de apa cum se calculeaza? Dar gunoiul, curatenia pe scara, energia consumata pentru iluminatul pe scara si lift (daca exista) de exemplu?

      A, da, exact.. e la comun si se ia in functie de numarul de persoane trecute!

      00
    • De obicei pierderile sunt proporțional cu consumul înregistrat.

      00
    • Ati sarit cu vulturii pe el.
      Uite cazul meu, apartament cu 3 camere achizitionat recent, zona nesimtit de scumpa, pe scara cred ca sunt maxim 5 apartamente (din 36) care au apometre.
      Mi-as pune si eu, dar trebuie sparta faianta si nu am acum timp si chef de renovari.

      00
    • daca sunteti prosti, ce?

      curatenia pe scara- ma, da-l dracu de borac, scuipa seminte la nici 3 ani
      energia consumata pentru iluminatul pe scara si lift – la fel, kinderu de 3 ani aprinde singur becurile cand se duce sa ia tigari, nu? sau credeti ca se consuma mai multa energie cand becu lumineaza mai mult de un om

      00
  2. Vreau și eu dobânda de 5000€ la 14500€, cum cere Moliceanu.

    00
  3. Subvenții de 4 milioane de dolari pentru Ștefan Dragnea

    As dori sa fac o cerere de subventie pentru cei 465 de porci din Parlamentul Romaniei, 2*10.000 euro is bani. De ce acte am nevoie?

    00
  4. Camatarii din Mures e rai si ne bate.
    Poate nu ar trebui sa va imprumutati de la ei. Eh…

    00
  5. „Apple elimină iPhone-ul cu 16Gb stocare” – nu e foarte complet.
    Il inlocuieste cu unul de 32Gb, ceea ce e bine, sunt optiuni pentru cei care nu vor palete.

    00
  6. PSD poate sa faca in tara asta ce vrea. Are o armata de cateva milioane de prosti care ii voteaza orice ar face. Poate sa vina PSD sa se pise la propriu in capul lor. Daca le dau 10 lei dupa, aia ii voteaza.

    00
    • Pariez ca si tu esti unul dintre milioanele alea. Altfel ai argumenta si tu, macar asa, umpic. Dar de, cel mai bine e sa dai sentinte. Asa iti maschezi aichiuul subunitar.

      00
  7. Un copil de pana la 3 ani produce mai mult gunoi decat un adult ….

    00
  8. „Avantajul” de a muta la bloc nu inseamna ca toate scarile au apometre si centrala pe gaz, ca o bagati pe aia cu suntem in 2017 si toata lumea isi permite nu e asa, eu am apometre doar ca unii care vin cu gumari la Bucuresti uita sa raporteze corect o perioada de timp apometrele, caci asa e la bloc, taranii vor drepturi in gumari, ca de ce sa le intre in casa, ca de ce la pausal, ca eu am 3 copii dar ii spal o singura data pe luna si tot asa, orice scara sau bloc este plina de nebuni, un copil de pana-n 3 ani ‘se sparcaie zilnic’ iar daca-s melteni prosti nu dau corect nici apometrele si nici la sedinte nu-i vezi. Daca le zici sa puna apometre cu radio nu vor ca n-au bani, cam asa e viata la bloc, nu fac acte de donatie pentru alti futaciosi.

    PS: Pentru ciobanul de mai sus ca nu exista scara cu 30 de copii ar trebui sa se mai plimbe prin Bucuresti, toate blocurile noi au familii cu copii mici. Cam asa stau si lucrurile cu apometre, certuri cu melteni.

    00
  9. Nu va mai panicati la stirea cu scutirea celor sub 3 ani la intretinere. E praf in ochi pentru votantii PSD si nu afecteaza aproape deloc pe ceilalti. Nu stiu cum e la asociatia voastra, dar la mine la bloc diferenta dintre 1 persoana si 2 persoane la intretinere se face doar la gaze si gunoi. In rest: caldura e pe suprafata sau pe repartitoare, apele sunt pe apometre, lumina e pe contor, intretinerea partilor comune: scara, lift, curte e in functie de suprafata apartamentului fiecaruia. Sunt unii care au contor si la gaze. In mare ramane doar gunoiul care e pe numar de persoane si diferenta e mica, la mine la bloc pentru 1 persoana la intretinere platim 1,5 lei la gunoi, pentru 2 persoane platim 3 lei. la gaze pe pausal e la fel, 1,5 lei de persoana.

    deci cat au economisit familiile de pe scara mea cu 1 copil sub 3 ani? intre 1,5 si 3 lei pe luna.

    Legea asta e mai mult de imaginea PSD data, e un fel de marketing, o impachetare frumoasa a unui ajutor de 2 – 3 lei pe luna.

    00
  10. Eu m-am umplut de minusuri pentru ca am sustinut parerea altuia. Culmea e ca pe mine m-ar avantaja legea avand copil de 7 luni. Doar ca mie mi se pare normal sa platesc cat consum.
    Ori sunt tampiti multi pe aici, ori inca nu le vine sa creada ca sunt multe apartamente care nu au apometre.
    Si nici repartitoare nu avem. Cam aiurea in secolul asta dar asta e realitatea.

    00
    • Si cam ilegal. Trebuie facuta contorizarea individuala la toti pana nu stiu in ce an. Inclusiv la radet, dar pe orizontala, cu tevi comune pe casa scarii.
      \\La tine de ce nu apar semnalizate comentariile noi ?

      00
    • minusurile le-ai luat pentru ca nu gandesti. Banii dati pe faianta respectiva (renovare) ca sa-ti pui apometre ii recuperezi din calcularea adecvata a consumului tau de apa in loc de paușatul actual.

      Iar sustinerea inaptului e o alta problema. De ce la tren/autobuz/avion nu platesti pentru copii mici de tot? Pentru ca ce consuma ei este neglijabil.

      00
    • Apa calda consuma mult mai multa decat mine, de exemplu.
      Stiu si eu ca e mai rentabil sa am apometre, dar am copil mic si nu am timp de renovari. Iar solutiile romanesti, spargem si dam niste chit, mi se par o porcarie. Daca tot sparg prin bai, atunci renovez complet.

      00
    • tu esti genu „decat sa imi iau logan mai bine strang bani si imi iau elicopter”.
      Stii ca de fapt poti sa iti pui apometre foarte usor, fara sa spargi faianta. daca, totusi, nu ai deloc acces la tevaraie, undeva e gresit

      00
  11. A decedat Negru de la Negura Bunget, asta e stirea zilei

    00
  12. natie de babe vizoriste, ba, asa se incurajeaza familia traditionala si copiii, oferind unele facilitati pentru cei cu copii, gen scutirea de interetinere, nu interzicand la omosexuali sa se casatoreasca

    00
  13. Meritati o muie in cur. Tara e in picaj liber, dar pe voi va revolta ca aia sub 3 ani nu platesc intretinere. Dobitoci ma, n-ai cu cine…

    00
  14. Futere, ce surpriza: PSD duce tara de rapa :) Newsflash: comunistii/socialistii TOTDEAUNA duc tarile (suficient de proaste sa-i aleaga) de rapa. A se vedea URSS, toata Europa de Est, Cuba, Coreea de Nord, mai nou Venezuela.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube