Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Nu stiu cum funcționează serviciile de salvamont dar pe alte meleaguri, când suni salvare, pompieri sau salvamont vin te ajuta cât de repede pot, dar la sfârșit Primești factura si ai 30 de zile sa plătești.

    00
  2. Nu cred ca infractiunile au scazut. Cunosc 2 cazuri de anul trecut de furturi nedeclarate si e un fenomen in crestere. Ma refer la „nedeclarare”. Un magazin langa ai mei a fost spart, au furat bautura si tigari. Patronul nu a declarat furtul ca a zis ca e pierdere de timp, doar a povestit in zona. La fel un alt prieten, au intrat in casa si i-au scotocit tot si furat 2000 de euro. La fel nu a declarat pt ca e pierdere de timp. Nu sunt nici prinsi si daca sunt prinsi(rar) sunt eliberati rapid, judecati in ani de zile cu amanari, eliberati conditionat in 2-3 ani. Paguba niciodata nu se recupereaza. Asta e efectul legilor blande si prost implementate.

    00
    • asta este cea mai mare prostie sa nu declari. chiar faptul ca declari te va apara pe viitor.
      e clar ca in cazul cu cei 2000eur a fost pont, dar cu magazinul a fost gainarie si atunci :
      1. toti gainarii sunt cunoscuti, daca declari furtul este aproape imposibil ca politia din zona respective sa nu ajunga sa intrebe de sanatate si pe hotul adevarat, chiar daca nu stie ca este el, lucru care il va speria putin pe respectivul si a 2a oara se va gandi de doua ori stiind ca proprietarul este genul care apeleaza la politie
      2.cand e vb de pont este destul de usor de aflat cine este faptasul sau cine I-a dat pontul

      00
    • se stie !

      00
  3. bruneta are muci. trist!

    00
  4. Asta cu scaderea infractionalitatii nu are nicio legatura cu faptul ca am exportat criminalitatea in UE, dupa aderare si relaxarea granitelor. Yeah, right :-) !

    00
    • La câte palme ne-am luat peste bot în anii 90 că nu vrem să-i integrăm pe suedeji, că suntem răi, xenofobi, rasişti şi de toate, eu zic că merită.

      De ce nu îi integrează ei? De ce nu le dau locuinţe sociale, copiii forţaţi să meargă la şcoală, tot tacâmul, în loc să le desfiinţeze taberele din periferii şi să-i alunge…

      00
  5. Serviciile de Salvamont ar trebui sa primeasca foarte multi bani in urma schimbarii taxei de salvamont. Inainte(pana in 2016) hotelurile si pensiunile plateau intre 3 si 6 lei de turist pe luna ca taxa de salvamont. De anul trecut este o suma fixa pe an in functie de nr de camere si de stele.

    Eu cred ca primarii aia vor sa incaseze in continuare taxa de salvamont si sa tina banii la primarii sau sunt mana in mana cu cei de la pensiuni care nu vor sa mai plateasca taxa. Adevarul e ca acum trebuie platita, nu poti sa mai faci evaziune. Inainte efectiv nu erau declarati turistii.

    00
  6. Esența articolului Iubire fără limite :

    „Eram la cafea. Am auzit două împuşcături. Soţul s-a uitat pe geam, nu a văzut nimic, după care am mai auzit o împuşcătură. Nu am ştiut despre ce este vorba. Ne-am văzut de cafea, după care au venit cei de la Poliţie, şi ne-au spus ce s-a întâmplat. Am fost şi am dat o declaraţie la Poliţie . Fata este vecina noastră, dar nu ştim cum o cheamă.”

    Ce comentarii, ce păreri, ce schimbări. Cum să auzi focuri de armă și să-ți spui „Bagă-ți p##@, mi se răcește cafeaua”.
    Și lumea îl spurca pe trollul de la articolul cu prinul ajutor. Ăștia nici măcar nu s-au obosit să sune la Poliție. Ffs…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.