Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. La Dragnea mi se pare un caz clasic de aratat pisica. Se incepe cu un editorial cu insinuari si acuze vagi, se continua cu mici dezvaluiri despre apropiati, presiunea creste pana intelege ca e cazul sa se retraga sau sa o lase mai moale.

    00
    • Înțelege cum? I se face rușine de ce o sa zică lumea despre el? Ca nu o să-l mai sprijine niciun coleg de partid?

      00
    • Intelege ca s-ar putea sa ”descopere” ziaristii conturile cu bani , casuta cu valori pe numele lui prin ceva paradisuri fiscale ca tot e acolo Bermude, Panama, Belize, Antile Olandeze. Daca era pe bune gaseau dovezile aici acasa, nu trebuie decat sa mergi la Teleorman si sa iei la mana toate actele de cand era sef CJ si gasesti macar o licitatie manarita

      00
  2. Bine ca ai revenit la fondul portocaliu pe care ai scris Știrile Zilei. Ne învățasem așa.

    00
  3. Pfff, ca și cum nu era de ajuns Panamera, acum avem și Panamera break.

    Pentru mine, care am învățat despre Porsche jucând timeline-ul Evolution de la NFS: Porsche Unleashed, orice Porsche cu mai mult de două uși e o aberație. Dar se pare că doar eu gândesc așa, doar Cayenne se vinde în draci.

    Ce mai rămâne acum? BMW să facă un MPV? Ferrari să facă și ei un break? Wait… deja s-a întâmplat.

    00
    • bmw are mpv. 2 series :)

    • Panamera, dupa umila mea parere, arata demential, iar eu fiind fan masini break nu pot decat sa remarc ca este absolut superb

      00
    • @baxt cat mai costa o excursie la groapa? :))

      00
    • Eu nu va inteleg vehementa. Fiecare producator incearca sa acopere cat mai multe segmente cu propria gama pentru a mari profitul pana la potentialul maxim. Daca nu-ti place, inseamna ca modelul respectiv nu ti se adreseaza. Ai o gama extrem de variata de unde poti alege, nu cred ca e nevoie sa te cramponezi in detaliul numit Porsche Panamera Sport Turismo.

      „Aberatii” precum Cayenne, Macan sau Panamera aduc bani. Multi. Si se adreseaza unui grup mult mai mare de persoane, spre deosebire de 911. Poate nu cunosti, dar in perioada ’88-’93 Porsche a fost pe duca. Ca dupa si-au revenit, e alta poveste. Gama lor de masini avea un grup foarte restrans de potetianli clienti.

      Cu alte cuvinte, poti sa te bucuri in continuare de 911, 991 turbo s, 991 gt3 etc si sa lasi restul modelelor sa fie apreciate de altii, cu alte gusturi.

      In final, fac o paranteza. Mercedes-Benz avea pana in anii 90 vreo 5 modele. C, E, S, SL si G. Bineinteles, aici includem si derivate precum coupe sau break. In anii ’90 au aparut A, CLK, ML, apoi in anii ’00 B, CLS, GLK(GLC), GL(GLS), R samd. In momentul de fata, atat ei, cat si BMW sau Audi, acopera aproape tot (cu avantajul MB ca au divizie de utilitare (Sprinter, Vito, V, Vaneo), camioane si autobuze). Compacte (A, Seria 1, A3 – audi are si mini – A1) si derivate (CLA, Seria 2 coupe, A3 sedan), MPV (B, Seria 2 sports tourer), clasa medie (C, Seria 3, A4) cu derivate (C Coupe/Cabrio, Seria 4, A5), clasa executive (E, Seria 5, A6), large coupe (CLS, Seria 6 gran coupe, A7), clasa de lux (S, Seria 7, A8), derivate (S Coupe/Cabrio, Seria 6 coupe) si o gramada de SUV-uri. Crossover (GLA, X1, Q3 – mai nou si Q2), compacte (GLC, X3, Q5), clasa medie (GLE, X5, Q7), derivate (GLE Coupe, X6), clasa mare (GLS joaca singur aici, deocamdata). Ar mai ramane si nemuritorul G, dar acesta joaca in propria liga.

      In concluzie, este ceva pentru fiecare. Nu-ti place ceva, ignora-l. Producatorul se va orienta dupa piata, nu dupa ce-mi place mie sau tie.

      00
    • In curand si Panamera El Camino. Pick-up pentru ciobanetii din America.

      00
    • Scump al dreacu bă zidanne :)

      00
    • @amc, ai o idee proasta despre masini de lux. Porsche ca si altii face masini de lux si masini de lux sport. E normal sa aiba masini cu 4 usi poate e mai putin normal pentru ferrari sa faca breakuri si masini cu 4 usi pentru ca ei au facut mereu doar masini de lux sport.

      00
    • Asteptam cu interes si un minivan Porsche. Si eventual si Porsche Papuc.

      00
    • Strugurii acri…

      Panamera este, din punctul meu de vedere, printre cele mai frumoase modele Porsche. Au facut cumva si au gasit compromisul intre 4 portiere si masina sport. Citeam ca au scos un hibrid benzina electric, 630 CP, 0-100 km/h in 3,4 secunde. Dar da, naspa masina. Nu e ca in nefese.

      00
  4. Companiile care nu inlocuiesc oamenii din uzine cu roboti nu mai sunt competitive. Pretul robotilor s-a ieftini si se va ieftini in continuare, firmele care nu se vor automatiza (adica vor folosi inca oameni) nu mai vor face fata concurentei si se vor inchide: https://www.theguardian.com/technology/2017/mar/02/robot-tax-job-elimination-livable-wage

    Alta chestie.
    https://www.ranker.com/upgradebrowser.html
    90% din cele mai populare joburi (in functie de nr. de angajati) din America vor fi inlocuite de roboti si AI in urmatorii 10-20 de ani. Chiar daca multe pot fi inlocuite chiar acum (exista deja softurile pentru asa ceva), „upgrade-ul” nu va fi asa de rapid.

    Si acum vine Iulian Stanciu si ne spune ca pe viitor nu vor mai exista somaj. Pe ce lume traiesti nene???

    00
    • Contra exemplu la ce spui tu: fabricile de tigari din Asia de Sud Est unde mana de lucru e super ieftina. Cauta sampoerna tobacco factory in surabaya sa vezi ce inseamna o hala plina de femei care ruleaza tigari. Cred ca o sa mai dureze cateva generatii pana robotii vor fi standardul in absolut toate fabricile. Atata timp cat la tropice e cald si au 3 recolte pe an din orice, mana de lucru o sa fie ieftina.

      00
    • Asa au zis si cand au aparut primele masini unelte actionate de abur. Vom ramane fara locuri de munca si va fi dezastru, eh uite ca nu a fost chiar asa. In timp ce unele joburi sunt preluate de robotei altele noi sunt create pentru oameni. Acum nu mai sunt sculeri matriteri sunt social media manageri.

      00
  5. Ma bucur pentru Bitdefender. Nu știu de ce, ca n-am acțiuni la ei, dar ma bucur. :)

    00
    • Nu vand ei 500.000 de licente .Ei nici gratis nu pot sa le dea.Campanie de marketing.Multe sunt date ca bonus la nush ce produse si sa nu uitam ca produsul nu e atat de bun pe cat voi ei.

      00
  6. Tinerele din parlament: merită să sugi diverse p#/i pentru un job din asta? E atat de bine plătit?
    Pe alea cu „fiica lui” le lasam la o parte. Pentru ele e vina electoratului român.

    00
    • E doar mult prea bine plătit dacă iei în considerare ca poți sa nu faci nimic și sa iti decontezi și toate cheltuielile în tot acest timp…

      00
    • Nu neaparat ca e bine platit acum. Dar toti care au fost demnitari vor avea o pensie uriasa.
      Pe principiul fa-ti vara sanie si iarna car, suge p*la cand esti tanara si vei avea bani si cand esti batrana (si urata).

      00
  7. La „tinerele” din Parlament mergea o antiteza cu Chichirau si Pruna; valabile sunt, se incadreaza in coordonatele biologice (sex, varsta) …

    00
  8. wow, se fraudeaza angajarile la stat? nu pot sa cred!

    serios vb, stiu de un caz in care un cretin stia ce intrebari se dau la examen si a fost prea loaza sa le invete cum trebuie, de au trebuit sa anuleze examenul si sa-l mai organizeze o data pana ala a putut sa bage in cap 2 legi. desigur, venit pe linie de partid si relatii cu primarul/secretarul.

    00
  9. Ar fi super daca ai scoate si tu ultimul li/bullet din fiecare articol cu Stirile zilei:)

    00
  10. @Panamera break – in momentul in care or sa faca un minivan, imi iau si eu. SH si pe gaz.

    00
  11. NOU
    #28

    Cand lumea e proasta si voteaza ca berbecul,Șparlamentul se umple de curve.

    00
  12. nimic de ziua lu nea nelu?

    00
  13. Disclaimer: reporterul Digi vorbeste prostii. Nu au fost vandute 500 milioane de licente Bitdefender, ci „tehnologia Bitdefender este folosita de 500 milioane de clienti”. Asta implica si companiile care au licentiat motoarele si alte tehnologii de la Bitdefender. Iar lista asta de companii contine si „Qihoo 360”.
    Nu vreau sa sustrag nimic din meritele companiei, doar voiam sa clarific asta.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.