De ce credeți voi că vrea Orban să conducă PNL?

Ludovic Orban se consideră curat și vrea să devină președintele PNL:

„Mi-am depus candidatura la functia de presedinte al PNL pentru a oferi partidului din care fac parte caracter si identitate, forta si credibilitate. Ca presedinte al PNL, vreau sa fiu garantul unitatii, coeziunii interne a PNL, iar obiectivul meu principal este sa transform in bine PNL, astfel incat sa putem sa castigam toate competitiile electorale impotriva PSD”, a spus Orban la Biroul Politic National al liberalilor.

De ce credeți voi că vrea Orban să conducă PNL?

  1. Pentru că e un tip care face lucrurile să se întâmple, iar asta se vede și în bogata lui listă de realizări (care e complet goală).
  2. Pentru că e un tip onorabil și plin de bune intenții.
  3. Pentru că vrea să falimenteze UTI.

Eu merg pe varianta 3. A trebuit să stea un an ascuns și să își roadă de sub unghii, el, care era un tip simpatic și sociabil, agreat și de Latrina3 și de restul lumii. Să fie nevoit să umble cu capul plecat. Ce rușine! MOARTE UTI!!!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

28 comentarii

  1. Să câştige toate competiţiile împotriva PSD. Deci nu să guverneze România spre o viaţă mai bună, ci să-i dea la ficat lui Dragnea. Bună abordare. Pe modelul „nu contează că Marcela a luat 5 şi e o proastă, dacă eu am luat 6 sunt mulţumit.”

    00
  2. Aș râde dacă mi s-ar părea imposibil să ajungă președintele PNL.

    00
  3. Lipsa simtului ridicolului.Calitate de baza pentru un politician.

    00
  4. Sper sa candideze pentru 3!!! Si sper sa isi indeplineasca scopul daca asta e. Stiu, firma romaneasca, plateste multe taxe la stat, angajeaza oameni, etc… dar de cand au schimbat semafoarele in Iasi, mituindul pe ex primarul Nichita cu 10% din valoarea contractului traficul este groaznic. (p.s. zic astea la 10 minute dupa ce am beneficiat de inteligenta semaforizarii)

    00
  5. Daca asta iese presedinte la PNL ma jur ca in viata mea nu mai votez PNL. Ii sterg de pe lista forever.
    COnditia se repeta si la Predoiu si la Turcan si mai sunt vreo cativa.

    00
    • Acum sa nu sariti cu dezaprobari, dar macar dna Turcan e stilata, se imbraca, de departe, cel mai bine/adecvat dintre femeile din politica. Pot fi de acord cu Zoso ca e cateodata mult prea palida, dar e si asta un fel de a te machia, foarte nude. Prin comparatie cu toapele din politica, cu ea nu ti.e rusine… Cu trubadurul chefliu Orban cam da!

      00
    • hai mai Lara, vine sa vorbeasca la tribuna cu volanase pe la gat, prima data zici ca e o greseala intamplatoare, dar ea insista si in ziua motiunii de cenzura sa se imbrace ca o nasa. Asta nu e

      00
    • Hai mai Lara, vine sa vorbeasca la tribuna cu volanase pe la gat, prima data zici ca e o greseala intamplatoare, dar ea insista si in ziua motiunii de cenzura sa se imbrace ca o nasa. Asta nu e stil, e pitiponceala.

      Pacat, ca stie sa vorbeasca, dar nu pune nici un accent in voce, doar se miorlaie.

      00
    • rupeau shop-urile de lux din Bruxelles si Paris. ea cu EBA, Ridzi si Roberta. cred si eu ca e stilata, la cati bani a bagat Basescu in fundul lor. Turcanca pare sa aiba si un par acolo

      iar Ludovic – il votez!

      00
    • @flat par? păr? acolo?!

      00
    • par. înfipt

      00
    • Nu e cam multa ură împotriva lui Turcan? că are un par, că e înțepată, că se îmbracă nu știu cum… Ca președinte al PNL a greșit, trebuie să facă altceva? Punem cumva in balanță acțiunile astea sau trebuie musai sa facem o mocirlă în care dragnea și tăriceanu să pară decenței?

      00
  6. Pentru ca observa un vid de putere in PNL si vrea sa profite. Nu vad ceva anormal aici.

    00
  7. pt ca greierasul se baga iar in fata, sa faca rahatul praf.

    dude, ar fi o chestie atat de normala sa candideze primii 10 care au luat procente mari in alegeri.

    00
  8. Orban e penal acum sau nu?

    00
  9. Gunoiul asta a facut 5 km de autostrada in vreo 4 ani cat a fost ministrul transporturilor.

    00
  10. Iti zic eu de ce. Pentru ca o sa aiba mai multe sanse la pasaricile de 20 de ani din partid. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.

    00
  11. NOU
    #19

    Radem glumim ne cacam pe noi dar ORBAN parte o solutie mult mai buna decat stoarfele din istoria recenta….partea proasta pt el e ca nu are bani..

    00
    • Orban e un flacau uzat pe toate partile. E de 25 de ani in politica si zau daca imi pot aduce aminte de ceva palpabil realizat de Orban in atata amar de vreme.

      CV-ul lui e horror, ca al amicului Crin Antonescu: acesti oameni au trecut de 50 de ani FARA SA AIBA O MESERIE. Ia uite tot ce a lucrat el in viata lui, in afara de meseria de politician:

      „A lucrat apoi ca inginer stagiar la „Izolatorul Târgul Secuiesc” (1988-1990), inginer tehnolog la „Tractorul Brașov” (1990-1991) și redactor la cotidianul „Viitorul Românesc” (1991-1992).”

      4 ani ca inginer, unul ca ziarist si gata: la 29 de ani a intrat in politica si a terminat-o cu munca, e numai bun sa fie primar general al Bucurestiului, ministru al transporturilor, sef de partid si asa mai departe.

      E o alegere foarte proasta pentru PNL. Acum, mai ales acum, au nevoie de sange proaspat. Daca sar in fata cu Orban, Voicu sau Tase soarta lor e clara. Si si-o merita cu varf si indesat.

      00
    • @silicon_v , ca sa fii un bun politician trebuie sa ai o cariera de 20 de ani ca inginer ?

      00
  12. De ce vrea Orban sa conduca PNL? Raspunsul este foarte simplu si este identic cu al oricarui alt candidat la sefia PNL sau oricarui partid :)

    00
  13. E bine. Lasa-l sa fie presedinte. Trebuie sa ajunga si PNL-ul cumva la 5% in sondaje, nu?

    00
  14. Eu cred că mai corectă e varianta:
    4. ”M-am luptat cu hidra justiției și am supraviețuit. Cum acest partid e plin și el de oameni care au coșmaruri cu această hidră, ar fi o idee excelentă să mă faceți pe mine șeful vostru!”

    00
  15. umbla vorba ca sefia pnl ar fi dorita si de boc

    00
  16. punctul 3 mi se pare chiar onorabil.

    00
  17. Eu cred că Ludovic Orban e singurul lider serios pe care-l mai are PNL. N-a furat, n-a fost niciodată traseist și a dat mereu dovadă de seriozitate. Când a fost chemat la DNA, și-a dat instantatneu demisia din toate funcțiile deținute la momentul respectiv, până la înlăturarea suspiciunilor. Cei care-l mușcă de fund să spună, mai bine, pe cine văd mai bun ca Orban la șefia PNL.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.