Știrile zilei – 13 februarie 2016

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. Are de platit impozitul la BMW cum sa plateasca el 100euro chiria…

    00
  2. da, am avut si eu una la birou care statea intr-un apartment anl. Ea avea 1500 salariu si barba-su cam 2500 de lei. Si cand acum doi ani se plangea ca le-a crescut chiria si ce nenorociti aunt astia de la stat, eu habar nu aveam cat platesc si ma gandeam ca daca eu plateam 900 la particular, la anl probabil ca dadeau cam 600. Cand am aflat ca dupa scumpire, urmau sa plateasca 200 de lei la un ap. de doua camere prin 13 septembrie..imi venea sa ii zic de dulce. Plus ca oamenii in fiecare vara mergeau in concediu cate 3 saptamani in alta tara.
    Si cu taxele suedejilor..nu era o lege ca daca nu platesti, iti iau din proprietati ca sa se recupereze acei bani? Banuiesc ca nu au masinile pe numele lor, dar nu inteleg cum de aia pot scapa asa usor si fac misto de autoritati pe fata, in schimb pe romani ii arde statul la fiecare pas…sa nu mai zic de clanurile care ajung de terorizeaza romanii ca sa ii faca sa le vanda proprietatile. Am citit despre niste cazuri oribile, cu diverse puse pe usa, gunoaie pe pres, galagie, inundarea intentionata a casei, amenintari etc…dar ei nu patesc nimic, au fost si filmati si degeaba…faptul ca le duc aia amenda la usa e egal cu 0. Si in Giurgiu am vazut sate in care romanii aveau niste case ce stateau sa cada, iar suedejii aveau ditamai palatele si cate 3 masini in curte…situatia din Gorj e valabila in toata tara din pacate.

    00
    • Pentru că poliţia română e un zero barat, de-aia.

      În caz că e scandal, suedejii se adună 100 cu furci şi topoare, şi nah, execută-i dacă poţi.

      Cum la noi folosirea armamentului din dotare de către poliţişti este o glumă proastă, cu 20 de foi per glonte folosit, suedejii rămân şi fac ce vor.

      Cea mai bună armă a lor asta e şi va fi mereu, intimidare în număr mare.

      Ţineţi minte că în satul ăla cu sclavii au trebuit să meargă echipe întregi, înarmaţi, cu elicopter, tot tacâmul, pentru 2-3 familii de suedeji.

      Zicea că sunt oameni care de 20 de ani nu au plătit impozit niciodată…ce mai poţi spune.

      00
  3. Eu stiu un caz real, expert contabil a manarit o licitatie in 2007, procesul a durat pana acum cateva zile, a luat un an suspendare si trebuie sa plateasca 2 milioane si ceva de lei despagubiri. Evident nu-i are. Pentru mazare si compania exista o singura solutie, prescrierea faptelor. Si asta se intampla daca nu cumva deja s-a prescris. Cu 1-2000 euro spaga amani legal fara probleme termenul de judecata peste 4,5 sapatamani. Si tot asa.

    00
    • Cred ca aveti dreptate, totul se rezuma la bani / spagi. Am mai scris pe acest blog despre un caz revoltator din presa, santaj in forma continuata si constituire de grup infractional la Cluj, iar procesul stramutat la Braila a durat 8 (opt) ani. Ziaristul Liviu Man a luat vreo trei ani cu suspendare, iar Gazeta de Cluj apare in continuare si miroase pestilential! Nu am auzit de apel.
      Poate stie amanunte cineva din zona…
      Apropo de Mazare, Constantinescu si Zgabercea, trioul penal al Constantei, sper ca nu li s-ar putea prescrie faptele, ar fi prea de tot!

      00
  4. Articolele cu impozitele si cel cu anl-uri arata adevărata fata a romaniei

    00
  5. Cu chiriile la Anl-URI mâncați cacat degeaba. Dacă acest program este/a fost un program de investiții bun nu știu. Dar ganditi-va la scopul inițial al acestui proiect – de a realiza locuințe in pincipal pentru familie de tineri, la început de drum, cu studii superioare, pentru ca aceștia sa ocupe SI orașe mai mici, gen Botoșani sau Moinesti nu sa se buluceasca toți București și Iasi.
    Din păcate trăim in România și știm cu toții câte un unul caz e unii care câștiga 5000 da plătesc chirie 100 sau nu au facultate da știau pr cineva la Primarie și au primit și ei „anl”. Dar nu toate cazurile sunt așa și nu e OK să-i oferi unui tânăr o locuința socială pentru a-l convinge sa stea doctor in „xxxxulesti”, județul Pulesti și după câțiva ani sa vii săi ceri chirie de 8 ori cea oferită inițial credeți-mă va rog, cu 100 euro pe luna stai într-un oraș mic 5 luni in chirie la casa ( cu tot cu utilități :)) ). Nu e corect

    00
  6. Ce misto e sa ai x6 in curte si sa nu iti platesti taxele.

    00
  7. O altă știre: asigurătorii RCA obligaţi să efectueze constatarea daunelor în locul indicat de către pagubit şi nu doar în centrele lor de constatare a daunelor.
    https://www.businessmagazin.ro/actualitate/cea-mai-buna-veste-pentru-toti-soferii-din-romania-16159366

    00
  8. Problemele celor cu credite in franci s-au mai rezolvat cand Volksbank, care acordase foarte multe, a fost cumparata de BT. Cei cu credite au primit oferta de a converti in lei creditul (foarte avantajos pentru ca ai salariul in lei deci nu mai ai surprize), iar cateva comisioane a disparut, rata micsorandu-se cu vreo 25% si cuantulul creditului la fel.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.